- 16 Mayıs 2016
- 42
- 40
- 88
- 38
Dun korkudan agliyorum.. esim noldu diye sordu.. dedim o kadar igne yedim, ilac aldim.. hazirana kadar borclandim..
ustune yumurta toplanirken cektigim acı cabasi.. dis gebelik olursa bide ameliyat masrafi ve acısı cikacak.. korkuyorum dedim..
Çocuk istiyorum diyen sendin dedi.. ya bu nasil bi cvp Allah askina arkadaslar.. zora gelince üstüme at kurtul.. doktora 2 embriyo transfer edin demisti bide kendisi..
Ya beni en iyi siz anlarsiniz.. insan manevi olarak cok yipraniyor ve insanlarin anlayis gostermesi gerekiyor..ama ben o anlayisi yakinlarimdan göremiyorum..
Evet dogru diyorsun ama değerler iyi olunca kese gorene kadar en azindan daha rahat bir surec geciriliyor..Merhaba canım, erkekler maalesef böylebizim yasadığımız hormonal değişikliklerden bir haber normal hayatlarına devam ediyorlar. Onlarlık bir durum yok ki örneklerini verip işlevlerini tamamlıyorlar maalesef. 12. gün değerine gelince, dedikleri gibi esas 12. günü baz alıyorlar ve 50' nin üzerinde olmasını bekliyorlar. bir de doktorum demişti ki %60 ve üstü artış olursa bizim için iyi. seninki de tam %60 artmış. sakin ol diyemicem cunku benim değerlerim yükselmesine rağmen kalp atışını duyana kadar acaba bos gebelik mi vs mi die dusunup duruyorum gece uykularım kaçıyor. sadece dua et. Allah hepimizin yardımcısı olsun herkese emeklerinin karşılığını versin inşallah..
Canim ben de yasadim ilk deneyimde.8.gün 4.6 10.gün 29. 12.gün 55 ti. Doktor takip edilecek beklicez dedi.14.gun 16.gun ve 18.gune kadar artti azar azar.sonra da dusmeye başladı ilaçları bıraktirdi doktor ve kimyasal oldu.adet ile birlikte sonlandi.Insallah dış gebelik değildirKendimi sadece oyle avutuyorum zaten.. sadece 12.gun yaptirsaydim belki stresi sadece bugun yasayacaktim.. ama 4 gundur belirsizlik..
Sen dis gebelik olmaz dedin ama gece sayfalarca okudum.. ornekler benimkiyle ayni.. o yuzden cok korktum zaten.. 2 ye katlanmadigi icin..deger 2 ye katlanmadan artmaya devam ederse
1. Dis gebelik
2. Bebek gelisemiyor ve düşük olacak
Off 1. Ihtimal olmasin diye dua ediyorum
Evet dogru diyorsun ama değerler iyi olunca kese gorene kadar en azindan daha rahat bir surec geciriliyor..
Benim kafama takilan şu normalde kese 5.hafta bitince görülür ve o zamanda kan degeri 1500 un ustunde olur.. benim gibi kan degeri dusuk olanlarin yukselmesi falan mi bekleniyor acaba? Yoksa son adet tarihi mi esas aliniyor..
Tam 1 hafta var.. kanamam olmazsa ve degerler yavas yavas yukselirse ancak ullrasonla belli olacak durumum..
Benim istedigim bu surede fazla ustume gelinmeden anlayisla yaklasilmasiydi.. ama esim bana küs suan.. konusmuyor.. ya sabir diyorum..
Onun bu yaptigi hareket kendine zarar bunun farkında degil.. Çünkü olmazsa subatta bir daha deneriz diyordu..ben denemeyi falan düşünmüyorum artik..
ikiz gebelik buyuk ihtimal cnmKizlar 12. Gun 618 .
14.gun 2048
Normalmi sizce lutfen bilgisi olan yazsin.kafam karisti
Büyük ıhtımalle ıkız Can'ım genelde ıkızlerın kı yüksek cıkıyoKizlar 12. Gun 618 .
14.gun 2048
Normalmi sizce lutfen bilgisi olan yazsin.kafam karisti
Hayirli olsun.. Allah kucagina almayi nasip etsin.. darisi bizlere insallahKızlarrr idrarda silik görmüştüm yaaa kan testi yaptm 165 çıktı hamişimmRamazanda tedavi zordu ama bu ramazan bize bebeklerimzi getrdi Seneye ramazan ayına bebişlerimizle gireceğz inşallah Çooook mutluyum Allahım tüm evlat isteyenlere nasip etsin
medusa76 durumunu merak ettim canim.. tekrar test yaptirdin mi?
En uygun zamanda Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahMerhabalar kızlar bu süreçte sizi hep uzaktan takip ettim bugün 12. Günümdü test yaptırdım negatif bu 2 aşılama 2 tüp bebek tedavisi gördüm ama olmadı Bebekleeinizi sağlıcakla büyütün inşallah benide dualarınzda eksik etmeyin inşallah benim gibi olan arkadaşlaeında Allh bir an önce göbekleeini bebişle doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?