bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bn cocuk gelisimi mezunuyum ordada oyuncak fln yapmistik bi ilgim var bu konulara dis kapi susleride yapiyorum satiyorum

Arkadaşlar ya benim etrafımda çok doğum yapan arkadaşım oldu magnetlerden gına geldi buzdolabını da çiziyor hem son doğum yapanlara rica ettik lütfen artık magnet yapmayın diye onlarda değişik şeyler yaptılar bende magnet dışında birşeyler düşünürüm ama daha çok erken sanki.. Gerçi Zaman çok hızlı geçiyor Bayramdan sonra yavaş yavaş araştırmalar başlar herhalde.. Oğluma doğum gününde lavanta kesesi yapmıştım birde öğrencilerime anneler gününde kokulu şişe onları atayım size fikir olsun.. Doğumda şişe düşünüyorum ben şimdilik..

Eklentiler

• image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 73
Ayni ben
Hemen yaşlar suzulmeye basliyo gozlerimden ya da oyle bi sinirleniyorum ki, bazen sinirden kendimi yolasim geliyo valla

Aaaa bende normaldede sulugozum ama ben

Fiyat konus bakalim maliyet asmazsa bende organizasyon dusunurum. Bizim cok fazla oldu ya masraf.
500 tl kuzum minimum kapi susleme wc kapisina tul bebek yatagina anne yatagina sus ikram filan istersen onlarin fiyati farkli gelin konusalim dediler 1 ay kala gidicez tunalida aynali carsida fiyonk baby

A Antihindistancevizi halen duruyo odasinin kapisinda hastaneyr de uyduruk bi celenk takmistik
Bende hem eve hem hastaneye alicam. Odasina pembe sekerlemeler de yaptirtmak istiyorum ama 40 i yapilir burda bbebeklerin kalabalik olur ogun bebek gormesine de ogun toplu gelir herkes. Ogune mi yaptirsam sekerlemeleri bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…