bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Anladim kuzum benim ben iliskiyi kestim dedigim gibi ama ortak arkadss olunca illa duyuluyo ne guzel bende bi he he deyip takmasam hic bisey ama cocuklarima bakip mutlu olucam insallah bide iyiki sizler varsiniz kime anlatirdim yoksa

Anladim kuzum benim ben iliskiyi kestim dedigim gibi ama ortak arkadss olunca illa duyuluyo ne guzel bende bi he he deyip takmasam hic bisey ama cocuklarima bakip mutlu olucam insallah bide iyiki sizler varsiniz kime anlatirdim yoksa
Sende iyiki varsın canım. Kimse için kendini üzmeye değmez.

Cok özendim tutmana. Çok istemiştim ben de. Bir doktorda dinlemiştim bu kadar açlık susuzluk bebeğe zarar vermez. Eğer anne dayanabiliyorsa tutabilir diye ama doktorum kesinlikle izin vermeyince tutamadım demekki sen etkilenmedin. Seker seviyen de iyi maşallah.

Canm bnm doktor da tutma dedi ama özelde gttigim doktor evden cikmicak san hep yatacaksan su kaybın olmucksa tut dedi tabi o da uyardı susuzluk iyi değil fln diye.doktorlar o sorumlulugu almk istemiyor sanrm tutma diyor hepsi. hep yattgm icin susamiyrm fazla.ev de serin.bn kndi durumuma ve bebegimin durumuna göre karar vericektim kötü olursam tutmucaktm prsmbe günü bebek de iyi dedi doktor devam ediyrm smdilik evde oldugum sürece. Ama sen kötü oluyorsan tabiki de tutma cnm snra tutarsin insallah.

Harika canim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…