bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canm bn de kafasını fln hsstmiyorm ama genelde hafif hareketler. çok nadir böyle ay deyip yerimden sicriyorm

Ya ben sasirip kaliyorum hic bi zaman fesat olmadim ben kuzum olsun dogursun istiyordu heralde benim once olunca boyle davrandi ama ben hic bi zaman kotu dusunmem kimse icin ama icerliyorum niye bana boyle yapiyo insanlar
Hamile kaldı diye arkadaşını kiskanani ilk defa duydum. Kesinlikle uzak dur böyle hastalıklı insanlardan canım. Ben ilk bebegimi kaybettiğim ay çok yakın bir arkadaşım hamile kalmıştı benden saklamıştı artık ne dusunduyse o zaman çok zoruma gitmişti. Allah herkesin evladını sağlık versin böyle şeyler kıskanılr mi hiç. İnsanlar çok tuhaf gercekten

Eylul yine nur nimet temmuz agustosu gor birde canim bayginlik geciriz disari cikmayiz isimiz olmadiginda olsada arabayla gideriz alisverismerkezine gideriz onun disinda gidilmez gezilmez kolay kolay yaniyor adana bu sicakta gezenede delirmis derim :))

Canm bn de kafasını fln hsstmiyorm ama genelde hafif hareketler. çok nadir böyle ay deyip yerimden sicriyorm
Rabbime emanetler çok düşünüp kafamda kurmak istemiyorum o zaman her şey daha zor oluyor. İnşallah önümüzde ki aylar hop hop hoplatacaklar bizi tekmelerle

Eşim martta gitti 10 gün kaldı o zaman yeni hamile olduğum için ben gitmedim adam yine gidelim diyor. Temmuz da hamileyken dediğin gibi baygınlık geçiririm ben resmen. Bir de evlerinde klima bile yok ben kapaliyim aile apartmanı sürekli abileri evde yok başını kapat orana burana dikkat et.Ayyy hiç gelemem vallahi o sıkıntıya

Cnm bnm kayinvalidem 3 cocukta da tutmus.onlarda çok normal bsy hamileyken oruç.tyzesi geldi doguma oruclu gttm dedi sasirdm.bn ilk başlarda çok korktm istemedm tutmak.zaten ilk 3 gün karnm ağrımisti tutmadım.eşim de istiyor tutmami bebek iyi etkilenir o maneviyattan diye.bi denedim kolay gcti.basim fln donseydi tutmucaktm.ama evden çıkmiyrm çıktığımda tutmuyrm.geçen hafta doktora gttm bebeğim de iyi bi sorun olmadı yani oruç tuttugm için smdilik çok şükür.

İyidir canım. Bende ilk başta sadece elimi koyunca hissediyordum hareketlerini ama sonra güçlendi otururken ayaktayken falan hissetmeye başladım. 3-4 gün önce misafirler vardı çok yorulmuştum oturdum ilk kez dıştan hareketini gördüm. Ama değişiyor bazen sadece derinden ufak hareket ediyor. Zamanla büyüdükçe daha da güçlenecekler o zaman daha rahat hissedeceğiz rahat ol bünyeye göre değişebilir iç karın olayları falan.

Canm bnm de midem bulansa tansiyonum düşse bn de tutamam üzülme o yüzden snra tutarsin insallah

İnsllah canm bn hep hareket etsin istyrm alısınca öyle oluyor:) o zmn uyuyo dur bebislerimiz.eşim de diyor çocuk top kostursun istiyosun içinde diyo:)

fena da olmaz kıpır kıpır tabi şuan küçükler hop oraya buraya kalıyorlar top yerine mideyi tepikleyince napcaz acep

Üzülme canım rabbim bizim için kolaylık sağlamış. Sonra kazasını tutucaz inşallah. Bende aç kalınca hemen şekerim düşüyor o yüzden hiç cesaret edemedim.

Rabbime emanetler çok düşünüp kafamda kurmak istemiyorum o zaman her şey daha zor oluyor. İnşallah önümüzde ki aylar hop hop hoplatacaklar bizi tekmelerle
Aynen cnm kurmalayalum dün ben çok taktm oğlum deyip bagrip duruyorm oynasın diye.canı veren de alan da Allah bu kadar endişeye gerek yok Rahat olup tadını çıkarmaya calisalm.daha küçükler her dakka hssedemeyz arada denk geliyor İşte.evet buyuyunce tekmelerden hc şikayet etmicem isteDigi kadar vursun bebslerimz:)

Ne biliyim kuzum hic duymadigim gormedigim seyler yasamak cok agirima gidiyo inan belki benim icin iyi oldu dedigin gibi uzak durmak

Ya ben sasirip kaliyorum hic bi zaman fesat olmadim ben kuzum olsun dogursun istiyordu heralde benim once olunca boyle davrandi ama ben hic bi zaman kotu dusunmem kimse icin ama icerliyorum niye bana boyle yapiyo insanlar
Canım benimde bi arkadaş var seninki gibi kızlarımızın arasında 10 ay var onunki büyük. Şimdi de ben hamile kaldıktan birbuçuk ay sonra o da hamile kaldı. Ki ben düşünmüyorum istemiyorum blabla birsürü şey söyledi bana güldüm geçtim. Geçenlerde bana kızın olur senin biz de kız istiyoruz diyordu konuştuk telde erkek olacak bebeğim inşallah diye şimdi o da oğlum diye bahsediyor bebeğinden. İnan anlam veremiyorum bende ama gülüp geçiyorum artık napalım. Rabbim herkesin gönlündekini versin....

Yoruldum artik ben cevremdeki kara kalplilerden kuzum bazen iyiki cikmislar cogu hayatimdan diyorum sende iyi elektrik almiyosan gorusme kuzm

Ayy çok hızlı ilerliyor bu topik yetişemiyorum :)) kızlar benim burnum kanıyor tansiyonum 7 ye düşüyor sizdede oluyor mu?
Bende
Tipatip aynı şeyleri yaşıyoruz

Yoruldum artik ben cevremdeki kara kalplilerden kuzum bazen iyiki cikmislar cogu hayatimdan diyorum sende iyi elektrik almiyosan gorusme kuzm
Yok canım ben o kara kalplı insanları görmezden gelmeyi hehe deyip geçmeyi öğrendim. Takmıyorum ben sende takma artık kendi ailene odaklan sadece esas olan bu. Biz ailecek görüşüyoruz genelde canım eşlerimiz arkadaş. Neyseki uzakta oturuyorlar bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…