- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #26.041
Canm bn de kafasını fln hsstmiyorm ama genelde hafif hareketler. çok nadir böyle ay deyip yerimden sicriyormBende hep derinden derinden hissediyorum öyle elimi koyunca nerde olduğunu falan anlayamıyorum. Burda çok sert hareket etti elimi attım başı geldi falan dendikce çok endişeleniyorum. Neden ben net hissetmiyorum diye. İnşallah iyidir bebislerimiz
Hamile kaldı diye arkadaşını kiskanani ilk defa duydum. Kesinlikle uzak dur böyle hastalıklı insanlardan canım. Ben ilk bebegimi kaybettiğim ay çok yakın bir arkadaşım hamile kalmıştı benden saklamıştı artık ne dusunduyse o zaman çok zoruma gitmişti. Allah herkesin evladını sağlık versin böyle şeyler kıskanılr mi hiç. İnsanlar çok tuhaf gercektenYa ben sasirip kaliyorum hic bi zaman fesat olmadim ben kuzum olsun dogursun istiyordu heralde benim once olunca boyle davrandi ama ben hic bi zaman kotu dusunmem kimse icin ama icerliyorum niye bana boyle yapiyo insanlar
Eylul yine nur nimet temmuz agustosu gor birde canim bayginlik geciriz disari cikmayiz isimiz olmadiginda olsada arabayla gideriz alisverismerkezine gideriz onun disinda gidilmez gezilmez kolay kolay yaniyor adana bu sicakta gezenede delirmis derim :))Kuzum Allah yardimcin olsun karninda 2 çocuk adana nin sıcağına iyi dayaniyorsun. Benim k.validemler adana da eşim tutturdu bayramda adana ya gidelim diye hiç gözüm yemedi temmuzda adana ya gelmeyi. En son geçen eylül başında gelmiştik felaket sıcaktı temmuzda nasıl olur kim bilir
Rabbime emanetler çok düşünüp kafamda kurmak istemiyorum o zaman her şey daha zor oluyor. İnşallah önümüzde ki aylar hop hop hoplatacaklar bizi tekmelerleCanm bn de kafasını fln hsstmiyorm ama genelde hafif hareketler. çok nadir böyle ay deyip yerimden sicriyorm
Eşim martta gitti 10 gün kaldı o zaman yeni hamile olduğum için ben gitmedim adam yine gidelim diyor. Temmuz da hamileyken dediğin gibi baygınlık geçiririm ben resmen. Bir de evlerinde klima bile yok ben kapaliyim aile apartmanı sürekli abileri evde yok başını kapat orana burana dikkat et.Ayyy hiç gelemem vallahi o sıkıntıyaEylul yine nur nimet temmuz agustosu gor birde canim bayginlik geciriz disari cikmayiz isimiz olmadiginda olsada arabayla gideriz alisverismerkezine gideriz onun disinda gidilmez gezilmez kolay kolay yaniyor adana bu sicakta gezenede delirmis derim :))
Cnm bnm kayinvalidem 3 cocukta da tutmus.onlarda çok normal bsy hamileyken oruç.tyzesi geldi doguma oruclu gttm dedi sasirdm.bn ilk başlarda çok korktm istemedm tutmak.zaten ilk 3 gün karnm ağrımisti tutmadım.eşim de istiyor tutmami bebek iyi etkilenir o maneviyattan diye.bi denedim kolay gcti.basim fln donseydi tutmucaktm.ama evden çıkmiyrm çıktığımda tutmuyrm.geçen hafta doktora gttm bebeğim de iyi bi sorun olmadı yani oruç tuttugm için smdilik çok şükür.Maşallah canım Bende evdeyim ama açken inanılmaz midem bulanıyor ve hemen tansiyonum fazlaca dusuyor o yüzden tutamıyorum. Bi denemek istedim ama eşim izin vermedi doktor da kesinlikle tutma su çok önemli dedi tutamıyorum üzülüyorum
Bende hep derinden derinden hissediyorum öyle elimi koyunca nerde olduğunu falan anlayamıyorum. Burda çok sert hareket etti elimi attım başı geldi falan dendikce çok endişeleniyorum. Neden ben net hissetmiyorum diye. İnşallah iyidir bebislerimiz
Canm bnm de midem bulansa tansiyonum düşse bn de tutamam üzülme o yüzden snra tutarsin insallahMaşallah canım Bende evdeyim ama açken inanılmaz midem bulanıyor ve hemen tansiyonum fazlaca dusuyor o yüzden tutamıyorum. Bi denemek istedim ama eşim izin vermedi doktor da kesinlikle tutma su çok önemli dedi tutamıyorum üzülüyorum
İnsllah canm bn hep hareket etsin istyrm alısınca öyle oluyor:) o zmn uyuyo dur bebislerimiz.eşim de diyor çocuk top kostursun istiyosun içinde diyo:)
Maşallah canım Bende evdeyim ama açken inanılmaz midem bulanıyor ve hemen tansiyonum fazlaca dusuyor o yüzden tutamıyorum. Bi denemek istedim ama eşim izin vermedi doktor da kesinlikle tutma su çok önemli dedi tutamıyorum üzülüyorum
Aynen cnm kurmalayalum dün ben çok taktm oğlum deyip bagrip duruyorm oynasın diye.canı veren de alan da Allah bu kadar endişeye gerek yok Rahat olup tadını çıkarmaya calisalm.daha küçükler her dakka hssedemeyz arada denk geliyor İşte.evet buyuyunce tekmelerden hc şikayet etmicem isteDigi kadar vursun bebslerimz:)Rabbime emanetler çok düşünüp kafamda kurmak istemiyorum o zaman her şey daha zor oluyor. İnşallah önümüzde ki aylar hop hop hoplatacaklar bizi tekmelerle
Ne biliyim kuzum hic duymadigim gormedigim seyler yasamak cok agirima gidiyo inan belki benim icin iyi oldu dedigin gibi uzak durmakHamile kaldı diye arkadaşını kiskanani ilk defa duydum. Kesinlikle uzak dur böyle hastalıklı insanlardan canım. Ben ilk bebegimi kaybettiğim ay çok yakın bir arkadaşım hamile kalmıştı benden saklamıştı artık ne dusunduyse o zaman çok zoruma gitmişti. Allah herkesin evladını sağlık versin böyle şeyler kıskanılr mi hiç. İnsanlar çok tuhaf gercekten
Ay tepiklesin tepiklesin hc şikayet etmicemfena da olmaz kıpır kıpır tabi şuan küçükler hop oraya buraya kalıyorlar top yerine mideyi tepikleyince napcaz acep
Canım benimde bi arkadaş var seninki gibi kızlarımızın arasında 10 ay var onunki büyük. Şimdi de ben hamile kaldıktan birbuçuk ay sonra o da hamile kaldı. Ki ben düşünmüyorum istemiyorum blabla birsürü şey söyledi bana güldüm geçtim. Geçenlerde bana kızın olur senin biz de kız istiyoruz diyordu konuştuk telde erkek olacak bebeğim inşallah diye şimdi o da oğlum diye bahsediyor bebeğinden. İnan anlam veremiyorum bende ama gülüp geçiyorum artık napalım. Rabbim herkesin gönlündekini versin....Ya ben sasirip kaliyorum hic bi zaman fesat olmadim ben kuzum olsun dogursun istiyordu heralde benim once olunca boyle davrandi ama ben hic bi zaman kotu dusunmem kimse icin ama icerliyorum niye bana boyle yapiyo insanlar
Ay tepiklesin tepiklesin hc şikayet etmicemtakla atsin boyle
Canım benimde bi arkadaş var seninki gibi kızlarımızın arasında 10 ay var onunki büyük. Şimdi de ben hamile kaldıktan birbuçuk ay sonra o da hamile kaldı. Ki ben düşünmüyorum istemiyorum blabla birsürü şey söyledi bana güldüm geçtim. Geçenlerde bana kızın olur senin biz de kız istiyoruz diyordu konuştuk telde erkek olacak bebeğim inşallah diye şimdi o da oğlum diye bahsediyor bebeğinden. İnan anlam veremiyorum bende ama gülüp geçiyorum artık napalım. Rabbim herkesin gönlündekini versin....
Ne biliyim kuzum hic duymadigim gormedigim seyler yasamak cok agirima gidiyo inan belki benim icin iyi oldu dedigin gibi uzak durmak
BendeAyy çok hızlı ilerliyor bu topik yetişemiyorum :)) kızlar benim burnum kanıyor tansiyonum 7 ye düşüyor sizdede oluyor mu?
Tipatip aynı şeyleri yaşıyoruzGünaydın kizlar gecen hafta bebisim baya hareketlenmisti hatta elimle bile hissediyordum. Ama bu hafta pek hissedemedim. İnsan alisinca tepki vermesine hep istiyor. Bir de göbeğin gecen hafta çok belirgindi kiyafetten bile belli oluyordu iki gündür gobegim yok oldu sanki sizde de boyle oluyor mu?
Yarın adanada olacam ☺Adana yaniyor iki gun sicak poyraz esti bugun poyraz yok ama sicak pazara gitmedim migrenimi etkiliyor gunes ve sicak canim bir yerde sapka gordunmu hemen al su al yuzunu yika canim
Yok canım ben o kara kalplı insanları görmezden gelmeyi hehe deyip geçmeyi öğrendim. Takmıyorum ben sende takma artık kendi ailene odaklan sadece esas olan bu. Biz ailecek görüşüyoruz genelde canım eşlerimiz arkadaş. Neyseki uzakta oturuyorlar bize.Yoruldum artik ben cevremdeki kara kalplilerden kuzum bazen iyiki cikmislar cogu hayatimdan diyorum sende iyi elektrik almiyosan gorusme kuzm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?