bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim evimizi uzaga tasicaz zaten esim ben uzuluyorum diye evi satisa cikardi baska yere tasincaz gelemesinler cat kapi diye. Insallah hersey guzel olcak.

Ikra meyra maşallah paşalarına Ay benimkiler de böyle boy boy dizilecekler mi bak yine heyecan yaptım. Haftasonu dayanamadım oğluma ciciler aldım. Artık erkek bebeklere ne kadar güzel şeyler yapmaya başlamışlar ya bayıldımçok zor tuttum kendimi

benseniyerim kızcen mi oluyormuş canım gözün aydın belli olmuş. çifte fıstığın olacak demek

Bu aradaaa hanimkizimi gordum. Direk bize bakiyordu mucizem. Bi ara agzini acti kapatti. Doktorum cok cirkin bu atalim cope dedi. Atardim da yokluk iste severiz dedim. 3 hafta sonra ayrintiliya cagirdi. Kendi bakicak ayrintiliya.
Kizzz atilir mi ooo dunya guzelim o benimm gozun aydin parmak emmedi mi minigimmm

Ya arkadaşlar bazen yazdığınız yorumları okuyorum ama kime yazdığınızı göremiyorum yorumu yazıp siliyorlar mı yoksa sadece ben mi göremiyorum kime alıntı olarak cevap veriyorsunuz anlamıyorum kafamda deli sorular..

Kızlar elimde minik minik puturler çıktı ve cok kasiniyor ilk defa boyle bsy oldu nedir szce bu

Cnm Benmde dün meyve yerken dudağımın kenarında çıktı aydın minik sivilceden küçük iki üç tanı puturcuk.çok fazla kasiniodu kızardı falan.şimdi Geçmiş.İnşallah seninde geçmiştir.çıktınız hassaslasti ondan en ufak şey alerji mi yapıo acaba bilemedm

Günaydın kızlar. Ben geldim:) bana cvb yazan yazmayan herkesten Allah razı olsun yazanları öpüyorum. isim isim ayıramadım. Ayrıntılıyı da atlattık şükür darısı size inşallah. Hafta sonu evde değildim yazamadım herkes iyidir inşallah Ikra meyra bugün gidiyordun dimi canım randevu saat kaçta?

Ay canım senin nickini gördukce erzurum geliyo aklıma ablam oraya atanmstı, o da pasinlern bi köyunde ve yiboda calısmıstı. ben unidyken firsat buldukca yanina gdiyodum cok özledim ya.

Ewet canım maşallah çok tatlı bende ayrıntılı için gün aldim 260 gr mış bebeğim bacak arasında yine kordon var ama büyük ihtimal kız dedi suda falanda bi azalma yokmuş şükür herşey yolunda ayrinli sonuclarin i da iyi alırız inşallah

Bu aradaaa hanimkizimi gordum. Direk bize bakiyordu mucizem. Bi ara agzini acti kapatti. Doktorum cok cirkin bu atalim cope dedi. Atardim da yokluk iste severiz dedim. 3 hafta sonra ayrintiliya cagirdi. Kendi bakicak ayrintiliya.
Oyy maşallah guzel kiza Canım ayrntılıya kendi mi bakack, ben daha ayarlamadm da sendn haber bekliyodum adi neydi doktorunun

Gozun aydn canım ayrntılıyı da atlatmıssn darısı bizlere

Kızlar nasılsınız, yne cok takip edemedm herkes iyidr insallah. Size bi sorum olck ya ayakları sişen var mı? Benim ayaklarm cok sisiyo ya agrıyo da ne yapacm bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…