bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben cevap yazamamistim ama beni de op banane

Tünaydııııın :) Biz bugün doktora gittik. Rüzgar'ımız çok iyiymiş maşallah. Boyu 18 cm olmuş kilosu da 220 gram. Çok sevindik iyi olmasına. 2li taramada iyi sonuç çıktığı için 3'lü ve 4'lü tarama da istemedi doktorumuz. Herşey çok güzel gidiyormuş. 3 hafta sonra bir daha gideceğiz oğlumu görmeye. Şimdiden heyecan sardı beni, şimdiden özledim onu görmeyi. Allahtan bu sefer eşim videoya almayı akıl etti de fırsat buldukça bakıyorum

Kızlar nasılsınız, yne cok takip edemedm herkes iyidr insallah. Size bi sorum olck ya ayakları sişen var mı? Benim ayaklarm cok sisiyo ya agrıyo da ne yapacm bilmiyorum.

Ben de aynı şeyi soracaktım. Benim de şişme ve ağrı başladı biraz. Ne yapsam bilemedim ben de

Kızlar biz anneanneye gidiyoruz. Evde sıkıldık 2 gündür gezince alışamadık

Şaka bi yana babamız şirket iftarına katılcak bizde anneanneye gidelim dedik. Orda internet olmaz malesef gece bakarım yazdıklarınıza artık Ikra meyra güzel haberlerini bekliyor olacağım fıstıkların. Hepinize kokulu kokulu öpücükler

Canimmm benimm darisi bizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…