bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hmmmm tamam sade iciyim canim zaten saolsun ada yarisini icti bana vermedi meyveliyi
haha cadı ya :) güzel ya tadı seviyordur tabi :)

Tekmelerini kasiklarimda hissediyorum.bazen harektlerini biraz daha yukarida hissediyorum

bende göbeğimin altında hissediyorum da, acaba yanılıyomuyum diye sordum :)

ben hiç hissetmiyorum ya. çok nadir arada kıpırtı gibi ama o zaman da bağırsak olabilir mi ki acaba diyorum.

haha cadı ya :) güzel ya tadı seviyordur tabi :)

ben hiç hissetmiyorum ya. çok nadir arada kıpırtı gibi ama o zaman da bağırsak olabilir mi ki acaba diyorum.
bende başlarda acaba gazmı dolaşıyo dedim ama herhangi bi gaz problemim yok,yatınca değil otururken çok hissediyorum dalgalanma gibi, yada seyirme gibi değişik bişi tam tarif edemedim :)

Blmyrm cnm nette karaciğer rahatsızlığı olabilir dems ya da hamilelige bagli bsydr yzms.bn de Hepatit b taşıyıcısıYM yarin detaylı var doktoruma bi de cars aşım var sağlık. Ocağına da sorcam

bende başlarda acaba gazmı dolaşıyo dedim ama herhangi bi gaz problemim yok,yatınca değil otururken çok hissediyorum dalgalanma gibi, yada seyirme gibi değişik bişi tam tarif edemedim :)

Evet evet ben de seyirme gibi hissetiyorum ve çoğunlukla otururken hissediyorum. Hafta sonu denize gittik yüzdüm biraz hafta sonu baya hissettim ama. Seyirme gibi de böyle birkaç kere tık tık vuruyo gibi de

Canim evimizi uzaga tasicaz zaten esim ben uzuluyorum diye evi satisa cikardi baska yere tasincaz gelemesinler cat kapi diye. Insallah hersey guzel olcak.

hah işte adam gibi adamdan beklenicek harekette bu olurdu.

eşini tebrik ediyorum. allah sizin ağzınızın tadını bozmasın inşallah.

sende üzülme tatlım dengesiz işte ne yapıcaksın. bazı insanlarda maalesef bu oluyor. önemli olan eşinin senın yanında olması.

tez zamanda evin satılır da hayırlısı ile yeni bir yerde yuvanı kurarsın ohh kafanda rahat olur inşallah.

Evde kendin tartiliyormusun cunku bebisin kilosu suyu vs en azindan onlar kilo olarak doner sana.ben 1 kilo almisim.o da bebise aittir diye dusunuyorum

bende 1 kiloya yakın almışım bende senın gibi düşünüyorum o da bebiş . bebişin eşi suyu vs diye düşündüm.

bu haftalarda.. haftada 250 gr alma hakkımız var kızlar :) dikkat edin .

İKİNCİ ÜÇ AY : Her hafta yaklaşık 250 gr (5-7 kg )

ÜÇÜNCÜ ÜÇ AY : Her hafta yaklşaık olarak 400 gr ( 4 kg )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…