bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Rose daisy Canım benim önce Allah'tan sağlık, şifa diliyorum bebeğin ve senin için. Bebeğin böbreğinde Allah korusun çok ciddi bir problem olsaydı amnion sıvısının miktarı değişirdi. Ama sanırım sana böyle bir şey söylemediler. Çok üzmeyin kendinizi, kolay değil tabi ama. Bir de bebeklerde anne karnında ve yeni doğduklarında bir takım problemler olabiliyor ama bebek geliştikçe kendiliğinden ortadan kalkıyor. Benim yeğenimin kalbinde bir sürü delik vardı irili ufaklı. Bir dr dedi derhal ameliyat olmalı, bu delikler kapanmayacak kalp kasında, biri dedi hemen ilaç başlanmalı, bir başkası yine bu bebek ameliyat olmalı hemen, beslenemez yoksa diye. Sonra biz çok ünlü bir yetişkin kardioloğun tavsiyesiyle başka bir çocuk kardioloğuna gittik. Ne ilaç, ne ameliyat. Maşallah ve çok şükür ki miniğimizin kalbindeki bütün delikler kapandı. Zaten gayet de sağlıklı, hareketli bir bebekti, sadece bir çok bebek gibi iştahsızdı. O doktoru buluncaya kadar geçen bir iki hafta gerçekten çok ama çok zordu. Çok çok iyi bir perinatolog bul kendine, ona git, tekrar baksınlar. Duanın gücünü de unutma. Tüm kalbimle sizin için dua edeceğim. Allahım sağlıkla kavuştursun sizi yavrunuza, ömrü uzun ve çok güzel olsun, analı babalı büyüsün, erişsin inşallah.

Allah razı olsun Canım çook moral oldu yazdıkların şuan daha iyiyim olumlu düşünüyorum eşimde diyor çok soğukkanlısın iyi yapıyorsun diye.Birşey olmayacak Rabbimin izniyle burda birbirimize dua ediyoruz görmeden sevdik ısındık birbirimize Rabbim korusun meleklerimizi iyi doktorlara denk geliriz hepimiz inşallah

tabi ki hiç birşey olmayacak canım allaha bırak gerisine karışma bebeklerimiz allaha emanet

Anam bu nasıl oldu ben başka mesaja cevapla dedim Nilke

Ay Zeynooooo kız epeydir böyle karnımı tuta tuta gülmüyodum. Yerim ben seni. Mesajı yazdım yolladım, sonra silip Süheyla'ya yolladım Facebooktan. Benim mesaj gitmiş ama seninki baki kslmış. Ayyy çok tatlısın yaaaa

gözlerimden şüphe ettim bi an ne okudum ne yazdım dedim aradım mesaj da yok açıldı gözler bende böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…