Rose daisy
Canım benim önce Allah'tan sağlık, şifa diliyorum bebeğin ve senin için. Bebeğin böbreğinde Allah korusun çok ciddi bir problem olsaydı amnion sıvısının miktarı değişirdi. Ama sanırım sana böyle bir şey söylemediler. Çok üzmeyin kendinizi, kolay değil tabi ama. Bir de bebeklerde anne karnında ve yeni doğduklarında bir takım problemler olabiliyor ama bebek geliştikçe kendiliğinden ortadan kalkıyor. Benim yeğenimin kalbinde bir sürü delik vardı irili ufaklı. Bir dr dedi derhal ameliyat olmalı, bu delikler kapanmayacak kalp kasında, biri dedi hemen ilaç başlanmalı, bir başkası yine bu bebek ameliyat olmalı hemen, beslenemez yoksa diye. Sonra biz çok ünlü bir yetişkin kardioloğun tavsiyesiyle başka bir çocuk kardioloğuna gittik. Ne ilaç, ne ameliyat. Maşallah ve çok şükür ki miniğimizin kalbindeki bütün delikler kapandı. Zaten gayet de sağlıklı, hareketli bir bebekti, sadece bir çok bebek gibi iştahsızdı. O doktoru buluncaya kadar geçen bir iki hafta gerçekten çok ama çok zordu. Çok çok iyi bir perinatolog bul kendine, ona git, tekrar baksınlar. Duanın gücünü de unutma. Tüm kalbimle sizin için dua edeceğim. Allahım sağlıkla kavuştursun sizi yavrunuza, ömrü uzun ve çok güzel olsun, analı babalı büyüsün, erişsin inşallah.