bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim eşimde 15gün evde izinli duramıyor yerine Oray'a gidelim buraya gidelim e yasak bana yatcan dedi dr anlamıyo.herseye karışıyor mutfakta Ayh illallah ettirdi.türk kahvesi içtim diye kavga ettik bizde çok içiyomuşum zararlıymış akşam lokum yiyorum bu kadar tatlımı yenirmiş izni bitsede kurtulsam :)

Tabe silerken ben hesapta yoktum

Hassas noktaya parmak bastım ama zurnanın son deliğini üstüne basa basa anlatmışlar. Hayır soruyolar mı, kendi içeceğin bir bardak suyu, kendin kalkıp alabiliyo musun diye? Biz burda, böbreklerdi, şeker yüklemesiydi, detaylıydı binbir dertle uğraşırken bunlar diyo fişnifişni çok güzel, aman ihmal etme

Zaten yapıcamızı yapmışız ki takvim var ayy töbe töbe bi takvim 1 mesaj konu aldı beni gitti  ama güzel noktaya değindin

Amin bitanem. Allah'a sığınıp, O'na güvenle teslim olmak çok fayda veriyor kuzum. Sen sakin oldukça, bebeğin de rahatta olur. Çoook güzel bir kalbin var senin, eminim ki Rabbim sağlıkla bağışlayacak sana yavrunu. İstanbul'daki Acıbadem Hastanelerinden birinde çok iyi bir perinatolog var diye duymuştum. Hangisiydi unutmuşum. Internetten bir araştır bitanem. Dualarımız seninle ve bebeğinle

Esim bana surpriz yapmis otelden yer ayirtmis ama bana kabus oldu. Bu igrenc fizigimle denize giremem. Guneslenemem. Eglenemem. Ben simdi esime iptal et diyemiyorum aksam icinde rezarvasyon yaptirmis. Otel odasina kapaticam kendimi ve hanimkizimi ayyy vok moralim bozuldu ya. Demin oturdum agladim ben cok kilo aldim diye. Bu adam beni yanina yakistirip gezidriyor ya hayret ediyorum.

Canım neden öyle düşünüyorsun biz böyle güzeliz. Lütfen bak eşin ne güzel mutlu ol diye yapmış. Mutlu ol ki kızında eşinde mutlu olsun kimse kusursuz değil hele ki kilo hiç kusur değil eşinin koluna gir gülümse

bizimde farkımız yok yanaktan öpücük bile fantezi listesinde

Aaaaa keske benimki de bana oyle supriz yapsa sen ne bozuyorsun moralini bakiim hamilesin o kilolar ustune yapiscak hali yok ya oyle dusunme hic.. ne siskolar var ozguvenleriyle salina salina geziniyorlar sen bide esinin de kendinin de bebisini tasiyorsun karninda herhalde kilolancaksin cnm ben de cok kilo aldim ve takiyorum evet ama tatilimi engellemez git ve keyfini cikar canim bebisin icin de kendin icin de yuz ve gunesten d vitamini al bol bol canim

ilahi Nilke çok güldüm. Ama haklısın bizim daha önemli dertlerimiz var demi.

ilahi Nilke çok güldüm. Ama haklısın bizim daha önemli dertlerimiz var demi.

Vallahi kuzum. Ay bi de hergün bekliyoruz sabırsızlıkla, bebekle ilgili ne gelişmeler var diye, şunların ettiğine bak Hayır eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyolar ona mı yanalım, nispet edercesine yazdıklarına mı, yoksa en son düşüneceğimiz şeyi, mahalle yanarken saç tarayan abla edasıyla bize atlatmalarına mı?
Mcada yaren92

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…