bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
spor niyetine oyy onlar sağlıkla gelsinler de uslandırırım bu da bi teselli
Kıyamazsın annesi onlar yapar biz koşarız peşlerinden. Benim en korktuğum yemek yemeyen uyumayan çocuk. Diğer yaramazlıkları bi şekilde hallederiz de inşallah uyumlu uykucu iştahlı uslu bebişlerimiz olur. En başta sağlıklı ve hayırlı

Amin amin amin amin inşallah doktorun tahmini çok iştahlı olacak diye bizim ki baş parmağı değil 5 parmağını aynı anda emiyor yerim ben onu ya annesinin suratsız oğluşu

Evet evet hamilesin arada bende yapıyorum onu en son ramazanda yapmıştım hiç ilgi gezdirme yok diye o da ertesi günü beni aradı sahuru sular vadisinde yapalım dedi ama nasıl uykum var ama hayır diyemedim
Napalım canım onların istediği vakit göre ayarlayamıyıruz kendimizi buda bünye yani bi yere kadar idare ediyoruz bazı şeyleri içimize atıyoruz bazende patlıyoruz. Onlar bizim biyolojik saatimize uyuversinler canım misal benim gündüz gezmem geldi şimdi uykum gece ne olur hakkımızda hayırlısı artık. Psikolojime ben bile yetişemiyorum artık

Valla ben de yaptırıcam.
Zaten reaktif hipoglisemi vardı, diyabet de çıkabilir.
Doktorum da yaptır dedi.
Zamanı gelsin diye bekliyorum.

aynen bende kesinlikle gerek duyulursa yaptırırım. bu şeker olayı gerçekten berbat bir şey. eşim şeker hastası sürekli insülin kullanıyor. her ne kadar sonradan olsa da kolay bir şey değil gerçekten. bir bebeğim de o yani. bir kendimi düşünüyorum bir onu bir bebeği. işim daha zor

2 beyin 2 kalp bi sürü hormon halindeyiz normal davranışlar beklemesinler ayy ben yemeğin tuzu yok demişti ağlamıştım gerçekten bu hormonlar bi başka ya

2 beyin 2 kalp bi sürü hormon halindeyiz normal davranışlar beklemesinler ayy ben yemeğin tuzu yok demişti ağlamıştım gerçekten bu hormonlar bi başka ya
Dün doğuma ne kadar kaldı diye hesap yapıyordu:))) bende lohusalık emzirme dönemi 6 ay bir.yıl olarak yuvarlak hesapla sen orayı dedim 9 ay gelişen hormonların pat.diye değişeceğini beklemesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…