bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

He ben cok istiyorum ölüyorum orda kesik olsun diye de sende töbe yareppim. Dönmüyosa napabiliriz ki kuzu. Bu işler nasip kısmet işi. En önemlisi bizim ve bebişlerimizin sağlığı. Vajinal olmuş sezeryan olmuş onlar teferruat. Ayrıca normalde de baska yerde kesi olucak :) hemde yeni ögrendim hiçbir şey eskisi gibi olmuyo diyo bi estetisyen arkadaşım;( kaslar kendini %100 toplayamıyornmuş normalden sonra :/

Bak bakalım üzülme 5 dk silinebilir:)))

valla maşallah ya herkes güzellik abidesi :) bebişlerimiz de annelerine benzerse valla işimiz var. bende pek mütavaziyim bu arada. ahahaha. bunu derken içimde benim balık feci bir tekme attı :) anne ben bir büyüyeyim sen süsü püsü görürsün der gibi.

Yok kız ne son ana kadar beklemesi o kadar beklemem valla eşim benden daha çok stres yapıyo..

Valla yavrum epizyo yüzeysel küçük bi kesik ve dışarda oluyo ya pek sıkıntı değil aslında. Ha acıyo mu acıyo tabi. Beni kocışte göbek takıntısı var accık ya ondan bunalımlara giriyo böyle kuzum. Ya eskisi gibi olmazsaymış. Amaan napalım canım yaşayarak öğrenicez bakalım nasibimizde hangisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…