bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy maşallah oğluşuna canım allah nazarlardan korusun ne şekerler ya bende ctesi görcem inş oğluşumu
Ben de doktorum sozunde durursa bu cts gosterecek bana da İlkkez düzgün bir fotografını alıcaz bebişimin inşallah daha oncekilerde ne ne belli değildi eli kolu yuzunu kapadıgından ayrıntılıda da yuz ustu yatıyordu tüm sarsmalara rağmen gorememıstik bakalım inşallah güzel goruntuler verir bizim de bıcırıklar

benim en son 6 ağustosta ki fotosu fena değildi yüzü çıkmıştı inş bu seferde açar yüzünü ya hiç saklamadı hep gösterdi şimdi iyce büyüdü çok merakle diyorum bu defada açar inşş

Valla cok net dedi ki iki haftaya döndü döndü dönmedi sonra dönebilir ama cok zor ihtimal didi aman saglıkla gelsinlerde napalım :/
Püfff eşim bu konuda açıkçası beni sinir ediyor biraz. Her gün döndü mü döndü mü diye soruyo. Göbeğimi açıp burada bir kesik olsun istemiyorum diyip duruyor Aynen canım sağlıkla gelsinler inşallah. Sonuçta bizim elimizde olan birşey değil.

Valla benimki de ters canim donme ihtimalleri azaldi aslinda yerleri daralacagi icin ama dogum sancisiyla da donenler oluyormus istersen son dkkaya kadar bekleyebilirsn ben onu tercih etmeyebilirim ayrica sezeryan dikisi hic belli bile olmuyor gorunmuyor nerdeyse hic sikinti edilcek bise degilki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…