bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kasım anneleri 2016 iki üye var zaten arama yaptigimda herkese açık görünüyor nie öyle oldu ki. Arkadaş olmadığımızdan ben ekleyemiyorum

kızlar nasılsınız yazamıyorum sessiz sessiz arada bakabiliyorum ama çok okuamıyorum.Malum okul başlayınca günün yarısı orda geçiyor konu anlat dinle falan...gelince de kızımla ilgileniyorum zaten oturmaktan bi hal oluyorum.Bi de gribi atlatamadım tam olarak.Umarım herkes iyidir.

kiz ceza alican galiba erisilmoyor diyor :))

ay ne bileyim ben anlamadım ona da mı ceza var :) özür ozaman kk dan :) kk kasım minoşlarıyız biz o zaman valla ceza alırsam kendimi dağlara vururum. işi gücü bırakıp tüm günümüzü burada geçiriyoruz valla çok gücenirim.

Canim cocugu indirip kaldirmak zor olmuyor bence cunku icinde indirme seviyeleri var.2.5 yasina kadar yatti kizim simdi kardesi olacagi icin ona devredecek.yine de tercih meselesi tabi.ben cok memnun kalarak kullandim

Kizlar facebook da KK Kasim Minnoslari diye grup kuruldu gormeyen oraya gelsin.
Bir de whatsapp grubu kuruldu eklenmek isteyen ada ve deniz veya ruby87 ye cep telini mesaj atsin

Arkadaşlar bonprix den polar tulum alcam bebise beden konusunda kararsız kaldım 62/68 beden var Yenidoğan bebek için cokmu büyük olur bilemedim

Arkadaşlar bonprix den polar tulum alcam bebise beden konusunda kararsız kaldım 62/68 beden var Yenidoğan bebek için cokmu büyük olur bilemedim
62-68 iyi bence zaten 50 cm doguyorlar hemen giydirmicen zaten ocakta giymeye baslar oglum 52 dogdu 1 ayda 58 cm oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…