bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Whatsapp a eklenmek isteyen numaralarini atsinlar ruby87 urashaa ve bana kizlar hadi yok mu gelmek isteyen

Canim cocugu indirip kaldirmak zor olmuyor bence cunku icinde indirme seviyeleri var.2.5 yasina kadar yatti kizim simdi kardesi olacagi icin ona devredecek.yine de tercih meselesi tabi.ben cok memnun kalarak kullandim
pff hazır indirimdeyken almadığıma pişman oldum şimdi.
daha da inmez herhalde uzun süre.

Bnce de burda sohbet olmucak artık sanırım.hc istememstm zaten başka grup kurulmasini
Olur mu kız burası ilk göz ağrımız :)) orası sadece daha özel şeyler için bi de hani bazen birimizden haber alamıyoruz endişe ediyoruz falan ya onu gidermek için..

Olur mu kız burası ilk göz ağrımız :)) orası sadece daha özel şeyler için bi de hani bazen birimizden haber alamıyoruz endişe ediyoruz falan ya onu gidermek için..
İşte çok dağınık oldu ne bileyim burdan devam etsek daha iyiydi sanki.watsup varken kmse de buraya gelmez sanki

Canım bu joienin excursion change and Rock ı mı?? Eğer öyleyse ben bundan aldım indirimde 639liraydı..Ben çok beğendim yorumlar da çok iyiydi hem alt değiştirme ünitesi hem de ana kucağından çok memnun kullananlar.. Bak bunun eşdeğeri chicco lullaby var o da indirimdeydi en son hatta o daha indirimli 500civarıydı

Canım bu joienin excursion change and Rock ı mı?? Eğer öyleyse ben bundan aldım indirimde 639liraydı..Ben çok beğendim yorumlar da çok iyiydi hem alt değiştirme ünitesi hem de ana kucağından çok memnun kullananlar.. Bak bunun eşdeğeri chicco lullaby var o da indirimdeydi en son hatta o daha indirimli 500civarıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…