bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Çok dağıldı hem bura hem watsup hem facebook hangi birine bakacaz ki zaten watsup im yok bnm bazılarının face si yok yani eski düzen olmucak gibi
Gitmiyoruz biryere burdayim ben tatmammi canim uzuldum zaten bugun kimsesiz kaldi gurubumuz

İşte çok dağınık oldu ne bileyim burdan devam etsek daha iyiydi sanki.watsup varken kmse de buraya gelmez sanki
Yok kuzucum kendi adıma söyliyim acayip karışıyo muhabbet :)) bence oranın kurulması da iyi oldu ama bundan sonra daha endişeli dönemlere giricez düşünsene birimiz pat diye doğuma gitse en azından numaralardan ulaşırız.. Ya da daha özel şeyler paylaşmak istersek ordan paylaşırız

Gitmiyoruz biryere burdayim ben tatmammi canim uzuldum zaten bugun kimsesiz kaldi gurubumuz
Bnce de kmse siz kaldi valla eski tadı kalmadı. Facedeki gruptan da çıkıcam sadece buraya girmek istyrm bn.böyle gereksiz bi sadakatim var:)uzuldm böyle olunca

TaeYang bu msj sanaydı canım

canım bana yazdın sanırım.
evet onu beğenmiştim de, arkadaşlarım kafamı karıştırmışlardı, şimdi de baktım bunun indirimi bitmiş, 800 lira olmuş yine.
pişman oldum indirimden almadım diye, alacaktım ne güzel.

Bnce de kmse siz kaldi valla eski tadı kalmadı. Facedeki gruptan da çıkıcam sadece buraya girmek istyrm bn.böyle gereksiz bi sadakatim var:)uzuldm böyle olunca

Uzulmelik bi durum yok canim onu da isteyenler vardi eklendi yeni olusundan dolayi bi sohbet yogunlugu oldu herkes yeni eklendigi icin yeni tanisildigi icin yoksa o tempoda uzun sure kimse sohbet edemez tel uzerinden herkes burda hos sohbetine devam edecek hepsinin yeri ayri

Ahh o arkadaşlarına burdan sevgilerimi yolluyorum :)) şaka bi yana bi daha girebilir indirime ama tabi ne zaman bi de chicco da söylediğim modele baksana bence o da çok güzeldi

Ama işte burda hrkesten haberimiz oluyordu bnde watsup yok mesela veya face yok hrkste.nyse artık bn burdan devam edicem faceden de ciktm.

Ama işte burda hrkesten haberimiz oluyordu bnde watsup yok mesela veya face yok hrkste.nyse artık bn burdan devam edicem faceden de ciktm.

Canim herkes sohbetini burdan yapcak zaten konular burdan ilerlicek orda fotodur ani saglik paylasimlari vs yapilcak. Bugun yeni eklendigi icin sohbet oraya kaymis gibi oldu ama yarin duzene girer. Sohbet yeri degismedi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…