- 27 Şubat 2016
- 1.323
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #46.681
Kizlar panik yok grup yeni kuruldu diye yogunlasma oldu oralarda kimse burdan kopmaz
rayina oturur hepsii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmiyoruz biryere burdayim ben tatmammi canim uzuldum zaten bugun kimsesiz kaldi gurubumuzÇok dağıldı hem bura hem watsup hem facebook hangi birine bakacaz ki zaten watsup im yok bnm bazılarının face si yok yani eski düzen olmucak gibi
Yok kuzucum kendi adıma söyliyim acayip karışıyo muhabbet :)) bence oranın kurulması da iyi oldu ama bundan sonra daha endişeli dönemlere giricez düşünsene birimiz pat diye doğuma gitse en azından numaralardan ulaşırız.. Ya da daha özel şeyler paylaşmak istersek ordan paylaşırızİşte çok dağınık oldu ne bileyim burdan devam etsek daha iyiydi sanki.watsup varken kmse de buraya gelmez sanki
Valla face benim de donuk bu kadar gereksiz zaman alan bi zımbırtı yokBende face kullanmiyorum.dagildi herkes
Bnce de kmse siz kaldi valla eski tadı kalmadı. Facedeki gruptan da çıkıcam sadece buraya girmek istyrm bn.böyle gereksiz bi sadakatim var:)uzuldm böyle oluncaGitmiyoruz biryere burdayim ben tatmammi canim uzuldum zaten bugun kimsesiz kaldi gurubumuz
Canım bu joienin excursion change and Rock ı mı?? Eğer öyleyse ben bundan aldım indirimde 639liraydı..Ben çok beğendim yorumlar da çok iyiydi hem alt değiştirme ünitesi hem de ana kucağından çok memnun kullananlar.. Bak bunun eşdeğeri chicco lullaby var o da indirimdeydi en son hatta o daha indirimli 500civarıydı
Canım bu joienin excursion change and Rock ı mı?? Eğer öyleyse ben bundan aldım indirimde 639liraydı..Ben çok beğendim yorumlar da çok iyiydi hem alt değiştirme ünitesi hem de ana kucağından çok memnun kullananlar.. Bak bunun eşdeğeri chicco lullaby var o da indirimdeydi en son hatta o daha indirimli 500civarıydı
Bnce de kmse siz kaldi valla eski tadı kalmadı. Facedeki gruptan da çıkıcam sadece buraya girmek istyrm bn.böyle gereksiz bi sadakatim var:)uzuldm böyle olunca
Hah söyle :) bura ilk göz ağrımız hakkaten.hamilelikte var zaten duygular yogun:)uzuldm valla gtti herks:)Muhabbet burdan dönsün ben hiç okuyamadım orayıhem orda yazdıklarınızı begenemiom
![]()
Bnm de watsup çok vaktimi alıyordu artık bağımlı olmstum kapattm o yüzdenValla face benim de donuk bu kadar gereksiz zaman alan bi zımbırtı yok
Ahh o arkadaşlarına burdan sevgilerimi yolluyorum :)) şaka bi yana bi daha girebilir indirime ama tabi ne zaman bi de chicco da söylediğim modele baksana bence o da çok güzeldicanım bana yazdın sanırım.
evet onu beğenmiştim de, arkadaşlarım kafamı karıştırmışlardı, şimdi de baktım bunun indirimi bitmiş, 800 lira olmuş yine.
pişman oldum indirimden almadım diye, alacaktım ne güzel.
Ama işte burda hrkesten haberimiz oluyordu bnde watsup yok mesela veya face yok hrkste.nyse artık bn burdan devam edicem faceden de ciktm.Uzulmelik bi durum yok canim onu da isteyenler vardi eklendi yeni olusundan dolayi bi sohbet yogunlugu oldu herkes yeni eklendigi icin yeni tanisildigi icin yoksa o tempoda uzun sure kimse sohbet edemez tel uzerinden herkes burda hos sohbetine devam edecek hepsinin yeri ayri
Ama işte burda hrkesten haberimiz oluyordu bnde watsup yok mesela veya face yok hrkste.nyse artık bn burdan devam edicem faceden de ciktm.
Bisde burdayiz kis durun gitmedikk yaaAma işte burda hrkesten haberimiz oluyordu bnde watsup yok mesela veya face yok hrkste.nyse artık bn burdan devam edicem faceden de ciktm.
Aynen burayi temelli terk etmedik kiCanim herkes sohbetini burdan yapcak zaten konular burdan ilerlicek orda fotodur ani saglik paylasimlari vs yapilcak. Bugun yeni eklendigi icin sohbet oraya kaymis gibi oldu ama yarin duzene girer. Sohbet yeri degismedi yani