• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Kızlar benim çocuklardan biri ayagını yere tam basmıyor , örümcege bindiriyorum arada sabit bekliyor , zıplama basma vb yok , kardesi yapıyor bunları , sizce normal mı ?
Kardeşim 9aylık olana kadar basmamış. Doktora götürmüşler (her şey yolunda, bekleyin demiş) o gün eve gelince basmış 😅

Gece 2de ve 4te tamamen uyanmış olarak kalktı oturdu 1 saat. Ben artık atakmış uyku gerilemesiymiş sebep aramıyorum. Çünkü biri bitiyor diğeri başlıyor. Sabırla düzene gireceği zamanı bekliyorum 🫩🤕
Ya zaten gece uykuları düzensizdi ama gündüz en azından azda olsa uyurdu,şimdi uykuya direnç ve uyumama krizleri başladı 😟 ve 8.ay uyku gerilemesi meşhurmuş yeni öğrendim.beynin en hızlı geliştiği dönemmiş 8 9 ay civarı ve o yüzden uykuya dalmakta zorlanır.uyuyamadıkca kortizol salgılar ve tesirginlesir ve uykuya dalmak daha da zorlaşırmış.geçici bir durum dedi doktorum ve chat cpt umarım öyledir

Selam kızlar, ben şubatta doğum yapacağım ama detaylı ultrasondan sonra çok kötü oldum. Plesenta previa çıktı, sonra araştırdım ben 🥺 Çok riskliymiş. Bebek erken doğum olabiliyormuş, rahim alınabilirmiş 😥 Bu durumu yaşayan oldu mu aranızda ? Tecrubeli anneler olarak sizden akıl istiyorum 😥
merhaba öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasit etsin allah. Eğer ankaradaysanız kesinlikle çağrı gülümser hocaya gidin. ben bizzat gitmedim ama bir yakınımın sayısız düşük bir ölü doğum yıllarca bulunamayan sorununu bulup son gebeliğinde sağlıkla aldı bebeğini. hoca riskli gebelik uzmanı görüş almanızda fayda bar

Kızlar ben çok evhamlıyım kendime engel olamıyorum. Neden böyleyim :((( Benim kızım 8.5 aylık alkış ve baybay yapmıyor kafaya taktım. Sizinkiler yapıyor mu? Henüz erken mi bunu beklemek için?
Lütfen evham yapmayın henüz erken.14 aylık tanıdığımın bebeği yeni baybay yapmayı öğrendi.Gel gel hiç yapmadı.
Benim bebeğim şuan alkış baybay gelgel bazen de merhaba yapınca el uzatabşliyor 😂 bunların hiçbirini bendne öğrenmiyor anneannesi gösterdiği an kapıyor çok ilginçki ben yapınca yine yapmıyor annem yapınca yapıyor.Baybay ve alkışa alıştı gelgeli zaten epeydir yapıyordu ama başkası ona baybay dediğinde yapmıyor basen durupdururken yapıyor yani bilinçli hâla yapmıyor öylesine yapıyor diyebilirim😂
Bebişleri nasıl oyalıyosunuz kızlar? Oyuncaklarıyla pek oynamıyor artık 3-5dk ancadır, devamlı bana tırmanıyor ya da sağı solu kurcalıyor nasıl oyalıcamı bilemedim artık 😅
Oyalayamıyorum😂 Ünitemize turmanıp onu sıralıyor tüm gün ve 10 kez düşüyordur 😂 Ondan sıkılınca bana gelip tırmanıyor ağlıyormasla yemek yaptırmıyor iş yaptırmıyor tüm gün ağlak mod on 🤣

Back
X