- 7 Temmuz 2011
- 1.949
- 2.346
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #46.741
Aglicam artık nefes darlığından. Allah ım dayanma gücü ver. Her akşam zehir... Boğuluyorum yatamıyorum. Yada oturarak uyuyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aglicam artık nefes darlığından. Allah ım dayanma gücü ver. Her akşam zehir... Boğuluyorum yatamıyorum. Yada oturarak uyuyorum.
Gaviscon surup icemiyorum ama cigneme tabletide cok iyi geliyor onu kullaniyorum
Surup icemeyenlere tavsiye ederim.
Aynen talcit beni kurtarıyo :) cok yandıgımda kullanıyorum cok zorlarsa. gaviscon o kadar iyi gelmiyo bana

Ay ne biliyim bana sanki ne şekilde yaparsak yapalım yatamıyoz bi süre dedilerdi :))
Valla ben gunde 4-5 tablet rennie emiyorum bizimkinin kafasi mideye calisio muhtemelen![]()
Onların o kafasını ısırırım ben. Akıllu olsunlar. Aksam aksam aglattı beni beceremiyorum cocugun kafasını döndürmeyi bile beceremiyorumnormal süreçte dönüyor bu cocuk. Dönemediginw göre neyi eksik yapıyorum
![]()
Bebek tam göğüs kafesimin altında. Sürekli kaburgama vuruyor.eğiltmiyo yedirtmiyo uyutmuyor.Niye ki canim? Valla benim yatisima engel olmadi henuz bebis Allaha sukur gece yatip sabah kalkiyorum sana rahatsizlik mi veriyor gobusun?
Ben salonda perişan uyumuşum. şimdi kalktım yatağıma geldim. Döne döne sabahı ederim artık. Bebeğin hç duru durağı yok. Şu anda nasıl tekmeliyor kaburgalarımı anlatamamIste hep bu saatlerde uyanip daha da uyuyamiyorum.
Bende öyle yim artık dayanamıyorum tam içim geçiyor sanki nefes almayı unutmusum gibi birden uyaniyorum boguluyorum sankiAglicam artık nefes darlığından. Allah ım dayanma gücü ver. Her akşam zehir... Boğuluyorum yatamıyorum. Yada oturarak uyuyorum.
Aynı öyleyim Canım işte. Sen beni anlarsın. ALLAH yardımcımız olsun.Bende öyle yim artık dayanamıyorum tam içim geçiyor sanki nefes almayı unutmusum gibi birden uyaniyorum boguluyorum sankine olacak bunun sonu bir türlü uyuyamadim saat kaç oldu
Ahh canim arkadasim aynen sol kaburgalarim artik cok acir halde. Sag tarafima da kasigima surekli kramp giriyor bibrek genislemesinden mi artik bilmiyorum.Ben salonda perişan uyumuşum. şimdi kalktım yatağıma geldim. Döne döne sabahı ederim artık. Bebeğin hç duru durağı yok. Şu anda nasıl tekmeliyor kaburgalarımı anlatamam
Onların o kafasını ısırırım ben. Akıllu olsunlar. Aksam aksam aglattı beni beceremiyorum cocugun kafasını döndürmeyi bile beceremiyorumnormal süreçte dönüyor bu cocuk. Dönemediginw göre neyi eksik yapıyorum
![]()
canım niye bebik ters diye kendini üzüyosun sen bakalım
bu senin elinde olan birşey değil ki.! Kızım hep baş aşağı dururdu bu sıpa da hep yukarıda! Doktorum kordonu kısaysa da dönemez demişti bana ama tahmin tabii. Var muhakkak bi sebebi canım... hayırlısıyla doğsunlar da..araba çok güzel saglam ve kolay dönüşleri. açma kapama ve puset takma çıkarma kolay.Merhabalar arabanızdan memnun kaldınız mı acaba?
Ben de ocak annesi olacağım bu modeli düşünüyorum da.
Benim için bir değerlendirme yapmanız mümkün müdür? :)