• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kuzu herşeye zırlıyorum dünden beri. Bişeye kafam cok takık o herşeye yansıyo. Atlatırım atlatırımda ne bileyim. Ateş dönmedi diye agladım. Dogurmayı beceremiycem diye agladım. Arkadaşla konustum agladım. Salak gibiyim şuan :/ kafa dagıtmam şart ama doktor ist dışına cıkmak yok :/ yoksa gidicem bi dag başına dogurana kadar dönmicem .

http://www.do-um.com/content/yazilar/6-12-Hamilelik-Ters-Bebek-Dondurme_17.aspx

bak senin için güzel bir site buldum. bir incele istersen. TaeYang TaeYang da dediği gibi çeşitli egzersizler ile diğer yöne dönebiliyormuş. ama endişe ve streste ekten bilesin ;)

2 gün girmedim ya nerden çıkmışki ayrı grup meselesi :KK43: benim facem yok watsapın da özel olduğunu düşünüyorum açıkçası.. Burda konuşmak iyiydi, mesela işte kramp mı girdi, hemen konuda kramp diye aratıp kızlar ne demiş napmış bakıyodum, ya da soruyodum.. Tez vakitte burda geri toplanılır inş :KK70:

biz hala buradayız tatlım :):)

ofisi pazar yerine çevirdim :) markafoniden aldım kızlar unibaby ve prima kampanyası gelmiş haberiniz olsun :)

Eklentiler

• 20160907_112759.webp
    20160907_112759.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 46
Bak ya Ayşem bilem bana sokmuş lafı :)) kız benim dün ve bugün toplam yazdığım 3-4ü geçmez korkudan netimi açamıyorum mobil bitmek üzere.. Muhtemelen çıkıcam canlar gruptan.. bi kaç hafta sonra evde oturma zamanına kadar.. Sonra tekrar ekleneyim olur mu böyle mobilimi açamıyorum :KK43:

valla canım benimde paket bitti hatta 30TL de aşmışım şok oldum. şirkette olduğum zaman artık girebileceğim paketim yenilenene kadar. dayanmıyor maalesef.

Off uyumak ne mumkun sağa donsem çocuk batıyor sola donsem yine aynı sırt ustu zaten yatmak istemiyorum zararliymis bacağımin arasına koyduğum yastikta kâr etmiyor artık :KK43:
ay sırt üstü niye zararlı napalım yani nasıl yatalım yarasa gibi baş aşağı yatmadığımız kaldı :( artık cidden iyice zorlaştı ya fiziken rahat olmadığım için uyuyamıyorum yada kafayı bişiye takıyorum uyuyamıyorum :) sonra sabah işe kalkıyorum zombi gibi uykusuzluktan iyice agresif oldum çıktım :/

Kuzu herşeye zırlıyorum dünden beri. Bişeye kafam cok takık o herşeye yansıyo. Atlatırım atlatırımda ne bileyim. Ateş dönmedi diye agladım. Dogurmayı beceremiycem diye agladım. Arkadaşla konustum agladım. Salak gibiyim şuan :/ kafa dagıtmam şart ama doktor ist dışına cıkmak yok :/ yoksa gidicem bi dag başına dogurana kadar dönmicem .

Son haftalar niye psikolojini bozdun canimm litfenn full motivasyon full pozitiflikk kendini uzmek ne demek :KK11:

o orada da yok ki çok girmiyor sanırım bu aralar. valla benimde paketim bitmiş üstüne bir de ekstra 30 TL haşırttı black board :KK70: yani işe geldiğim sürece sizlerleyim :KK70: gruptu resimdi bilmemney di buna can mı dayanır. hemen bitiverdi yaw anlamadım.
:):)paketi biten buraya o zmn:)snra da iki yeri birden idare edebilirseniz helal olsun.dün bi face bi bura kafam döndü faceden ciktm:)

Back
X