- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #47.701
GerçekmiiiiEkim anneleri doğuma başlamış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GerçekmiiiiEkim anneleri doğuma başlamış
Ozaman öyle yapalımBilemezdimmesajlar ben kalkana kadar çok birikiyor o yüzden okuyamıyorum
baştan tanışırdık
![]()
Gerçekmiiiihemen bakıyım
Ozaman öyle yapalımyeniden tanışalım yani.
seni ikinci eş yapmamışım gibi tertemiz bi sayfa açalım
![]()
Bende bakıyorum bazen son günlerde Eylül annelerine bakıyordum:)))Hatta bi tanesi 36. Hafta içerisinde çatı muayenesine girmiş doktor doğumun her an olabilir doğumun çok kolay olur çatın çok uygun demişkendimi röntgenci gibi hissediyorum başka topiklerde gezerken
ama alıkoyamıyorum kendimi
yemezler şekerim
![]()
Ben hic kipir kipir olamiyorum sanki daha cok varmis gb bi rahatlik bende.Ay biliyorum tatlım tabii ki zamanında gelsin sıpalar ama çok heyecanlı diil mi ya bayram sonu hanımkızını kucağına alabilirsin kilosu da çok güzel zaten maşallah valla benim içim bile kıpır kıpır oldu![]()
Dr dan geldim kızlar çok moralim bozuk rahim boyu uzunluğum 23mm düşmüş erken doğum riskim var progestan verdi vajinal kullanıcım.bebeğim yine yüzünü sakladı göremedik yüzünü.2070 gr 42 cm 2hafta önden gidiyor.yolculuğa izin vermedi doktorum abimin düğününe gidemiyorum ve çok üzgünüm![]()
Ahaha sen rahat olcagini mi saniosun? Her gun seni etiketleyip soru sormazsaaakk :) bu niye yesil sicti bunun yuzunde isilik oldu yok emmedi yok niye agliyor ahaha siz de kan aglicaniz o tecrubelerde haberiniz yokBencede meraklı ilk hamişlerin sorularıyla dolup taşar ozaman sayfalarbiz nede olsa ne olacağını biliyoruz
![]()
Bende bakıyorum bazen son günlerde Eylül annelerine bakıyordum:)))
nasıl yaptım ben o aptallığı hala inanamıyorum
![]()
hahaha bi dedikodu öğrenirsen haber verHatta bi tanesi 36. Hafta içerisinde çatı muayenesine girmiş doktor doğumun her an olabilir doğumun çok kolay olur çatın çok uygun demişkendimi röntgenci gibi hissediyorum başka topiklerde gezerken
ama alıkoyamıyorum kendimi
Ahaha sen rahat olcagini mi saniosun? Her gun seni etiketleyip soru sormazsaaakk :) bu niye yesil sicti bunun yuzunde isilik oldu yok emmedi yok niye agliyor ahaha siz de kan aglicaniz o tecrubelerde haberiniz yok![]()
hahaha bi dedikodu öğrenirsen haber ver![]()
Siz etiketleyin biz bildiklerimizi paylaşırız canım memnuniyetleAhaha sen rahat olcagini mi saniosun? Her gun seni etiketleyip soru sormazsaaakk :) bu niye yesil sicti bunun yuzunde isilik oldu yok emmedi yok niye agliyor ahaha siz de kan aglicaniz o tecrubelerde haberiniz yok![]()
İyi ozaman ekimde kasıma bakacaksınHe yok ben bi sonraki aya bakıyorum genelde. Erken başlayan var mı diye
Ben 3 tulum aldım gerisi altüst takım canım hepside 0_3 ay aldım benim bebiş 4 kg doğarsa rahat giyer öteki hemen küçülür.Kızlar bişi sorcam, yenidoğanlar tulum giydirilmez mi? Yani alt ust daha rahat olur yazmıslardı. Gobek bakımı için mi acaba? Siz 0-1 ay tulum falan aldınız mı? Bi de buyuk olursa bebek 0-1 ay kıyafetlerini pek giyemeyebilir di mi? Ben hastane cıkısını bile 1-3 aldırdım...