- 2 Eylül 2023
- 1.828
- 1.916
- 63
- 28
Aşkım şak diye kes azalarak bitmiyorYa lanet bişey içmeyince fenalık geliyo bi bunalti helede bu dönemde daha çok ihtiyaç duyuluyor ben hiç bırakmayı düşünmedim çünkü seviyordum şimdi azalta azalta inşallah deniycem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım şak diye kes azalarak bitmiyorYa lanet bişey içmeyince fenalık geliyo bi bunalti helede bu dönemde daha çok ihtiyaç duyuluyor ben hiç bırakmayı düşünmedim çünkü seviyordum şimdi azalta azalta inşallah deniycem
Ya nöbete gideceğinde ellemiyorum. Evde olduğu günler ben çıkıyorum mutlaka. Veya uykum varsa bebeyi veriyorum o bakıyor ben uyuyorum. Önemli bir mesele yoksa beni uyandırmamayı öğrendi. Sen git süt kadın buralar bende diyor. Eğitiyorum şimdilik dkdjfjÖyle salona geçince kafamda yastıkla boğuyorum ben hepçünkü o işteyken bende evde bebe bakım işindeyim ben yastığı alıp gidemiyorum
![]()
Ahahah ben cuma günü doktorun dediğine göre hareket edeceğim bakalımKız 4250 kilosu cinnet geçircem artık napcamda kilo aldırcam![]()
Evet orası doğru ama inan ki bu şekilde daha zor bıraktırmak belki bir hafta sürer ama emzik almayan çocuğun huysuzluğu ile ugrasmak ne kadar sürecek bilinmiyorAman almasın kuzum ya evet rahatlık oluyor anneye ama sonra bıraktırması çok zor
Ay inşallahsen stres yapma güzel sonuçlar çıkar inşallah![]()
Ay sus demeOyun halisina bugun koydum ben hic iplemedi sizinkiler ilgilenmeye basladi mi?
Kız bende erken başlicam ya zaten memesiz zor. Sağ yıka filan çok zor. Ver fırın balığı ver buharda sebzeyi bitti gitti. Dışarıda çıkılmıyor bebekle çıkmak istiyorum artık ama mümkün değil. Oturmaya başlasın vericem yavaştan tadımları az azAhahah ben cuma günü doktorun dediğine göre hareket edeceğim bakalım
Ek Gıdaya erken başlayacağım![]()
Of cok zor ya Rabbim yardımcın olsun belki yürüteç dönemi geldiğinde biraz rahatlarsınYok ya cook az illa basinda maymunluk yapman lazim o da. Ben anlamadim bebeksin sen sirtin yere 10 dakka gelsin. Yok ama asla durmuyo.
Al benden de o kadar ne kadar erken başlayabilirsem o kadar erken başlayacağım biberon almıyor mama almıyor emzik almıyor bu süt onu nereye kadar idare eder bilmiyorum. Ben de hiçbir yere gitmiyorum ki nerede ne zaman meme isteyeceğini kestiremedimdenKız bende erken başlicam ya zaten memesiz zor. Sağ yıka filan çok zor. Ver fırın balığı ver buharda sebzeyi bitti gitti. Dışarıda çıkılmıyor bebekle çıkmak istiyorum artık ama mümkün değil. Oturmaya başlasın vericem yavaştan tadımları az az
Ya nöbete gideceğinde bende ellemiyorum 24 tutuyor zor diye. E nöbet öncesi yok nöbette yok nöbetten dönünce hadi dinlensin yok. Eeeeeee ben ne bok yicem ahahahahsshhaha böyle olunca cinlenip atıyom bebeyi tepesine sjsjsjsksk benimki daha yalnızlığa cesaret edemiyo hatta sabahları 1 saat oyalıyor bakıyorum yatak odası etrafında geziniyor ciğerci kedisi gibi aha diyorum bu kadarmış jsjsjsjsjYa nöbete gideceğinde ellemiyorum. Evde olduğu günler ben çıkıyorum mutlaka. Veya uykum varsa bebeyi veriyorum o bakıyor ben uyuyorum. Önemli bir mesele yoksa beni uyandırmamayı öğrendi. Sen git süt kadın buralar bende diyor. Eğitiyorum şimdilik dkdjfj
Ben az önce uyandırdım valla uykuyu körleyip hortlamasın diye snsjjskssAyyy dun gece benimki de saat basi kalkti bugun de oglene kadar uyumadi simdi gece uykusu gibi uyuyo
Yok canım takmadı hiç. SıkılıveriyoOyun halisina bugun koydum ben hic iplemedi sizinkiler ilgilenmeye basladi mi?
Söyler mis gibi tarhana içseler her şey geçer gibi JsjsjsksAl benden de o kadar ne kadar erken başlayabilirsem o kadar erken başlayacağım biberon almıyor mama almıyor emzik almıyor bu süt onu nereye kadar idare eder bilmiyorum. Ben de hiçbir yere gitmiyorum ki nerede ne zaman meme isteyeceğini kestiremedimden![]()
Uyandı uyanacak nöbeti miO yatiyor ben tüm gece yatakta oturuyordum![]()