• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Ya lanet bişey içmeyince fenalık geliyo bi bunalti helede bu dönemde daha çok ihtiyaç duyuluyor ben hiç bırakmayı düşünmedim çünkü seviyordum şimdi azalta azalta inşallah deniycem
Aşkım şak diye kes azalarak bitmiyor 😂 evet çok bunalınca balkona gidiyorum bi geçiyo buhranım 🤣 yoksa kendimi kescem 🤣

Öyle salona geçince kafamda yastıkla boğuyorum ben hep 🤣🤣🤣 çünkü o işteyken bende evde bebe bakım işindeyim ben yastığı alıp gidemiyorum 🥹
Ya nöbete gideceğinde ellemiyorum. Evde olduğu günler ben çıkıyorum mutlaka. Veya uykum varsa bebeyi veriyorum o bakıyor ben uyuyorum. Önemli bir mesele yoksa beni uyandırmamayı öğrendi. Sen git süt kadın buralar bende diyor. Eğitiyorum şimdilik dkdjfj

Ahahah ben cuma günü doktorun dediğine göre hareket edeceğim bakalım😂
Ek Gıdaya erken başlayacağım 😂😂
Kız bende erken başlicam ya zaten memesiz zor. Sağ yıka filan çok zor. Ver fırın balığı ver buharda sebzeyi bitti gitti. Dışarıda çıkılmıyor bebekle çıkmak istiyorum artık ama mümkün değil. Oturmaya başlasın vericem yavaştan tadımları az az

Kız bende erken başlicam ya zaten memesiz zor. Sağ yıka filan çok zor. Ver fırın balığı ver buharda sebzeyi bitti gitti. Dışarıda çıkılmıyor bebekle çıkmak istiyorum artık ama mümkün değil. Oturmaya başlasın vericem yavaştan tadımları az az
Al benden de o kadar ne kadar erken başlayabilirsem o kadar erken başlayacağım biberon almıyor mama almıyor emzik almıyor bu süt onu nereye kadar idare eder bilmiyorum. Ben de hiçbir yere gitmiyorum ki nerede ne zaman meme isteyeceğini kestiremedimden🤷🏼‍♀️

Ya nöbete gideceğinde ellemiyorum. Evde olduğu günler ben çıkıyorum mutlaka. Veya uykum varsa bebeyi veriyorum o bakıyor ben uyuyorum. Önemli bir mesele yoksa beni uyandırmamayı öğrendi. Sen git süt kadın buralar bende diyor. Eğitiyorum şimdilik dkdjfj
Ya nöbete gideceğinde bende ellemiyorum 24 tutuyor zor diye. E nöbet öncesi yok nöbette yok nöbetten dönünce hadi dinlensin yok. Eeeeeee ben ne bok yicem ahahahahsshhaha böyle olunca cinlenip atıyom bebeyi tepesine sjsjsjsksk benimki daha yalnızlığa cesaret edemiyo hatta sabahları 1 saat oyalıyor bakıyorum yatak odası etrafında geziniyor ciğerci kedisi gibi aha diyorum bu kadarmış jsjsjsjsj

Al benden de o kadar ne kadar erken başlayabilirsem o kadar erken başlayacağım biberon almıyor mama almıyor emzik almıyor bu süt onu nereye kadar idare eder bilmiyorum. Ben de hiçbir yere gitmiyorum ki nerede ne zaman meme isteyeceğini kestiremedimden🤷🏼‍♀️
Söyler mis gibi tarhana içseler her şey geçer gibi Jsjsjsks

Kızlaaarrr malum kış geldi. Müslin puset örtüsü almıştık ama rüzgarlardan korumaz. Önerisi olan var mı puset örtüsü olarakk

Back
X