• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tatlım klasik kuru kayısı zeytin yağı incir vb doğal yöntemleri denedin mi? Yine de düzelmiyor yada acil çözüm lazım diyosan doktor bana 10. Haftada çok fena olduğum için Magnezi kalsine diye bi toz ilaç verdi, anında çözüyor ve içeriği baya doğal bi ilaçmış, bebeğe zararı yok hatta faydası varmış.. Bide bol su içneye çalış tatlım bi an önce geçer inş..
Hayır canım 2 gun oldu gecer dedım ondan denemedim yarın mutlaka denıcem sımdı gece gece mıdem bulanmasın :(

Bugün çok kötü bir gün geçirdim resmen sinir krizi geçirdim ağladım.karnım çok sert ve kasılmalar oluyor dakika tutmadım ama pozisyon değiştirince geçiyor.bebeğim hareketli.başım çatlıyor ağrıdan :(

Bugün çok kötü bir gün geçirdim resmen sinir krizi geçirdim ağladım.karnım çok sert ve kasılmalar oluyor dakika tutmadım ama pozisyon değiştirince geçiyor.bebeğim hareketli.başım çatlıyor ağrıdan :KK43:

Canım ya ne yaşandı bilmiyorum dikkat et. Kasılmaları tetikler bu halin. Sakin olmaya çalış

Canım ya ne yaşandı bilmiyorum dikkat et. Kasılmaları tetikler bu halin. Sakin olmaya çalış
Sagol Can'ım.inşallah kötü bişey olmadan bunu da atlatırım.sevgili kocam arkadaşlarını savunulan diye bana olmadık laflar etti bende terör estirdim sonuç ne yine olan bana oldu bu seferde bebeğime bişey olucak diye strese girdim

Sagol Can'ım.inşallah kötü bişey olmadan bunu da atlatırım.sevgili kocam arkadaşlarını savunulan diye bana olmadık laflar etti bende terör estirdim sonuç ne yine olan bana oldu bu seferde bebeğime bişey olucak diye strese girdim

Ahh canım ya kavga etsen de değişmicekse hiç kendini de bebeğini de strese sokma. Kendini sakin tut geçer stresten olmuştur

because of you because of you @urashaa canlar ben de annemin ve çevredekilerin saydığı bi sürü şeyi internetten hadis kitaplarından fln araştırdım, bazıları dini bazıları geleneksel bi sürü adet var:işsiz: ben bebeğe gerçekten faysası olacakları yada en azından bi zararı olmayacağına inandıklarımı yapmaya karar verdim :kahve: hurma meselesine gelince, peygamberimiz torunları Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin doğmadan önce, kızı Hz. Fatmaya bebek doğunca ben gelmeden hiç bir şey yapmayın diye tembih etmiş, birinde gelip sarı kundağa sarılı olduğunu görünce kızmış, tüm yeni doğanlara beyaz giydirtmiş.. Hastane çıkışını zaten beyaz almıştım o iyi denk geldi:KK48: bide emzirilmeden önce çok minik bi hurma parçasını damaklarına sürmüş.. Hatta ağzında ıslatıp sürmüş, hani yedirmek diil de elindeki şekerli tadı sürmek gibi benim anladığım.. Bunu bi doktora sorcam öyle yapcam, alerji fln aklımı karıştırdı.. Bunun dışında çocukların adını babalarına sorup koymuş, bu çok önemli bence, Hz. Ali yi çağırmış, ne isim koyduklarını sormuş ve o ismi kulaklarına ezanla beraber okumuş.. Doğduktan 7 gün sonra bebeğin saçı kadar yani 1 2gr gümüş yada altın sadaka vermiş.. Bide ergenlik çağları gelmeden önce kurban kestirmiş.. Böyle en sahih, her kaynakta olan bunlar ve en makul bunlar geldi bana.. Onun dışında bacaklarından sallamak, tuzlamak fln sünnet olarak geçmiyor.. Tuzlamak da hadi belki ama sallandırma ballandırma fln yaptırmak istemiyorum :KK43: annem zaten yapmaz da ananem ve halam gelecek doğuma muhtemelen, onlardan korkuyorum :olamaz:
Hay ağzına sağlık be canım ben de şöyle bi araştırdım yok yani bi çoğu sünnet bile diil.. Sürme çekmek sünnettir onu ben de biliyorum ama yenidoğana çekmek sünnet diye bişi duymadım hiç.. Kaldı ki nerden bulayım ben doğal sürmeyi kv üzerinde Arapça yazan herşeyi direk mübarek kabul ediyo :/ yalan diil benim için de inada bindi çok pis sinirliyim var ya ne dese tersini yapasım var!! Melek gibi bi insanı ne hale getirdiler (burda melek gibi olan benim) :KK48:

Bugün çok kötü bir gün geçirdim resmen sinir krizi geçirdim ağladım.karnım çok sert ve kasılmalar oluyor dakika tutmadım ama pozisyon değiştirince geçiyor.bebeğim hareketli.başım çatlıyor ağrıdan :KK43:
Noldu be canısı kim soktu seni sinir krizine?? Uyanınca yaz mutlaka dertleşelim :( ben de krizlerdeyim

Kızlar konuya fransız kaldım ne hurması bu bizde şuan gorumcemlere geldik ctesi ank dönüş pazarda kocisi kandırabilirsin bebek için alışverişe çıkalım dedim annemde geliyor bizimle ohhh bir süre rahatım evde yemekler annemden :)
Ne güzel canısı senin adına çok sevindim ;) çevredekilerin gelenekleri sünnet diye yaptırma girişiminden bahsediyoduk.. Bazıları sünnet bazıları diil.. Benim dediğim olucak haaaayırr benim dediğim dönemine girdik hayırlı uğurlu olsun..

Kızlarr bnm sol göğsümun altı çok acıyor bsy batıyor sanki 2 gündür gecmiyo :KK43:
Senin oğlan kafayı yaslamıştır kaburgaların altına o da ciğerini sıkıştırıyodur canım annem hep diyodu son zamanlarda bazen oturamıcaksın bile çocuğa göre pozisyon aliciizz.. Ay öbür organlarımıza yer kalmadı ayol bi doğuraydık infilak etmeden :/

Senin oğlan kafayı yaslamıştır kaburgaların altına o da ciğerini sıkıştırıyodur canım annem hep diyodu son zamanlarda bazen oturamıcaksın bile çocuğa göre pozisyon aliciizz.. Ay öbür organlarımıza yer kalmadı ayol bi doğuraydık infilak etmeden :/
Aynen bende bu durumdayım :D

Back
X