- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #48.701
Sinirlenmekte haklıymışsın canım.. Sen yine anlayışlı davranmışsın ama senin istirahat etmen gereken bi dönemde istedikleri kadar yemeklerini falan kendileri yapsınlar o evin hanımı sensin sen yatarken birilerinin evinde iş yapması rahatsız edici zaten hadi onlar düşüncesiz eşin niye ısrar ediyo.. Karından çocuğundan kıymetli mi ya insan en yakın akrabasını istemiyo bu dönemde arkadaşa bu kadar ısrar ne,!! Kaldı ki daha sonra bi de siz bize gelin kalın ısrarı hatta eşin de olmıcak dimi sen yalnız olacaksın ne münasebet yani.. Yazık keşke bu halde sinirlerini bozmasalarmış hiç biri özellikle de eşin.. Neyse bebeğine sana bişey olmasın tatlım napıcaksın eşlerimiz bazen ilginç şeyler yapabiliyolar :/Ah sorma Can'ım nerden başlasam..çok ayrıntıyada girmek istemiyorum.eşimin arkadaşı eşi ve çocuğu ist.dan bize 1,5saat uzaklıkta bi ilçeye tatile geliyorlar yazlığı varmış annesinin Oray'a.eşimde çok ısrar ediyor geçerken uğrayın bizde 2gün kalın geçin diye onlarda kabul ediyor.bende yatıyorum erken doğum riskim var neyse bunlar yiyo içiyo sabah Deniz akşam kordon eğlence ben evde kalıyorum ama kızmadım hiç yani trip falan yapmadım eşimle ark.nın eşi yaptı yemeği falan.neyse eşim abimin düğünü için bugün memlekete gidicek 3gün yok çok stresliyim yalnız kalcam hiç kimsem yok yaşadığım şehirde.o yazlığa giden arkadaşlarıda sabah akşam arıyo hadi gelin sen burdan memlekete geçersin eşin bizle kalır dönüşte alırsın.ya diyorum gidebilsem abimin düğününe giderim bu halde milletin yazlığında ne işim var.bu sefer sen erken çık burda kal burdan geç günde 10 kere eşimi arıyorlar eşi ve kendisi sinir geldi banada ne anlayışsız insanlar ya dedim yeter dedim git istemiyorum seni arkadaşlarına git.bi kavga hakaretler elimdeki bardağı attım televizyona geldi kırıldı konuşmuyorum 2gündür bugün memlekete gitçek umrumda bile değil bana bu halde bunları yaşattıya asla affetmicem onları...