bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Önce nefes darlığından uyuyamadım sonra midemde şişkinlik patlıcak gibi. O geçti bu sefer ateş basmaları başladı. Oda geçti artık uyurum derken tuvalet ihtiyacı saat başı. Şimdi uyicam diye diye saat bu saat oldu. Her gece başka şeyden uykusuzluk yaaa..

Kayınvaliden anlayışlı olmasa sana yardım etmez zaten boşver sen elinden geldiğince dinlenmene bak kimin ne diyeceğini de umursama hiç bu günler önemli çünkü.. Bende de oluyor şeffaf akıntı doktora sordum normal dedi hamileliklerde oluyor genelde dedi ama tabi koku ve renk varsa iltihap belirtisi oluyor birde bebeğin suyu iyiyse sorun yoktur inşaallah benim kontrolüm 3 ekimde Nasıl geçecek Zaman bilmen Bebek erkenden uyandırdı beni resmen takla atıyor içimde yatak sallandı mecbur uyandım bende

İşte bunlar hep vücudun alışması içinmiş Bebek doğduktan sonra zamanlı zamansız uyandıracak ya bizi şimdiden vücut uyum sağlıyor o duruma aman sağlıkla gelsin de kuzular bende sabah 7 de kalktım yarından itibaren okul başlıyor ben rapor alcam ama oğlum için erken kalmak şart bu günden alışayım diye uyandırdı minik sıpa beni

günaydınlar herkese
ben de burun kanamasıyla uyandım bugün.
bi kaşıntı geniz akıntısıyla uyandım.
yine hasta mı oluyorum acaba derken burnum kanamış olmasın dedim ve lavaboda gördüm ki taze taze kanıyor.

Ben de 3ten sonra uyumusum, ayak kasintisiyla uyandim..napcam cok fenayim
Benim de kaşıntı var deli gibi hamilelik öncesi egzema çok az vardı şimdi dehşet yayıldı ayaklarım ve Ellerimde. Kolum ise yeni yeni kasiniyor ama egzama değil kabarıyor kaşininca. ...offf yarın doktor Kont. Var söyleyeceğim bi enzimlere bakılsin.

günaydınlar kuzucuklar mutlu pazarlar aslında tatil bizim için çarşamba gecesi bitti.. zannediyodum ki annem gelince ben de rahat rahat buraya girerim falan ay hiç öyle olmadı valla yok dolapları çıkar sil yerleştir yok evi temizle (daha büyük temizlikten bahsetmiyorum o duruyo ) bi türlü oturamadım ya çok lanet bi huyum var biri benim evimde iş yaparken bu annem de olsa yatamıyorum oturamıyorum ya!!! yemin ediyorum annem yokken daha çok dinleniyodum kadıncağız ne kadar sen dur dese de durulmuyo ki offf ha bi de dün akşamdan beri bi hafif burun tıkanması bişeyler var ama aynı TaeYang gibi du bakalım bi de hasta olursam tam olucak.. zaten bölük pörçük uykylarım geceleri ağır vasıta gibi dönüyorum resmen bi de eşimi tekmeliyomuşum farkında bile diilim sinirleniyosam demek ki şu anda da tekmelenen şahıs kahvaltı hazırlıyo bugün evlilik yıldönümümüz başucuma not yazıp bırakmış hoşuma gitti işte böyle küçük şeyler mutlu ediyo insanı yarın bizim de kontrolümüz var hem de izne ayrılıyorum çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır.. çenem düştü kızlar ben bi daha bu kadar çok ara vermiyeyim

A Antihindistancevizi canım 2 gece önce tüm gece rüyamda seni gördüm sanki.. ikimiz de doğuruyoduk ama ne sancı var ne bi taraflarımıza sokulan takılan zımbırtılar piremmmmmsesler gibi bi doğum yapıyoduk önce sen doğuruyodun ben senin sezeryan izine bakmaya çalışıyorum ne kadar kestiler falan diye o kadar küçük ki sonra benim annem hastaneye yanına hiç bişey almadan geliyo falan ay bi taraflarım açıkta kaldı kesin ama yine de sabah uyandığım gibi hemen foruma bakmaktan kendimi alamadım yoksa doğurdu mu bu kız naptı diye

because of you ben de çarşamba günü izne ayrılıyorum. Dogumdan önceki 8 hafta iznimizi kullanirken diyelim ki 38. haftada dogum yaptik kullanmadigimiz o iki haftayi dogum sonrasina atamiyor muyuz? Gecen yıl dogum yapan bi arkadas atılmıyor, benim iki haftam yandi dedi. Fakat ben atiliyor diye biliyordum.

aaaa o nasıl şeymiş ya atılması lazım canım.. zaten şu izni böle böle almamız da bi saçmalık gerçi.. ver işte 16 haftalık iznimi doğum ne zaman olursa olsun

Doğum tarihinden daha önce doğum yapan kadın memurun, erken doğum nedeniyle doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süreleri doğum sonrası analık izni süresine eklenir.
Doğumdan önce sekiz hafta süreli analık iznine ayrılan ve bu süre içerisinde erken doğum yapan memurun, erken doğum sebebiyle kullanamadığı doğum öncesi analık izni süreleri, doğum sonrası sekiz haftalık analık iznine eklenecektir.
M mhtp_mmn canım birinci maddde bizi zaten ilgilendirmiyo biz doğum öncesi 8 hafta izne çıkıyoruz çünkü ama 2 .maddede de olurda erken doğum yaparsak doğum sonrasına atabiliyoruz diyo.. arkadaşın ya iyi araştırmadı ya da öğretmense idaresi hatalı bilgiden bilgisizlikten yemişler kadıncağızın iznini :/

Epiduralden sonra bol sıvı tuketmek gerekiyor o narkozu vucuttan en kisa surede atip vucuda yan etki birakmasin diye.
Epidural olcak arkadaslar dogumdan sonra cook su icin
Banada hic bir yan etkisi olmadi cok sukur.
ya benim ablam taktı arkadaiş bu epidurale yok görümcesinin kızı böyle yapmış da yok baş ağrısı kalmış da yok iyi felç kalmamış da nolurmuş yani bebeği bi saat sonra kucağıma alsammış da da da da bitmiyo yaniiiii ablam altın saat diyorum anneyle bebeğin doğumdan sonra ilk buluşması önemli çocuğun güven dıygusu için diyorum falan yok arkadaş delirtti beni bi burun kıvırmalar öfff biz genel anestezi gördük doğurduk işte demeler ulan en son doğumunu 31 yıl önce yapmış annem ablamdan daha açık yeniliklere

Ay
Ayyy canim hayra yoralim insallah daha 3 haftadaha beklemesi gerek benim hanimkizimin. Dun ciger gelistirici vuruldum simdide digerini vurulmaya gidiyorum. Allah yavrularimiza saglikla kavusmayi nasip etsin. Allah izin verirse ben normal dogurcam ama sen sezeryan ol da kessinler picsinler seni hahhaha.

Mesela bende igne fobisi var arkadas hickirq hickira agliyorum her seferinde. Normal mis gibi Allahin izniynen doguracam ben. Astimim tutarsada alsinlar sezeryana napim ya.

Kıyamam cnm maşallah bebeğine.
Kv sağolsun şimdi değil normalde de hep yardım eder söyler ama lafı da sokar arkamdan konuşması destan.yüzüme beni çok sever ama ben hissediyrm bakislrni da goruyrm.münafıklk yapiolar.Keşke yüzümede kotu olsalr diorm çoğu zaman.Hee umrumdami değil.Ben de hiiic takmiyrm.hiç bişey yokmuş gibi davraniyrm yüzlerine.benimkide munafiklk oluo belki ama onlarn tarzında onlara davranıorm.serlrndn korktgmdn hiç bulasmiyrm.eşim biraz saftır söylenenlre kolay inanır acır eder.ondan tedbirlym diyeym

aynen kuzucum hakkımızda hayırlısı olsun ciğer geliştirici de vurulursa inşallah endişelerin azalır.. sorma kızzzz kesip biçicekler beni rüyamda sana attıkları kesik çok ufaktı aşağıdan yemek mi daha iyi o kesiyi yukardan mı kararsızım

Mesela bende igne fobisi var arkadas hickirq hickira agliyorum her seferinde. Normal mis gibi Allahin izniynen doguracam ben. Astimim tutarsada alsinlar sezeryana napim ya.
yaaaaaaaannii şimdi benim de bi acilden kaçmışlığım var iğne vurulmamak için ama yani bi yerlerden fedakarlık ediceksek ben iğneyi tercih edicem sanırım

Hayir atilmiyor malesef. Cok gicik bi durum ama malesef oyle...

Devlet hastaneleri bile mecbur kalmadikca genel bayiltmiyorlar dogumda.bebege narkoz gecmemesi icin epidural daha guvenilirmis.ayrica anne bebegi ile hemen bulusabiliyor.
Genel anestzide kimi insan cok gec ayiliyor kendini toparlamasi cok gec oluyor.
Ben ikisinide yasadim.genel anesteziden belim agriyor diye bagira bagira uyandim uaynmamda baya gec oldu.epiduralde bi belden asagin uyusuk hemen bebesini gorebilme imkanin var.ben onun bi yan etkisini gormedim canim.igneyi hic hissetmiyorsun nasil oluyo hic hemde hissedilmiyor.artik dr ler isin ehli oldu hepimiz Allah a emanetiz basimiza gelcekse o ayri tevekkul etmek lazim.
Bu arada ablan kac yasinda 31 yil once dogum yapmis.seninle bir yegenin mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…