- 22 Ocak 2016
- 1.079
- 831
- 43
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #49.021
Neden uymuyosun diyetine bundan sonra dikkat et riske atma canimKızlar moralim çok bozuk. Gebelik şekerim var ve doğru düzgün diyete uyamadım özellikle 10 gündür hiç uymadım diyebilirim ama duydum ki gebelik şekeri yüzünden son vakitlerde bebeğinin kalbi durup ölen varmış. Diyete sıkıca tekrar başlasam sizce geç mi kaldım kızlar bi de bebeğim usg de iki hafta önde gidiyor gözüküyormuş
Bn de dün acile gtmstim ağrı yuzunden.yürürken bsyler aktı kan geldi fln dedm içimden arada evde de oluyor gidip bakiyorm bembeyaz kokusuz ama baya fazla akintiBizde fazla ara vermek istemiyrz İnşallah cnm.yeterince bekledik zaten :) Tabi bebek doğsun falan diolar.İnşallah bebegmzde müsade eder :)
Sorma cnm ya.evde kalamamki.mecbur çıktım bende.uykusuzluk iyice vurdu Şuan.kv.sağolsun eli pratiktr.genç dincte yani.sağolsun baya yardım edio.tekbasima pek girmiorm yanmda oluo genelde.Bazen kendisi yalnız girio sen dur dio.gündüz çok dolandık hiç kalkcak halim yok naapiim.göbeğim sertlesio arada falan.goruolar onlarda.arada yayilarak oturuorm.naapiim.göbekten bacaklrmi kapatamiyrm da. Artık arkamdn laf ederse ederler.elimden geldgnce yapmaya calisiyrm.hem kendimi yormadan Hem onları yalnız birakmadn
Cnm benmde su gibi akıntım gelmeye başladı.Hatta bazen öyle gelioki adet olmuş gibi.korkarak kan mı geldi ne bu böyle diorm.bi bakiorm şeffaf akıntı su gibi.
Bende Çarşamba doktora gitcem ne diick merak ediyrm
Yok canim ben acamadim, ablam geldi, kapi süsü yapıyoruz :)Bencede birimiz açsın.Ben mi açayım.kimse acmiicaksa
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...klerinin-cicileri.956168/page-3#post-48095133Dediğin şeylerin çoğu bende de var cnm.popom vajina ağrısı su gibi akıntı
Bunlar da koctas mi?Bunlarda hos ama dolap cekmece duzenleyiciler :))
Eki Görüntüle 1886161
Düzenli bi hayatım yok du hep erteledim bir den zaman geçmiş buldum. Bi de çok doktor değiştirdim doğru düzgün doktor takibim yapılmadı doktorlar hiç önemsemedi şekerimi... Ama karar verdim uycam artık gerekirse bir şey yemicem ama geç mi kaldım acaba bebeğime bir şey olur mu kiNeden uymuyosun diyetine bundan sonra dikkat et riske atma canim
Su andan itibaren basla canim. Gec kaldigini dusunme. Doktorun seni diyetisyene gondermesi gerekiyordu. Gondermediyse sen hemen git. Gidene kdr da seker ve undan uzak dur. Moralini bozma annesi.Düzenli bi hayatım yok du hep erteledim bir den zaman geçmiş buldum. Bi de çok doktor değiştirdim doğru düzgün doktor takibim yapılmadı doktorlar hiç önemsemedi şekerimi... Ama karar verdim uycam artık gerekirse bir şey yemicem ama geç mi kaldım acaba bebeğime bir şey olur mu ki
Devlet hastanesindeki diyetisyene gittim o da tek bi kelime etmeden bana liste verdi geçti. 2100 kalorilik. bi 10 gün kadar uydum işte 2 haftadır uyamaz oldum hep dışarda yemekten falan.... Ama artık kendime çeki düzen vermem gerek inşallah bebeğime bir şey olmazSu andan itibaren basla canim. Gec kaldigini dusunme. Doktorun seni diyetisyene gondermesi gerekiyordu. Gondermediyse sen hemen git. Gidene kdr da seker ve undan uzak dur. Moralini bozma annesi.
Benim de başı çok yakın dedi Bafrada acilde doktor. Liman da küvöz yok mu yaaa. Üfff. Şu kızlarımız 36 haftayı bi devirse de şöyle ağrısız epidural mis gibi doğursak..Benim kiz erkenden gelmelere niyetli. gittik doktora cok guzel ilgilendi. Bebegimi gordum ultrasyon aleti cok kaliteli olmadigindan pek secemedim. Ama hanimkizim iyi suyu sinirda. Evet bebek asagida istenilenden daha da asagida dedi. 3 hafta yat sadece yemek ve wc icin kalk dedi. Bunaliyorum dedjm yakin komsuna git dedi eger erken dogum olursa da o hastanede kuvez yokmus fakulteye git dedi.
Yok canim nolck bebegine bisey olmaz ama seker ii bisey deil uymazsan kroniklesir dikkat etDüzenli bi hayatım yok du hep erteledim bir den zaman geçmiş buldum. Bi de çok doktor değiştirdim doğru düzgün doktor takibim yapılmadı doktorlar hiç önemsemedi şekerimi... Ama karar verdim uycam artık gerekirse bir şey yemicem ama geç mi kaldım acaba bebeğime bir şey olur mu ki
Ben epidural yaptirmicam zaten migrenim var bas agrisi cekemem bide o igneyi belime sokturtmaktansa sancilari cekmeye raziyim. Bafrada nereye gittin kuzu. Sen gene de kendi doktoruna git asagidaysa ciger gelistirici igne vurul kuzu.Benim de başı çok yakın dedi Bafrada acilde doktor. Liman da küvöz yok mu yaaa. Üfff. Şu kızlarımız 36 haftayı bi devirse de şöyle ağrısız epidural mis gibi doğursak..
Sen gecen gunde diyete uymadigini soyledin.dikkat et canim tehlikeli olabilir Allah korusun.Kızlar moralim çok bozuk. Gebelik şekerim var ve doğru düzgün diyete uyamadım özellikle 10 gündür hiç uymadım diyebilirim ama duydum ki gebelik şekeri yüzünden son vakitlerde bebeğinin kalbi durup ölen varmış. Diyete sıkıca tekrar başlasam sizce geç mi kaldım kızlar bi de bebeğim usg de iki hafta önde gidiyor gözüküyormuş
Ya kizlar afedersiniz ben hamile kaldigimdan bu yana diskim koyu yesil ara ara isshal de oluyorum Imom iciyorum sadece baktim onunda icinde demir var bununla alakali midir yoksa ciddi bi problemmi var
Hay Allah desene ilaclar yapiyo yemyesilBenmde öyle cnm.ama kan ilacını içmeye basladktn sonra oldu zannediyrm.pek hatrlamiyrm da açıkçası.bende imom iciyrm :)
Bayramın 1. Günü annemlerdeydik Bafrada. Karnım sertleşti ve kasıklarıma ağrı girdi. Uzun zaman geçmedi gittim. Dürdane hanım diye bi doktor vardı medibafrada. O dedi. Rahim ağzını sertleştiren en bi iğne vurdum dedi. Haftada bir vurdur 36 ya kadar dedi. Bakalım kendi doktorum ne dicek. Bu arada benim kuzenim de migren hastası. Epidural normal doğum yaptı ki öyle böyle migreni tutmaz. Hafta başı acilde kız. Hiç sıkıntı yaşamadı.Ben epidural yaptirmicam zaten migrenim var bas agrisi cekemem bide o igneyi belime sokturtmaktansa sancilari cekmeye raziyim. Bafrada nereye gittin kuzu. Sen gene de kendi doktoruna git asagidaysa ciger gelistirici igne vurul kuzu.
Nasıl yani hafta başı acilde.epidural baş agrısı yaptı mı yapmadı mıBayramın 1. Günü annemlerdeydik Bafrada. Karnım sertleşti ve kasıklarıma ağrı girdi. Uzun zaman geçmedi gittim. Dürdane hanım diye bi doktor vardı medibafrada. O dedi. Rahim ağzını sertleştiren en bi iğne vurdum dedi. Haftada bir vurdur 36 ya kadar dedi. Bakalım kendi doktorum ne dicek. Bu arada benim kuzenim de migren hastası. Epidural normal doğum yaptı ki öyle böyle migreni tutmaz. Hafta başı acilde kız. Hiç sıkıntı yaşamadı.
Evet bunlarda çok güzel ama nerde bulunur ki
Bunlar da koctas mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?