günaydın kızlar

türk kahvesi keyfi yapıyoruz annem babam ben

şu anki modumuzu tarif ediyorum annem pür dikkat müge anlı izliyo öyle dikkatle izliyo ki müge anlı "bu kadın o apartmandan tek başına çıktı mı" diyo annemden cevap geliyo eveeett!! sonra yorum geliyo "yok yok o kız kesin gitti öldürdüler" falan

anaaa ben bunu yazarken annem beni mors etti yalnız zahide ye geçiş yaptı şu an zahidenin burun deliklerine kadar zoomlamış kamera ağlıyo canımın içi

yoksul bi aile için ahh çok merhametlidir bunlar!! benim saf annem de ağlar bunlara ayy yemin ediyorum şu an tekrar mügeye geçti

kadıncağız zaplama rekoru kırıyo

neyse babama geçiyorum efenim benim arka balkondaki kuşlar uçtu şükürler olsun orda yuva yapabilicekleri herşeyi attım bi daha benim balkonu garsoniyer olarak kullanamıcaklar inşallah

yalnız ön balkondaki uçması yakınlaşmış ergen kuşumuz dün ayağını kırmış

benim tam karadeniz kafasına sahip babam da benim mısır patlatma makinesinin kutusuna hayvan nefes alsın diye delikler açmış bi de kendine rahat taşısın diye ip takmış inanın kendi evimde o ipten benim haberim yok babam nasıl buldu hiç bilmiyorum

neyse şimdi çıktı veterinere götürüyo zavallı ergen kuşumuzu.. bizden manzaralar durumlar böyle

inşallah herkesler de iyidir