• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kızlar aman dikkat edin kendinize havalar bi sıcak bi soğuk hasta olmadan pekmez ve meyveye ağırlık verin.

aynen, üstüne bir de yağarsa şimdi iyice sapıtacağız. ben bol bol mandalina yiyiyorum. pekmezden de 1 kaışık alayım artık bakalım. ^.^

Günaydın kızlar dün park yatağımız geldi ben çok beğendim internetten almıştım kumaş kalitesinden korkuyodum ama beklediğimden iyi çıktı :) yalnız almayanlar için bir bilgi vereyim normal ölçüleri 70*110 du internette yazan. kurduktan sonra ölçtük ki 75 *115 yani verilen ölçüler içindeki yatak ölçüleri dışıyla birlikte 5 er cnm büyüyor bilginiz olsun :) bizimki öyle oldu muhtemelen hepsi böyledir. ana yatak kısmını kurmak kolaydıdı dönence alt açma zımburtıları biraz uğraştırdı :) :) alt açmanın üstündeki hayvancıkları takamadık mesela hala :)

Eklentiler

• 20160919_201132_resized.webp
    20160919_201132_resized.webp
    25 KB · Görüntüleme: 86
  • 20160919_211221_resized.webp
    20160919_211221_resized.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 75
  • 20160919_230613_resized.webp
    20160919_230613_resized.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 72
Günaydın kızlar dün park yatağımız geldi ben çok beğendim internetten almıştım kumaş kalitesinden korkuyodum ama beklediğimden iyi çıktı :) yalnız almayanlar için bir bilgi vereyim normal ölçüleri 70*110 du internette yazan. kurduktan sonra ölçtük ki 75 *115 yani verilen ölçüler içindeki yatak ölçüleri dışıyla birlikte 5 er cnm büyüyor bilginiz olsun :) bizimki öyle oldu muhtemelen hepsi böyledir. ana yatak kısmını kurmak kolaydıdı dönence alt açma zımburtıları biraz uğraştırdı :) :) alt açmanın üstündeki hayvancıkları takamadık mesela hala :)

Günaydın canım güle güle kullansın meleğin

Ayynnenn öyle cnm :KK43:

Kıyamam cnm ya.aynen kimseyle konusamamak çok kötü.içimden konuş konuş mahvoluyrm bende.hepimiz bu ailelerdn doluyz ya.Bu saf kocalar insanı deli eder yani.Benim eşimde ortak değil ama ortak gibi kardeşini kolluo.Mal alıo para verio.evlendi artık kardeşin kocasıyla parası kadar geçinsn.Benden lüks yaşar.Benden para ister alır.İlk evlendgmde bende caliscktm bankaya gircktm.baya da uğraştılar.dedim bunlar benim maaşımı da yer.görümce yata yata calisio sözde full para yiyo yani.7 yıllık evliyz bi selamete cikmadi.borcu bitmedi yemesi gezmesi de bitmedi.kv de yanında bekar.evlendi yine ayrıldı.gitti kızının yanına.Bizim yanımıza gelemio çünkü eşim onların o kadar savurmasina izin vermez.biliolar.telefonla uzaktan sagiolar yani bizimki acitasyonlarla :KK43:
Ama şu bir gerçek erkekler gerçekten çok düz düşünüyorlar bizim gördüğümüzü bildiğimizi bilmiyorlar buda benim çok sinirimi bozuyor aslında biz baştan hata yapmışız en başından bazı önlemler alınmalıydı şimdi hiç birşeyi düzeltmiyorsun sadece sinir oluyorsun...
Aman neyse sabahtan beri ev işlerini bitiremiyorum çalışmak daha mı iyi bilemedim çok yoruldum ütü çamaşır saat 12 de oğlum yemeğe gelecek birde birde bu hayatta minik bir bebem olacak o yüzden ben hiç şikayet etmeyeyim

Leke cikarici falan ise yaramiyor beyaz ise kiyafet oraya azcik kulak pamugu ile domestos sur.baska turlu cikmiyor.bol bol durula
Aynen bende öyle yaptım oğlumdan kalan kıyafetleri çıkardım hepsi sarı sarı mecbur çamaşır suyu kullandım sonra normal çamaşır ilacıyla bir tur yıkadım sonra da bebe ilacıyla uzun programda tekrar yıkadım koku falan kalmadı

Ücüde bana uymadi ama sarisin bi bayani bende gordum :) ben geldigimde dedigim gibi saat tam 3tu. Hemen nurettin beyin ofasinin karsisindaki koltukta oturdum. Yanimda siyah tayt siyah tshirtlu bi bayan vardi. Benim bidahaki randevum 4 ekimde :)
Bn de ordaydim o saatte canm.önümde kapalı bi bayan vardı arkamda yeşil elbiseli biri vardı en son sarışın bi bayan gordm açaba hangisi dedim:)

günaydın kızlar :anneadayı::KK200::KK200: türk kahvesi keyfi yapıyoruz annem babam ben :KK75: şu anki modumuzu tarif ediyorum annem pür dikkat müge anlı izliyo öyle dikkatle izliyo ki müge anlı "bu kadın o apartmandan tek başına çıktı mı" diyo annemden cevap geliyo eveeett!! sonra yorum geliyo "yok yok o kız kesin gitti öldürdüler" falan :KK48: anaaa ben bunu yazarken annem beni mors etti yalnız zahide ye geçiş yaptı şu an zahidenin burun deliklerine kadar zoomlamış kamera ağlıyo canımın içi :KK61: yoksul bi aile için ahh çok merhametlidir bunlar!! benim saf annem de ağlar bunlara ayy yemin ediyorum şu an tekrar mügeye geçti :KK70::KK70: kadıncağız zaplama rekoru kırıyo :oha: neyse babama geçiyorum efenim benim arka balkondaki kuşlar uçtu şükürler olsun orda yuva yapabilicekleri herşeyi attım bi daha benim balkonu garsoniyer olarak kullanamıcaklar inşallah :dua: yalnız ön balkondaki uçması yakınlaşmış ergen kuşumuz dün ayağını kırmış:cry: benim tam karadeniz kafasına sahip babam da benim mısır patlatma makinesinin kutusuna hayvan nefes alsın diye delikler açmış bi de kendine rahat taşısın diye ip takmış inanın kendi evimde o ipten benim haberim yok babam nasıl buldu hiç bilmiyorum :KK48: neyse şimdi çıktı veterinere götürüyo zavallı ergen kuşumuzu.. bizden manzaralar durumlar böyle :KK51: inşallah herkesler de iyidir :KK36::KK36:

güle güle kullanın canım.Minnak güzel güzel huzurlu bi şekilde uyusun inşallah annesi;)

Aynen bende öyle yaptım oğlumdan kalan kıyafetleri çıkardım hepsi sarı sarı mecbur çamaşır suyu kullandım sonra normal çamaşır ilacıyla bir tur yıkadım sonra da bebe ilacıyla uzun programda tekrar yıkadım koku falan kalmadı
galiba bende kullanmak zorunda kalacağım canım.Sirkede pek ise yaramadı:(

günaydın kızlar :anneadayı::KK200::KK200: türk kahvesi keyfi yapıyoruz annem babam ben :KK75: şu anki modumuzu tarif ediyorum annem pür dikkat müge anlı izliyo öyle dikkatle izliyo ki müge anlı "bu kadın o apartmandan tek başına çıktı mı" diyo annemden cevap geliyo eveeett!! sonra yorum geliyo "yok yok o kız kesin gitti öldürdüler" falan :KK48: anaaa ben bunu yazarken annem beni mors etti yalnız zahide ye geçiş yaptı şu an zahidenin burun deliklerine kadar zoomlamış kamera ağlıyo canımın içi :KK61: yoksul bi aile için ahh çok merhametlidir bunlar!! benim saf annem de ağlar bunlara ayy yemin ediyorum şu an tekrar mügeye geçti :KK70::KK70: kadıncağız zaplama rekoru kırıyo :oha: neyse babama geçiyorum efenim benim arka balkondaki kuşlar uçtu şükürler olsun orda yuva yapabilicekleri herşeyi attım bi daha benim balkonu garsoniyer olarak kullanamıcaklar inşallah :dua: yalnız ön balkondaki uçması yakınlaşmış ergen kuşumuz dün ayağını kırmış:cry: benim tam karadeniz kafasına sahip babam da benim mısır patlatma makinesinin kutusuna hayvan nefes alsın diye delikler açmış bi de kendine rahat taşısın diye ip takmış inanın kendi evimde o ipten benim haberim yok babam nasıl buldu hiç bilmiyorum :KK48: neyse şimdi çıktı veterinere götürüyo zavallı ergen kuşumuzu.. bizden manzaralar durumlar böyle :KK51: inşallah herkesler de iyidir :KK36::KK36:
Gayet normal ev halini ne komik anlatmışsın kız:))))

Back
X