- 19 Eylül 2016
- 523
- 115
- 103
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #49.581
Evet cigerler gelisiyor o zmn.kizim 34 de dogdu hemen kucagima almak nasip oldu.İğneyi olduktan sonra bebeğin ciğerleri gelişiyor dmi bazı sitelerde 3 hafta içinde doğum olmazsa iğnenin etkisi geçiyor faydası olmuyor filan yazmışlar böyle bi şey var mı
Yok yaa hiç aklıma öyle bişey gelmeden yazdım. Öyle düşünme bence yusuf ismi çok güzel.
En son ne zamn atiliyor onu bilmiyorum.Oglum 36 da dogdu dogumdan bi kac saat once atildim ama fayda etmedi 8 gun kaldi kuvozde yavrum.hic kucagima alamdim.kucucuk camdan gunde 2 defa 2 dk en fazla gosteriyorlardi o da uzakti cama gorebildigim kadar goruyordum.
Bende baktım biraz kızı ormanda tecavüzden kurtaran adama aşık olacak sanırım. Kemal öldü bencedebecause of you sizin evin halleri biz de kv geldi sabah dizi tekrarları az önce beni affet reklam girdi şuan seda sayan az önce yemek yemek için içerideydim beni affeti özet geçti Kemal ölmemiştir dedi diziden çıkmış diyorum yok ölmez diyor tekrar yatağıma dönüş yaptım
Insallah canim.inanki cektigin o dogum sancisi bebeginin yuzunu gorunce aninda unutulur.ben oglumda cok uzun zmn siddetli sanci cektim hos ne dogurabildim ne de kucagima alabildim ama yinede unutuluyor yuzlerini gorunce.Amin inşallah doğum sancılarımız günahlarımıza kefaret olcak öbür dünyada da müfakatlandırılacağız inşallah. Ben içime korku düştükçe hep böyle düşünüyorum bebeğim için çektiğim doğum sancısı ne olacakki diyorum korkmayalım herşey güzel olacak :)
İğneyi olduktan sonra bebeğin ciğerleri gelişiyor dmi bazı sitelerde 3 hafta içinde doğum olmazsa iğnenin etkisi geçiyor faydası olmuyor filan yazmışlar böyle bi şey var mı
2 dogumda erken olunca riske atmadi doktor bu sefer nst ye bile girmedim.kizimda da 32 de atildim igneyi ama 70 lerde sancim vardi.suan o kadar kotu dedilim ama igne atilcam riskli gurupta oldugum icin.Benim de kasılma olursa yapılacak da doktor kasılma yoksa iğneye gerek yok dedi. Erken doğum riski var diye ben yine de olsam mı dedim ama nst geçit vermedi
Bende baktım biraz kızı ormanda tecavüzden kurtaran adama aşık olacak sanırım. Kemal öldü bencedeşimdide aşkı memnu var tv 2 de
2 dogumda erken olunca riske atmadi doktor bu sefer nst ye bile girmedim.kizimda da 32 de atildim igneyi ama 70 lerde sancim vardi.suan o kadar kotu dedilim ama igne atilcam riskli gurupta oldugum icin.Benim de kasılma olursa yapılacak da doktor kasılma yoksa iğneye gerek yok dedi. Erken doğum riski var diye ben yine de olsam mı dedim ama nst geçit vermedi
2 dogumda erken olunca riske atmadi doktor bu sefer nst ye bile girmedim.kizimda da 32 de atildim igneyi ama 70 lerde sancim vardi.suan o kadar kotu dedilim ama igne atilcam riskli gurupta oldugum icin.
Hay allah iyiliğini versinTıstım yine
Ne ara konuştunuz kız ben görmedim yaaa.Biz onla kamera acıp aynı anda dogurcaz sende gel katıl bize
İnşallah bu seferki 38 e kadar durur kuzumCelestonlarimi yazdiya o yuzden icim rahat artik.yarin 2 tane carsamba 2 tane atilcam.
Hayirlisi artik hakkimizda.
Planli dogum daha zordur herhalde.heleki dogumdan onceki son gece.İnşallah bu seferki 38 e kadar durur kuzum
Ay bi gaza geldim yazdıklarınla şimdi doğurasım geldiAnnelik cok baska bir duygu.yuzunu ilk defa gordum hemen basladim aglamaya.
Dogduktan sonra aci faln onemli degil bi sekilde o acilar geciyor bebislerle.en fazla 1 hafta agri sızı olur ondan sonra birseycigimiz kalmaz insallah.
hahahahhaaa sana da özet geçiyo yani maşşşallah allah performansına zeval vermesin kayınvalideciğininbecause of you sizin evin halleri biz de kv geldi sabah dizi tekrarları az önce beni affet reklam girdi şuan seda sayan az önce yemek yemek için içerideydim beni affeti özet geçti Kemal ölmemiştir dedi diziden çıkmış diyorum yok ölmez diyor tekrar yatağıma dönüş yaptım
Seni gorende ilk dogumunu yapiyor zannetcek.Ay bi gaza geldim yazdıklarınla şimdi doğurasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?