bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kızlar sıze brsey sorucam.. benım arkdsım 4 gun once dogum yaptı hastaneye gttık vs. bebek 41 haftalık dogdu yanı gununu de gecmıstı. ama emme reflexı daha gelısmemıs ılgınc geldı bna . dogan bebek hemn emer dıye bılyrum?

İğneyi olduktan sonra bebeğin ciğerleri gelişiyor dmi bazı sitelerde 3 hafta içinde doğum olmazsa iğnenin etkisi geçiyor faydası olmuyor filan yazmışlar böyle bi şey var mı
Evet cigerler gelisiyor o zmn.kizim 34 de dogdu hemen kucagima almak nasip oldu.
3 hafta icinde dogmazsa ne diye etkisi kaybolsunki.zaten cigerler biran once gelissin diye atiliyor o igne.sonra eski haline mi doncekki yoktur bence oyle bisey dusununce sacma geldi.
Bence oyle degildir canim.

Yok yaa hiç aklıma öyle bişey gelmeden yazdım. Öyle düşünme bence yusuf ismi çok güzel.

Yok kuzusu zaten sadece senin yazmanla alakalı olan bi durum değil bu bizim toplumsal yaramız bi çok dini güzel isimleri bu şekilde kulağa alışır hale getirdiler. Çok güzel bi isim yusuf deyince aklıma hep güzelliğin simgesi geliyor ama yusuf düşünüyoruz deyince genel olarak hep dalga geçerler yorumu geliyor ama bu benim umurumda mı değil çünkü yusuf güzelliktir inşallah oğlumun da eli yüzü huyu suyu güzel olur

Benim de kasılma olursa yapılacak da doktor kasılma yoksa iğneye gerek yok dedi. Erken doğum riski var diye ben yine de olsam mı dedim ama nst geçit vermedi

Bende baktım biraz kızı ormanda tecavüzden kurtaran adama aşık olacak sanırım. Kemal öldü bencede şimdide aşkı memnu var tv 2 de

Insallah canim.inanki cektigin o dogum sancisi bebeginin yuzunu gorunce aninda unutulur.ben oglumda cok uzun zmn siddetli sanci cektim hos ne dogurabildim ne de kucagima alabildim ama yinede unutuluyor yuzlerini gorunce.

İğneyi olduktan sonra bebeğin ciğerleri gelişiyor dmi bazı sitelerde 3 hafta içinde doğum olmazsa iğnenin etkisi geçiyor faydası olmuyor filan yazmışlar böyle bi şey var mı

Yok ya ben bi çok yazı okudum da iğne olup 40. Hafta da gelmeyen bebekler var. Gecici olmaz etkisi sadece ciğer gelişim sürecini hızlandırıyor

Benim de kasılma olursa yapılacak da doktor kasılma yoksa iğneye gerek yok dedi. Erken doğum riski var diye ben yine de olsam mı dedim ama nst geçit vermedi
2 dogumda erken olunca riske atmadi doktor bu sefer nst ye bile girmedim.kizimda da 32 de atildim igneyi ama 70 lerde sancim vardi.suan o kadar kotu dedilim ama igne atilcam riskli gurupta oldugum icin.

Bende baktım biraz kızı ormanda tecavüzden kurtaran adama aşık olacak sanırım. Kemal öldü bencede şimdide aşkı memnu var tv 2 de

Diziden çıktı bu sefer garantili ölüm evet evet o kurtaranla devam edecek bahar instagram da sezon çekimlerini görmüştüm aşkı memnu çekilir de şu evlilik programları yok ya psikolojin bozulmuyor mu dedim kaynanama sadece ses yapsın diye açık didi

2 dogumda erken olunca riske atmadi doktor bu sefer nst ye bile girmedim.kizimda da 32 de atildim igneyi ama 70 lerde sancim vardi.suan o kadar kotu dedilim ama igne atilcam riskli gurupta oldugum icin.

Hayırlısı olsun canım yine de inşallah vaktini tamamlar yine yaşamazsın aynı şeyleri. Tedbiren de iğnenin yapılması iyi

kızlar yavruşumun dolabını sildim.. havlu dolabımı da sildim bi daha yerleştirdim..sonra uyumuşum annemle babam da balkonlardaki fazlalıkları atmışlar temizlemişler falan.. şimdi annem uyandırdı çay demledim hadi kalk dedi ama ben uyanmadım sanki kabustayım zira annem izdivaç programlarından potpori yapıyo şu an ya böyle bi dünya gerçek olabilir mi ya!! çocuğun biri var yırtınıyo solmaaaazzz oynamaaaaa artık ben senle ciddi düşünüyorum diyo karşıdaki kız beeeennn seni seeevvvviiiyooom amaa oyyyynuyoooommm yanii diyo gülüyo hatta sonra duramıyo gene oynuyo sonra sedacımla uğurcum gazlıyolar kızı tabii onlara reyting yaptırıcak olan yarmagül gibi duran nurullah diil bol bol göbek atan solmaz sonra bi amca alıyo mikrofonu murat abiymiş en son o konuşuyodu nurullahın penceresi falan diyodu ben boğazımda kalan çaydan kurtulmaya çalışıyodum

İnşallah bu seferki 38 e kadar durur kuzum
Planli dogum daha zordur herhalde.heleki dogumdan onceki son gece.
Sanci gelip gitmek daha heycanli ve daha stressiz planliya gore.
Simdilik iyi oldugum ici acaba benimde planli olurmu diyorum ama o zmn ben cok stres yaparim muhtemelen bunyem aliskin degil planliya.

Annelik cok baska bir duygu.yuzunu ilk defa gordum hemen basladim aglamaya.
Dogduktan sonra aci faln onemli degil bi sekilde o acilar geciyor bebislerle.en fazla 1 hafta agri sızı olur ondan sonra birseycigimiz kalmaz insallah.
Ay bi gaza geldim yazdıklarınla şimdi doğurasım geldi

hahahahhaaa sana da özet geçiyo yani maşşşallah allah performansına zeval vermesin kayınvalideciğinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…