bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Vaktinde hayırlısıyla sağlıkla gelsinler hepsi yusuf kerem bence de güzel oldu ama eşim tek isim olsun diyor o nokta da ufak bi anlaşmazlık var hallediciz inşallah onu da
bn esımın ıstedıgını koydum uygar dedı tamm dedım kırmak ıstemedım :)

Bende dr den ciktim kizlar tahlil verdim 5 te cikcakmis sonucalr.
Biz iyiyiz simdilik 1800 gr 43 cm olmus supriz yumurtam yuzunu gordum ilk defa kizima benziyor ayni.muhtemelen celeston atilcam onlem amacli.
Hadi maşallah yumurtada büyümüş baya erken doğurursun bunuda 2 haftan falan var galiba hayırlısıyla kavuş inşallah

Ağrı kesici istemediysen baya rahat geçirmişsin sen canım. İnşallah allah bi kolaylık verir artık sona geldik hem korkuyorum hem bi cesaretle olsun artık diyorum. Bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum karmarışığım anlıcan. Ama annelik kolay değil işte dişimizi azıcık sıkıcaz

Tıstım yine

Allah kolaylık versin canım. Biraz makarna vardı dünden şimdi yeşil fasulye pişirdim birazda çorba tamamdır.
Mantıda iyi fikirmiş canım yapıp koysak gündüz gelenlere haşlayıp yoğırtlarız yanına kek kurabiye süper olur.
Yarın yaprak sarılan eşim yurt dışındayken su böreği yapıp buzluğa atıcaz bi günde biskrem kurabiye elmalı kurabiye birde sodalı poğaça düşünüyorum. Gelenlere çayın yanına güzel olur. Aniden kek falan dökeriz o günlerde gelip geçecek bakalım hayırlısıyla:))))

Annelik cok baska bir duygu.yuzunu ilk defa gordum hemen basladim aglamaya.
Dogduktan sonra aci faln onemli degil bi sekilde o acilar geciyor bebislerle.en fazla 1 hafta agri sızı olur ondan sonra birseycigimiz kalmaz insallah.

Anam yasak diye mi ne hepsini yiyesim geliyor

Canım hayırlısı olsun vaktin de gelsinler inşallah ama iğnenin olması senin için iyi için daha rahat olur
Evet canim cok stres yapiyordum artik.o igneler beni rahatlatcak oglumda yasadiklarim aklima geldikce endiseleniyordum simdi insallah kafam daha rahat olcak.
Allah guzel yazilar yazsin insallah hepimizin hakkinda.saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi.

34 sonrası yapılmıyor galiba okuduğum kadarıyla.

İğneyi olduktan sonra bebeğin ciğerleri gelişiyor dmi bazı sitelerde 3 hafta içinde doğum olmazsa iğnenin etkisi geçiyor faydası olmuyor filan yazmışlar böyle bi şey var mı

Yaaa ama yaa sende böyle dersen oğlanın adını yusuf istiyorum diyince herkes dalga geçerler okulda yusuf yusuf diye diyorlar o yüzden tehlikede ismi koyma taraftarı değil eşim
Yok yaa hiç aklıma öyle bişey gelmeden yazdım. Öyle düşünme bence yusuf ismi çok güzel.

34 sonrası yapılmıyor galiba okuduğum kadarıyla.
En son ne zamn atiliyor onu bilmiyorum.Oglum 36 da dogdu dogumdan bi kac saat once atildim ama fayda etmedi 8 gun kaldi kuvozde yavrum.hic kucagima alamdim.kucucuk camdan gunde 2 defa 2 dk en fazla gosteriyorlardi o da uzakti cama gorebildigim kadar goruyordum.

Annelik cok baska bir duygu.yuzunu ilk defa gordum hemen basladim aglamaya.
Dogduktan sonra aci faln onemli degil bi sekilde o acilar geciyor bebislerle.en fazla 1 hafta agri sızı olur ondan sonra birseycigimiz kalmaz insallah.

Amin inşallah doğum sancılarımız günahlarımıza kefaret olcak öbür dünyada da müfakatlandırılacağız inşallah. Ben içime korku düştükçe hep böyle düşünüyorum bebeğim için çektiğim doğum sancısı ne olacakki diyorum korkmayalım herşey güzel olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…