• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cnm genelde çoğu beyaz bnm.beyazın üstünde azcık renkli desenleri olanları da renkli lerle attm bsy olmadi 40 derecede yıkadim. Beyazlar daha yıkamadim ama onları da smdilik 40 derecede yikarim.kirli değiller cnku
30-40 ideal sanırım yıkama için zaten kirli değiller sadece tozunu mikrobunu almak amaç :)

Benim de aynı şekilde. Normal de hiç sağa yatamazdım hamilelikte inat gibi sağa yatamadan uyuyamadım şimdi de sırt üstü rahat ediyorum. Bir de bizim ufaklık sağ tarafa doğru eğimli karnım sola yatınca anında sağ tarafta toplaşıp sertleşiyor sağa yatınca no problem. Doktora hiç sormadım sola yatmak faydalı diyorlar ama onu da gündüzleri sola uzanarak dengelemeye çalışıyorum
Ben yuzustu disinda uyuyamazdim. 2 omzum da problemli asla yan yatamazdim. Simdi ellerim uyussa da bi saga bi sola mecburen yatiyorum. Asiri uyusunca uyanip duz yatiyorum. Geceler zor...

ahmoz ahmoz Ikra meyra Ikra meyra kızlar buradaki muhtelemen ilk doğumlar olacaksınız sonrasında bize iyi şeyler anlatın olur mu :KK70: ilksiniz ya hep size bakıp korkucaz yada rahatlıycaz çok önemlisiniz ona göre :):):)

İvit canimm urashaa urashaa da var ilk siralarda guzel baslangiclar olur umarim size de umut oluruz :KK48:

hatunlar merhabalar :anneadayı::KK200::KK200: balığımın kıyafetlerini battaniyelerini filan yıkadım daha da bi kaç koyu renk kıyafet ve nevresim takımlarıyla peluş battaniyesi var... anaaamm ne çok yer kaplıyomuş onlar arkadaş :oha: ben de sabah anneme diyodum ki sığar hepsi bi makineye heeee sığdı.. şimdi oturdum kıçımın üstüne yani laf aramızda annem anamı ağlattı gerçekten kadın atom karınca gibi mübarek o çalıştıkça ben de ayaklanıyorum hiç bişey yapmasam mal gibi dikiliyorum öyle.. 2 dk gözünü bi yere daldırırsa bilin ki kafada tasarlıyo bi yeri temizlemeyi ya da düzenlemeyi bi bakıyorum sadece kıçı görünüyo dışarda mutfak dolabının altına girmiş bi bakıyorum sandalye tepesinde kilerde bişeyler yapıyo :olamaz: yeteeeeeeerrrr annnemm ya valla şimdi bi bölüm dizi patlatıcam yeter beee daral geldi :dondurma:

Bugun bende de ayni mod vardi canim. Annem geldi yikamalara basladik 4 makine ben yikadm bi de 9. Katta kuzenim var 2 makinelik de ona yolladik valla simdi koydum totomuu

Nst de normal çıktı herşey.
3 haftasonra yine gitcem inşallah kontrole.
Kan sonucuna göre aspirini bıraktık artık.
Kan ilacımı günde 2 ye çıkardık.
Idrarda yine bakteri çıktı :KK43: Tek doz monurol yazdı yine.daha az ama bakteri var yani maalesef.kurtulamadm şu enfeksiyondan :KK43:
Enfeksiyon bende cikmadi bu sefer cok sukur.sende bol bol su ic.iciyorsundur aslinda ama bazen vucutda yapabiliyormus.monurol bu gece sana sifa olsun insallah.

Kızlar bir gün içinde 5-6 kere bebegim sağ tarafimi kabartıyor top gibi ve nefes alıp vermekte zorlanıyorum o an ben. Ben bunu bebeğin ayağını topugun dayamasi sanıyordum ama bu kasilmaymis. Bu önemli tehlikeli bir sey mi? Bende bebegim topugunu dirsegini dayıyor herhalde diye seviniyordum saf gibi simdi bi tedirgin oldum
Komple karninda o hissi yasaman lazim tek tarafli olunca gercekten bebek sirtini vs bi yerini dayadigi icin karninin orasi geriliyor.

Bn de yağmurda çıktım aldm yaptm o biskrem den harika oldu. Bn Ankaralı olunca hc blmyrm o taraf tatlı fln bakarım smdi nasil bsy ms:)eline sağlık cnmm afiyet olsunn
Oh eline sağlık yarasın bebişe çok hsmaratım bu gün bir şey daha yaptım ama yazmayayım yapımı zor belki herkes yapamaz canı çeken olur.. Ama çok iyi geliyor bana mutfak işi bir tek temizlik yapmak çok yoruyor onu birisi yapsa ben sürekli mutfak işi yaparım... Şuan gümbür gümbür yağmur yağıyor eşim yolda aklım onda.. Allahım sağ salim kavuştursun

Enfeksiyon bende cikmadi bu sefer cok sukur.sende bol bol su ic.iciyorsundur aslinda ama bazen vucutda yapabiliyormus.monurol bu gece sana sifa olsun insallah.
Bende de enfeksiyon çıktı bu gün zaten artık anlıyorum idrar rengi koyulaşınca çıkıyor monurol verdi ama almayı unuttum su içmeyi ihmal ediyorum işten güçten böyle oluyor hep..

Benim hastanemde anestezi uzmanı karar veriyormuş ve almıyorlarmış genelde, Bi rica edicem anesteziye eğer sezaryen olursam :) eşim alışkın zaten etkilenmez :)

Ama sezaryen ya da normal, ben çıkmadan bebeği götürmelerine izin vermeyi düşünmüyorum.
Onu yapabiliyor muyuz? Sormadim bak eger oyle bir secenegimiz olursa ben de istemem beni odama tasirken bebisi de silmeye gotursunler o sirada babasi da gider onla.. esime tembihledim zaten bebekle birlikte gidiyorsun dedim bebis nereye sen oraya ben bakarim.basimin caresine ;) bir terslik olmasin da :anneadayı:

:KK48::KK48:haha canım anneler öyle valla durmazlar..bende anneme dün geldim ancak yemek ye kalk tekrara otur ye patlayacağım artık bir iş te yaptırmıyor:rapci:öyle takılıyorum..bebişin eşyaları çok canım birde kızımın eşyaları baya yer açmam gerekiyor benimde
Bende büyük oğlanın dolabını baya büyük yaptırmıştım yani iki çocuk rahat sığar neyse geçen oğlan anneannede o yokken dolabını düzenledim sadece üç bölümde bebişe aldıklarımızı koyalım diye ayırdım yerleştirdim aldıklarımızı beyfendi ilk gün bişey demedi aradan bir kaç gün geçti elinde pantalonlu bizim karşımıza geçmiş kardeşimin eşyaları yüzünden ben sığamıyorum bu pantalonu koycak yer yok baba yardım edin diyor paşam bir afta tafra.. İşimiz zor anlaşılan bende dedim yazlıklarını kaldırınca bol bol yer kalacak az sabret olayın kardeşinle ilgisi yok oğlum diyorum

Konu eski formuna dönmüş sanki, doktora gittim geldim dinlendim diyene kadar sayfalar almış başını gitmiş :kahve: :KK68:haberler güzel teyzeleri, 2300gr olmuşuz, nst normal sancımız fln yok:KK200: Göğüs kremi verdi doktor artık sürmeye başla dedi.. Magnezyumu 2 hafta sonra bırak dedi.. Sancın, kanaman, suyun fln olmazsa 3 hafta sonra gel dedi.. Buarada gece gündüz normal doğum sezeryan her ihtimalde doğuma kendi geliyormuş:halay:herşey güzel de ben eskisi gibi kilosu önden gitmiyor diye dertlendim accık ama iyi yani öyle

Bende büyük oğlanın dolabını baya büyük yaptırmıştım yani iki çocuk rahat sığar neyse geçen oğlan anneannede o yokken dolabını düzenledim sadece üç bölümde bebişe aldıklarımızı koyalım diye ayırdım yerleştirdim aldıklarımızı beyfendi ilk gün bişey demedi aradan bir kaç gün geçti elinde pantalonlu bizim karşımıza geçmiş kardeşimin eşyaları yüzünden ben sığamıyorum bu pantalonu koycak yer yok baba yardım edin diyor paşam bir afta tafra.. İşimiz zor anlaşılan bende dedim yazlıklarını kaldırınca bol bol yer kalacak az sabret olayın kardeşinle ilgisi yok oğlum diyorum
Maşallah oğluna Allah bağışlasın kardeş olsun sahiplenir iyice

Back
X