- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #50.401
Oyyy yavrum ya köfte bunun ağzı burnu maşşallahhhDemiy pasadan selamlar kizlar 2300 olmusuz
Utu islerinde boylelikle bitti galiba.Allah kullanmayi nasip etsin insallah.Kızlarr bu gece benim gibi baykuşluk yapan kimse yok mu hicanam tuvalete kalktım uykum kaçtı :/ sonra karşıdaki yavru başladı kuyruğuna basılmış kedi gibi ciyaklamaya hayır yani bu bebiş telefon alarmı gibi ama hani tellerde bi seçenek olurdu sesin azdan çoğa doğru artması diye bu öyle diil bodoslama dalıyo.. Benim balık da böyle aniden ağlarsa ben her kalkışımda bi tarafımı vurur kırar incitirim kesin.. Bugün yavritonun kıyafetlerini nevresimlerini ütüledim daha doğrusu annem o kadar ısrar etti yavrum ben ütüliyeyim diye bi bakış fırlattım anneme orda duuurrr bakışı çok hevesliyim ben yapıcam hepsini dedim!! koluna elimin doğru düzgün giremediği kıyafetlerin tersini çevirmeye debelenme ve ütünün tam allah allah diye buharı fosssladığı anda minnak kıyafetin bitmesi sonucu genelde kıyafetten çok parmacıklarıma buhar püskürtme maceralı bir saatin sonunda az önceki haşin bakışlarım gitmişti yavru kedi modumu takınıp anneme döndüm ve ben hevesimi aldım annecim görevi devralabilirsin dedim.. Sağolsun devamını halletti minnak totolu annem benim
:)Çok komik olms kadin da sasrmstir:)aynen canım sana daha zor geçmiştir maalesef bn de hep dusunuyrm hep yatms olsam nolcak ti diye her yönden zor.eşim de tembel ev işi yemek derken bikacakti baya kmsem iz de yok burda anneler de her zamn olmuyor evin içinde.çok şükür az kaldı her zamn buna da şükür dicez yapcak bsy yok sağlıklı olsunlar daTam tamına 5sydır yatıyorum ne Zaman ayakta 10dk kalsam doğuracak gibi oluyorum.bu hamilelik bana 9yıl gibi geldi ilerde hamilelikle ilgili hatırlamak istediğim tek şey bebeğimin tekmeleri her tekmesinde çok Mutlu oluyorum inanılmaz bi duyguymuş gerçekten.eşim bugün benimle aynı hamile olan bi çalışanını görmüş kucağında bir sürü dosyayla odaya girmiş kız eşim bi bağırmış yerinden fırlamış napıyosun sen o elindekiler ne Nasıl taşırsın diye :)) çok güldüm Ada'mın bile psikolojisi bozuldu benim hatun bardak taşımıyor diyormuş kıza :)
Çoook zevkli yaa yeni hobim bu. oglusumun kıyafetini yıkayıp utulemek:) gidip gidip bakiyorm astiktan snra kokusu zaten muhyesem unibaby nin. Bnde de bugun var utuleme.3 makine oldu toplamda nevresim bnm pijama lar bebeğin kiler flnKızlarr bu gece benim gibi baykuşluk yapan kimse yok mu hicanam tuvalete kalktım uykum kaçtı :/ sonra karşıdaki yavru başladı kuyruğuna basılmış kedi gibi ciyaklamaya hayır yani bu bebiş telefon alarmı gibi ama hani tellerde bi seçenek olurdu sesin azdan çoğa doğru artması diye bu öyle diil bodoslama dalıyo.. Benim balık da böyle aniden ağlarsa ben her kalkışımda bi tarafımı vurur kırar incitirim kesin.. Bugün yavritonun kıyafetlerini nevresimlerini ütüledim daha doğrusu annem o kadar ısrar etti yavrum ben ütüliyeyim diye bi bakış fırlattım anneme orda duuurrr bakışı çok hevesliyim ben yapıcam hepsini dedim!! koluna elimin doğru düzgün giremediği kıyafetlerin tersini çevirmeye debelenme ve ütünün tam allah allah diye buharı fosssladığı anda minnak kıyafetin bitmesi sonucu genelde kıyafetten çok parmacıklarıma buhar püskürtme maceralı bir saatin sonunda az önceki haşin bakışlarım gitmişti yavru kedi modumu takınıp anneme döndüm ve ben hevesimi aldım annecim görevi devralabilirsin dedim.. Sağolsun devamını halletti minnak totolu annem benim
Aynen canım şükürler olsun bu günler hiç gelmicek gibiydi.. Hepimiz sağlıkla kullanalım inşallahUtu islerinde boylelikle bitti galiba.Allah kullanmayi nasip etsin insallah.
Aynen çok güzel bi duygu allahım hakeden herkese yaşatsın.. Benimki de baby and Plus ın deterjanı ve yumuşatıcısıydı.. Kokusunu falan beğendim ama bitince dalinle unibaby yi de deniycem :)Çoook zevkli yaa yeni hobim bu. oglusumun kıyafetini yıkayıp utulemek:) gidip gidip bakiyorm astiktan snra kokusu zaten muhyesem unibaby nin. Bnde de bugun var utuleme.3 makine oldu toplamda nevresim bnm pijama lar bebeğin kiler fln
günaydınlar cnm evet çok şükür cuma çarşambadan sonra işe gelmek ölüm geliyor banagünaydın arkadaslar.
iş yerinde olanlara kolayıklar diliyorum :) neyse ki günlerden cuma
arkadaslar biraz önce bir haber aldım çok üzüldüm.
iş yerindeki arkadasımın - arkadasının eşi dogum yapmış 32 . haftalık. ben kendilerini tanımıyorum.
sezeryan ile almışlar. bebek yogun bakımda cigerleri gelişmediği için.
sorun su ki annesi son ana kadar sigara içmiş.. bu yüzden bebegin eşi yaslanmış ve su kalmamış.
doktorlar almak zorunda kalmış. suanda yogun bakımda bebek doktorlar ümitsiz konusmuslar.
32 haftada 2200 kg dogmus. sigara etkeni olmasa belki problemsiz çıkacaklardı hastaneden.
dua edelim lütfen bebegin hiç suçu günahı yok.
annesine de allah akıl fikir versin . allah bizleri de yanlış yola düşmemizden alıkoysun inşallah.
babanın gözü dönmüş durumda bebege bişi olursa öldürürüm diyormuş üzüntüyle.. sigaraya çok engel olmaya calıstıgını ikna edemediğini sölemiş.. işin iç yüzünü bilemeyiz tek önemli olan suanda bebeğin saglık durumu.[/QUOTE sabah sabah agzima bi cok laf geliyor ama mubarek gun susayım en iyisi... Allahim bebise saglik sihhat versin insallah
Dalını kokladim markette kötü koktu burnuma belki cok beklemsti blmyrm.o yüzden unibaby aldmAynen çok güzel bi duygu allahım hakeden herkese yaşatsın.. Benimki de baby and Plus ın deterjanı ve yumuşatıcısıydı.. Kokusunu falan beğendim ama bitince dalinle unibaby yi de deniycem :)
Allah o bebise yardım etsin annesine diycek lafım çok ama gerekmez bebege üzüldüm Allah kurtarsin günahsız yavruyuarkadaslar biraz önce bir haber aldım çok üzüldüm.
iş yerindeki arkadasımın - arkadasının eşi dogum yapmış 32 . haftalık. ben kendilerini tanımıyorum.
sorun su ki annesi son ana kadar sigara içmiş.. bu yüzden bebegin eşi yaslanmış ve su kalmamış.
doktorlar almak zorunda kalmış. suanda yogun bakımda bebek doktorlar ümitsiz konusmuslar.
32 haftada 2200 kg dogmus. sigara etkeni olmasa belki problemsiz çıkacaklardı hastaneden.
annesine de allah akıl fikir versin . allah bizleri de yanlış yola düşmemizden alıkoysun inşallah.
babanın gözü dönmüş durumda bebege bişi olursa öldürürüm diyormuş üzüntüyle.. sigaraya çok engel olmaya calıstıgını ikna edemediğini sölemiş.. işin iç yüzünü bilemeyiz tek önemli olan suanda bebeğin saglık durumu.
İnşaallah kurtulur bebek sağ salim.Allah akıl fikir merhamet versin o kadına da insallaharkadaslar biraz önce bir haber aldım çok üzüldüm.
babanın gözü dönmüş durumda bebege bişi olursa öldürürüm diyormuş üzüntüyle.. sigaraya çok engel olmaya calıstıgını ikna edemediğini sölemiş.. işin iç yüzünü bilemeyiz tek önemli olan suanda bebeğin saglık durumu.
Maşallah bebişine canım ama hiç de zayıf diil bence bundan iyisi şamda kayısı canım :)) Ayy gerçi şam diye bi yer de kalmadı hey gidi şamkizlar prensesimi gordum çok şükür 34+1 iz bugün 2.400 gr 46 cm baş aşağıda dönmüş suan için herşey normal hepimiz sag salim alalım kucagimiza insallah biraz zayıf gibi sanki
Hayırlı cumalar canım kolay gelsin hepinize sen yine de çok yorma kndini.benm de arkdsm gelecek bebek ütüsune yardım etmk istedi:)biraz evi supurucem bn de. bnyoyu mutfağı dün eşim yapti pek bi iş kalmadı bana:)Günaydın hayırlı mübarek cumalar... Günler su gibi geçiyor çok şükür birde insan beklenti içinde olunca bizim bu gün temizlik günümüz hemen bişeyler atıştırıp işe başlamam lazım tabi ben ancak etrafı toparlama ve basit toz alma kısmından sorumluyum annem ve eşim gelecek birazdan hemen bitsin de bacakları uzatıp yatayım diye sabırsızlanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?