bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet bnm kiler devasa buyuyo lar ilki 25 cnm di diğeri 6 cm di ama kanama yapmaya başladı ve hamileliğe engeldi mecburen 2 kere ameliyat oldum 3.ameliyat istemiyrm artık doğumda hallolur ins 4.Kez kesilirsem o da 2.cocuk için olur inşallah

Ayy inşallah iyi olanlar denk gelir o sancılı halde bi de surat çekilmez. Ben 2 kere nst için girdim doğumhaneye. Geçen gittiğim de de doğumhane de muayene etti acil doktoru.
İnşallah canım bunlar hep şans işi.ne Zaman doğum başlayacağı falan da belli olmuyor inşallah nöbetçi doktor bile olsa iyisine denk geliriz..görümcemde sezeryandan korktuğu için normal doğurdu hemde bu sefer dikiş kesi olmadı.2. Bebeği ve aynı hastanede oda memnun hastaneden..

Bunları duymak iyi oldu. Sezeryancı diyorlar medipolü o yüzden insan ister istemez soru işareti oluşuyor. Ben ameliyat falan da olmuştum orada çok şükür şuana kadar olumsuzluk yaşamadım. İnşallah güzel geçer doğum sürecimiz

sıze brsey sorucam 33+1 deyım . hc akıntım olmazdı ama bgun seffaf ole kotu kokmayan akıntım geldı sızde de war mı yada oldu mu?
takma kafini, ben ucuncu aydan beri cekiyorum o akintilari. Dun doktor bana , ne verirsem vereyim farketmez , ise yaramayacak , dedi.
Bu gebelikle ilgili bir durum , dedi. Doktoruna danis elbette , icin rahat etsin.
Ama sen idrar kulturu yaptirmayi ihmal etme. Esas muhim olan o.

İnşallah canım ya tekrardan çıkmazlarda inşallah.

Şöyle birazda sana bağlı oluyor doktoruna ısrarla söyleyeceksin aksi birşey olmadıkça normal istiyorum diye.çocuk kakasını yapmış kalp atışı zayıflamış ama ben normal istiyorum diye ağlamış görümcem ondaki de fazla cesaret ama inanki en iyisi normal olan..

İyi cesaretmiş görümcede ki. Onun için iyi olmuş ama Allah göstermesin bana öyle deseler ben kendim keserim anında bizim şuan için görünen normal. Ben hamile kalmak için gitmiştim araştırma hastanesine orası daha tedavi sürecinde bana minyon olduğum için boyun sezeryan sebebi demişti.

kizlar prensesimi gordum çok şükür 34+1 iz bugün 2.400 gr 46 cm baş aşağıda dönmüş suan için herşey normal hepimiz sag salim alalım kucagimiza insallah biraz zayıf gibi sanki

Massalah minnoslara cok guzel kilolari yarinda benim randevum var cok merak ediyorum kizcelerimi 2000 kilo olmuslardir insallah saglikla gelsin minnoslarimiz ❤❤❤

Massalah minnoslara cok guzel kilolari yarinda benim randevum var cok merak ediyorum kizcelerimi 2000 kilo olmuslardir insallah saglikla gelsin minnoslarimiz :))

Amin inşallah canım. Olmuşlardır güzel kızların üzmez seni sen onlara güzel bakıyorsun onlarda güzel gelişip zamanında gelişimini tamamlayıp gelecekler inşallah.

Amin inşallah canım. Olmuşlardır güzel kızların üzmez seni sen onlara güzel bakıyorsun onlarda güzel gelişip zamanında gelişimini tamamlayıp gelecekler inşallah.
Amin canim cumlemize insallah ... hepimiz iyi bakiyoruz zayif bebis yok kasim bebelerinde :))

canım hangi hstane kime gidiyorsun

Ben normal usg de bile.hi

Su an agliyorum ben de boyle gormek istiyorum ya ama yaaa diye
Masallah kuzuya
Bu foto kac boyutlu simdi, istanbulda olanlar maltepe kartal pendik civarinda hangi hastanede bu goruntuden alabiliriz, soyleyin lutfen

4 boyutlu kuzum doktorun kendi usgsi boyle sansa

20.haftalarda yine normal hayat devam ediyodu smdi biraz da ağırlaştık ya eskisi gibi gezip tozulmuyo da artık kavuşmak istyruz hrhlde beklemek zor geliyo
Tam tamına 5sydır yatıyorum ne Zaman ayakta 10dk kalsam doğuracak gibi oluyorum.bu hamilelik bana 9yıl gibi geldi ilerde hamilelikle ilgili hatırlamak istediğim tek şey bebeğimin tekmeleri her tekmesinde çok Mutlu oluyorum inanılmaz bi duyguymuş gerçekten.eşim bugün benimle aynı hamile olan bi çalışanını görmüş kucağında bir sürü dosyayla odaya girmiş kız eşim bi bağırmış yerinden fırlamış napıyosun sen o elindekiler ne Nasıl taşırsın diye :)) çok güldüm Ada'mın bile psikolojisi bozuldu benim hatun bardak taşımıyor diyormuş kıza :)

Kızlarr bu gece benim gibi baykuşluk yapan kimse yok mu hic anam tuvalete kalktım uykum kaçtı :/ sonra karşıdaki yavru başladı kuyruğuna basılmış kedi gibi ciyaklamaya hayır yani bu bebiş telefon alarmı gibi ama hani tellerde bi seçenek olurdu sesin azdan çoğa doğru artması diye bu öyle diil bodoslama dalıyo.. Benim balık da böyle aniden ağlarsa ben her kalkışımda bi tarafımı vurur kırar incitirim kesin.. Bugün yavritonun kıyafetlerini nevresimlerini ütüledim daha doğrusu annem o kadar ısrar etti yavrum ben ütüliyeyim diye bi bakış fırlattım anneme orda duuurrr bakışı çok hevesliyim ben yapıcam hepsini dedim!! koluna elimin doğru düzgün giremediği kıyafetlerin tersini çevirmeye debelenme ve ütünün tam allah allah diye buharı fosssladığı anda minnak kıyafetin bitmesi sonucu genelde kıyafetten çok parmacıklarıma buhar püskürtme maceralı bir saatin sonunda az önceki haşin bakışlarım gitmişti yavru kedi modumu takınıp anneme döndüm ve ben hevesimi aldım annecim görevi devralabilirsin dedim.. Sağolsun devamını halletti minnak totolu annem benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…