- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #50.381
Evet bnm kiler devasa buyuyo lar ilki 25 cnm di diğeri 6 cm di ama kanama yapmaya başladı ve hamileliğe engeldi mecburen 2 kere ameliyat oldum 3.ameliyat istemiyrm artık doğumda hallolur insFitil kullandım canım sonrasında döndü normale şükür yoksa ayağa kalktığım an suyum gelecek gibi hissediyordum çok fazlaydı baskı.
Sende kurtulursun inşallah miyomlardan tekrar ayrı bi ameliyata gerek kalmaz. gebelik öncesi de büyüme yapıyolar mıydı miyomlar.
İnşallah canım bunlar hep şans işi.ne Zaman doğum başlayacağı falan da belli olmuyor inşallah nöbetçi doktor bile olsa iyisine denk geliriz..görümcemde sezeryandan korktuğu için normal doğurdu hemde bu sefer dikiş kesi olmadı.2. Bebeği ve aynı hastanede oda memnun hastaneden..Ayy inşallah iyi olanlar denk gelir o sancılı halde bi de surat çekilmez. Ben 2 kere nst için girdim doğumhaneye. Geçen gittiğim de de doğumhane de muayene etti acil doktoru.
İnşallah canım bunlar hep şans işi.ne Zaman doğum başlayacağı falan da belli olmuyor inşallah nöbetçi doktor bile olsa iyisine denk geliriz..görümcemde sezeryandan korktuğu için normal doğurdu hemde bu sefer dikiş kesi olmadı.2. Bebeği ve aynı hastanede oda memnun hastaneden..
takma kafini, ben ucuncu aydan beri cekiyorum o akintilari. Dun doktor bana , ne verirsem vereyim farketmez , ise yaramayacak , dedi.sıze brsey sorucam 33+1 deyım . hc akıntım olmazdı ama bgun seffaf ole kotu kokmayan akıntım geldı sızde de war mı yada oldu mu?
Evet bnm kiler devasa buyuyo lar ilki 25 cnm di diğeri 6 cm di ama kanama yapmaya başladı ve hamileliğe engeldi mecburen 2 kere ameliyat oldum 3.ameliyat istemiyrm artık doğumda hallolur ins4.Kez kesilirsem o da 2.cocuk için olur inşallah
Şöyle birazda sana bağlı oluyor doktoruna ısrarla söyleyeceksin aksi birşey olmadıkça normal istiyorum diye.çocuk kakasını yapmış kalp atışı zayıflamış ama ben normal istiyorum diye ağlamış görümcem ondaki de fazla cesaret ama inanki en iyisi normal olan..Bunları duymak iyi oldu. Sezeryancı diyorlar medipolü o yüzden insan ister istemez soru işareti oluşuyor. Ben ameliyat falan da olmuştum orada çok şükür şuana kadar olumsuzluk yaşamadım. İnşallah güzel geçer doğum sürecimiz
Şöyle birazda sana bağlı oluyor doktoruna ısrarla söyleyeceksin aksi birşey olmadıkça normal istiyorum diye.çocuk kakasını yapmış kalp atışı zayıflamış ama ben normal istiyorum diye ağlamış görümcem ondaki de fazla cesaret ama inanki en iyisi normal olan..
Selambiz geldik doktor kontrolümüz vardı. Gayet güzel geçti 2150 gram 46 cm olmuşuz kendim de 0.1 gram vermişim geçen kontrol de iri Bebek bir de fazla kilo almışsın diyince bu sefer ki kontrol iyi geldi oğluşumuz 10 gün önden gidiyordu 5 güne düşmüş ben minnak anne olup erken doğum riskim olduğu için bu bizim için iyi
kizlar prensesimi gordum çok şükür 34+1 iz bugün 2.400 gr 46 cm baş aşağıda dönmüş suan için herşey normal hepimiz sag salim alalım kucagimiza insallah biraz zayıf gibi sanki
Massalah minnoslara cok guzel kilolari yarinda benim randevum var cok merak ediyorum kizcelerimi 2000 kilo olmuslardir insallah saglikla gelsin minnoslarimiz :))
Bir arkadaşımda 35 de gitmişti ona kabul etmişti ...geç kaldın ama olsun demişti :)) hem özel hastane ya onunda etkisi vardır kabul ederlerAaa iyi ozmn rahatsın paşa gonlun hangisini isterse:) nurettin bey 33.haftada iyi kabul etti bni o zmn:)
Amin canim cumlemize insallah ... hepimiz iyi bakiyoruz zayif bebis yok kasim bebelerinde :))Amin inşallah canım. Olmuşlardır güzel kızların üzmez seni sen onlara güzel bakıyorsun onlarda güzel gelişip zamanında gelişimini tamamlayıp gelecekler inşallah.
canım hangi hstane kime gidiyorsunHastaneden haber geldi.doktorum ayrilmis ve 3 yasindaki kizimda da ondaydım coook memnundum.ayrilma dusuncesi de yoktu kesin yonetimle ilgili sıkıntı oldu ansizin ayrildi.5 haftam kaldi napacam simdi bennn.o kadar cok canım sıkkın ki anlatamam... Offff.zaten sans olsa
Oyy maşallah yesinler onu
Bana da bi yanakli gibi geldi teyzesiTontis yanakli olcak herhalde.masallah pasaya.
Ben normal usg de bile.hi
Su an agliyorum ben de boyle gormek istiyorum ya ama yaaa diye
Masallah kuzuya
Bu foto kac boyutlu simdi, istanbulda olanlar maltepe kartal pendik civarinda hangi hastanede bu goruntuden alabiliriz, soyleyin lutfen
Ben karamandayim canim.kucuk bir il zaten ve doktor sayisi da cok azcanım hangi hstane kime gidiyorsun
Tam tamına 5sydır yatıyorum ne Zaman ayakta 10dk kalsam doğuracak gibi oluyorum.bu hamilelik bana 9yıl gibi geldi ilerde hamilelikle ilgili hatırlamak istediğim tek şey bebeğimin tekmeleri her tekmesinde çok Mutlu oluyorum inanılmaz bi duyguymuş gerçekten.eşim bugün benimle aynı hamile olan bi çalışanını görmüş kucağında bir sürü dosyayla odaya girmiş kız eşim bi bağırmış yerinden fırlamış napıyosun sen o elindekiler ne Nasıl taşırsın diye :)) çok güldüm Ada'mın bile psikolojisi bozuldu benim hatun bardak taşımıyor diyormuş kıza :)20.haftalarda yine normal hayat devam ediyodu smdi biraz da ağırlaştık ya eskisi gibi gezip tozulmuyo da artık kavuşmak istyruz hrhlde beklemek zor geliyo
Güle güle kullansın hem bebişin hem sen canım.. Ya ben lansinoh siparişini daha bugün verdim çok geç kaldım çooookk :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?