- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #50.441
Burasi hem puslu hem yagmurlu tatlim.Günaydın cnm burda da ilk defa güneşi gördük kaç gündür.yeminle içim açıldı yaa yağmurlu havalarda içim daraliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burasi hem puslu hem yagmurlu tatlim.Günaydın cnm burda da ilk defa güneşi gördük kaç gündür.yeminle içim açıldı yaa yağmurlu havalarda içim daraliyor
canım benim hastanede de sezaryen daha ucuz. Başka hastanelerde de hep sezaryen daha ucuz gördüm.Normal dogumun fiyati daha dusuk olmasi gerekmez mi?? Cok ilginc ama bizde sorduk 1400 dediler bizede normal dogum icin. Acaba kafalarina gore mi fiyat cikariyor bu hastane neyse biz daha zaten karar veremedik. Mediklaparkla gorusmelerimiz devam ediyor. Esim pek guvenemedi liman hastanesine.
Ah kuzum çok masum napsin oyun oynuyor annesi minik ablaBenim hatun almis kucuk bebisini ayagina da yastik ninni soyleye soyle uyutmaya calisiyo onu
Ah ah kardesimide uyutcam diye tutunursa yandik
İnşallah 2000 gr geçmişlerdir annesi. Sen onlara iyi bakıyorsun maşallahMassalah minnoslara cok guzel kilolari yarinda benim randevum var cok merak ediyorum kizcelerimi 2000 kilo olmuslardir insallah saglikla gelsin minnoslarimiz ❤❤❤
ben de görebilmeyi umudediyrum bakalım teknolojinin meyvelerini biz de yiyelim azıcıkEvet arada boşluk yok diye banada söyledi.Bende su miktarını artırim o zaman.İnşallah bir dahaki sefere görürüm![]()
Meltem mobilyadan aldık cnm nette var sitesi ama ordan seçtık burdan gorduk de aldık netten aldık sayılmaz yanı.hayırlı olsun cnmarkadaşlar gunaydın ben de allah ızın verırse aralıkda dogum yapcam bebek odası dusunuoruz ıcınızde ınternetten bebek odası alan varmı varsa lutfen hangı sayfadan aldıgınızı belırtebılırsınız bızede fıkır olsun sımdıden allah razıolsun
sen konyada baskente gidiyordun demiİnşallah 2000 gr geçmişlerdir annesi. Sen onlara iyi bakıyorsun maşallah
Evet canım.Canim sen
sen konyada baskente gidiyordun demi
çok sevindim canım geçmiş olsun minik kuzuya.. totosuna iyi bak annesi :))Bu arada kızlar kolonoskopiye gerek kalmadı kızıma çok şükür doktor rahatlattı bizi. şurup verdi 3 ay kullanıcaz
Emel hanım doç ameliyatta iyi diye duydum ama yoğunluktan dolayı ilgisiz ve despot biraz. Yani muayenede hızlıca bakıp gönderiyor çok soru sorma şansı bırakmıyor. O yüzden tercih etmedim 2 kere gidip bıraktım üstelik doç olduğu için hem muayene hem doğum ücreti diğerlerinin 2 katıOrada emel hanimi onerdiler ama sana da sormak istedim.bilgin var mi sezeryan doğum konusunda iyi mi.bir de hastanenin ucretini biliyor musun.yardimci ol lutfenn
Sağol canım devamlı gözüm ondaçok sevindim canım geçmiş olsun minik kuzuya.. totosuna iyi bak annesi :))
Canim benimde begendigim model oldu netten ama bizim birda sibesi yok mal olarak nasil urunleiMeltem mobilyadan aldık cnm nette var sitesi ama ordan seçtık burdan gorduk de aldık netten aldık sayılmaz yanı.hayırlı olsun cnm
maşşallah kız tosunaSelambiz geldik doktor kontrolümüz vardı. Gayet güzel geçti 2150 gram 46 cm olmuşuz
kendim de 0.1 gram vermişim
geçen kontrol de iri Bebek bir de fazla kilo almışsın diyince bu sefer ki kontrol iyi geldi
oğluşumuz 10 gün önden gidiyordu 5 güne düşmüş ben minnak anne olup erken doğum riskim olduğu için bu bizim için iyi
![]()