• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Normal dogumun fiyati daha dusuk olmasi gerekmez mi?? Cok ilginc ama bizde sorduk 1400 dediler bizede normal dogum icin. Acaba kafalarina gore mi fiyat cikariyor bu hastane neyse biz daha zaten karar veremedik. Mediklaparkla gorusmelerimiz devam ediyor. Esim pek guvenemedi liman hastanesine.
canım benim hastanede de sezaryen daha ucuz. Başka hastanelerde de hep sezaryen daha ucuz gördüm.

arkadaşlar gunaydın ben de allah ızın verırse aralıkda dogum yapcam bebek odası dusunuoruz ıcınızde ınternetten bebek odası alan varmı varsa lutfen hangı sayfadan aldıgınızı belırtebılırsınız bızede fıkır olsun sımdıden allah razıolsun
Meltem mobilyadan aldık cnm nette var sitesi ama ordan seçtık burdan gorduk de aldık netten aldık sayılmaz yanı.hayırlı olsun cnm

Kizlar aman dikkat, sogudu havalar. Bol C vitamini almamiz lazim. Hasta olmayalim su son zamanlarda. Ben hatta maskeyle cikmayi dusunuyorum disari çinliler gibi :KK70:

Orada emel hanimi onerdiler ama sana da sormak istedim.bilgin var mi sezeryan doğum konusunda iyi mi.bir de hastanenin ucretini biliyor musun.yardimci ol lutfenn

Orada emel hanimi onerdiler ama sana da sormak istedim.bilgin var mi sezeryan doğum konusunda iyi mi.bir de hastanenin ucretini biliyor musun.yardimci ol lutfenn
Emel hanım doç ameliyatta iyi diye duydum ama yoğunluktan dolayı ilgisiz ve despot biraz. Yani muayenede hızlıca bakıp gönderiyor çok soru sorma şansı bırakmıyor. O yüzden tercih etmedim 2 kere gidip bıraktım üstelik doç olduğu için hem muayene hem doğum ücreti diğerlerinin 2 katı:( şuan benim gittiğim doktor 75 tl emel hanım 125:) doğum benim doktor 1500 doğum +oda +refakatçi 1800 civarı ama emel hanımı sormadım onun doğum ücreti biraz daha tuzlu diye duydum.

Selam :KK24: biz geldik doktor kontrolümüz vardı. Gayet güzel geçti 2150 gram 46 cm olmuşuz :KK46: kendim de 0.1 gram vermişim :anneadayı: geçen kontrol de iri Bebek bir de fazla kilo almışsın diyince bu sefer ki kontrol iyi geldi :KK48: oğluşumuz 10 gün önden gidiyordu 5 güne düşmüş ben minnak anne olup erken doğum riskim olduğu için bu bizim için iyi :kahve:
maşşallah kız tosuna :nazar::nazar: gözün aydın canım

Dün ağrım ve kasılmam var diye gittim doktoruma, nst istedi.
Nst öncesi usg'de popo aşağıda olan oğlum nst bağlamaya çalışırken kendini aşağı döndürmüş :D
Kalp atışları için baya uğraştılar az önce usg'de görmesem telaş yapardım yani :)
Sonra buldular filan biraz kasılmalar çıktı. Serviks boyu iyi çok şükür.
Bugün tekrar çekildim bugün normal çıktı Allah'tan.

Back
X