bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gecmis olsun canim.insaah bi daha sorun yasamazsin vaktine kadar.

Hayirli cumalar kizlar
Doguran yok henuz degil mi
Ben buyuk oglumu krese verdim bu hafta basladi. Onun alisma sureciyle mesgulum. Dogum iznine ayrildim evdeyim artik. Doktor bebegimin iri oldugunu soyluyor. Bir de kordon cok yakindi boynuna insallah bi sorun cikmaz.

Hazirliklar tam gaz devam. Kapi susumuzu aldim. Nevresim, bikac kalin penye takim, yelek, panduf, bebek bezi falan aldim. Bebek bakim urunlerini bubchen kullanmistim ilkine buna da bubchen aldim. Bebek bezi molfixle baslayip devam edecegim insallah.

Hastane icin haci seriften cikolata yaptiracagim. Bir iki tane de foto icin sus malzemesi alacagim. Bebek sekerine henuz karar vermedim. Onumuzdeki hafta bebeimin kiyafetlerini yikayip utuleyecegim. Artik cantayi hazir etmek gerek. Sanirim ekimin son haftasi falan sezaryen olacagim henuz dr bisey demedi ama 38 haftayi cok gecirmiyorlarmis.

Benden haberler boyle. Hepinizi optum

Çok güzel kilosu cnm maşallah inşallah erken gelmz kndini çok yorma dinlen

Otel gibi :) bizim hastanedede odalar arasında 800-1000 tl oynuyor çok şaşırdım duyunca 4farklı oda seçeneği varmış süit oda delüks oda standart oda ultra lüks oda oha dedim yaa altı üstü doğurup gitcez bu ne böyle en standartı olsun dedim :)

Dikkat et canım hamilelikte de grip çekilmiyor bol ıhlamur çorba falan iç kızına da içir inşallah iyi gelir.çok geçmiş olsun

Bende süsleri istagramdan aldım kapı süsü tulum battaniye vs süsleyeceğim birara.senin süsleri de facede gördüm ortaya güzel birşeyler çıkacağı kesin merakla bekliyoruz

canım ben o dönemki yoğunluktan buraya yazamadım ama lohusa pijamasını objeden aldım ben %70 indirim vardı bi sürü marka var içinde sattığı.. bana gayet uygun fiyata gelmiş oldu 2 gecelik takımı .. biri sabahlıklı ve bandı da vardı.. benim gibi aşırı sadelikten yana olan biri için çooookk iyi oldu o bant yok sevemiyorum çünkü o süslü püslü terliklerle taçları :/ obje devam ediyo mu bilmiyorum ama geçen gün dagide de indirim vardı yine.. bi bak istersen..

Aslinda 32 haftalik yasama sansi cok yuksek ve kilosuda cok iyi.
Bebegine bile bile nasil sigara icirir.karnidayken cunku o masum bebisde iciyor ve suan olmasi gereken cigerlerden daha gucsuzdur onun cigerleri.Allah akil fikit versin boyle insanlara.

aldıgım bilgiye göre sigaradan dolayı plesanta yaslanmış ve su kalmamış
o yüzden acil sezeryan yapılmış

kilosu iyi ama doktorlar çok ümitsiz konuşmuşlar. bilemiyorum belki sigara ciger dısında baska organları da etkilemiştir.

dün 6 tane hastane gezmişler şimdi medicana da.

anneye sölicek laf çok esasında ama suanda bebek için dua ediyorum. masum melek

İnşallah canım yaa sezeryan olucam mecburi bakalım ne olacak
cnm çok dikkat et kendine az daha sabretsin bebişin benim oğlumda erken doğdu benim direk suyum geldi bişey yapılamadı sezeryan oldum herhangi bir sağlık sorunu yaşamadık doğunca ama bağışıklığı zayıf ben ondan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü gayet iyi besleniyor ayrıca 2 yaşına kadar emzirdim oğlumu

inşallah erken gelmez canım ama kilosu çok iyi masallah

emin ol dogdugunda en az 150-200 gram daha fark ediyor.

Epidural normal 1750 TL.1400 belki direk normal doğumun fiyatıdır. Epidural normal genelde sezaryendan daha pahalı oluyor diğer yerlerde de.

Bnmki haftası da kuçuk çıkıyo 3 4 gün kilosu da anca 2 kilo oldu eşim de kafayı takıyor kilolu olsun istiyor bn de takıyordum ama gerek yok yani sağlıklı olsun alırlar kilo illa ki dogunca
Aynen canim oğlum 4. 200 gr doğmuştu doğduktan sonra zayifladi sütüm yaramadı galiba 4, 5 aylıkken mamaya başlamıştık.
Kizimda 3. 350 gr doğdu, masallahi var nası doğdu iştahlı bir kız oldu çok çabuk toparladi, inşaallah buda en az 3000 gr olurda abkasi gibi toparlar inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…