- 29 Temmuz 2015
- 320
- 247
- 23
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #50.481
biliyorum canım malesefBen karamandayim canim.kucuk bir il zaten ve doktor sayisi da cok az
Gecmis olsun canim.insaah bi daha sorun yasamazsin vaktine kadar.Dün ağrım ve kasılmam var diye gittim doktoruma, nst istedi.
Nst öncesi usg'de popo aşağıda olan oğlum nst bağlamaya çalışırken kendini aşağı döndürmüş
Kalp atışları için baya uğraştılar az önce usg'de görmesem telaş yapardım yani :)
Sonra buldular filan biraz kasılmalar çıktı. Serviks boyu iyi çok şükür.
Bugün tekrar çekildim bugün normal çıktı Allah'tan.
Gelde anlat kuzu ne diyip de opturmuycezKizlar bizim minnoslar da kıs bebeleri olacak aman dikkat simdiden aksiran iksiranlar basladi..
Yazi bebegi opturmeli mi ile ilgili..
http://m.milliyet.com.tr/pembenar/bebegi-opturmeli-mi--pembenar-detay-bebek-1822831/
Çok güzel kilosu cnm maşallah inşallah erken gelmz kndini çok yorma dinlenKızlar kontrolden geldim gece cok agrım olmuştu 33+4 2500kilo olmus ntsye girdim sancım çıktı Dr ilaç verdi sabah bıdaha çağırdı nst için erken gelebilir önlücez dedi inş erken gelmez bebeim eşimde yok yanımda
Otel gibi :) bizim hastanedede odalar arasında 800-1000 tl oynuyor çok şaşırdım duyunca 4farklı oda seçeneği varmış süit oda delüks oda standart oda ultra lüks oda oha dedim yaa altı üstü doğurup gitcez bu ne böyle en standartı olsun dedim :)Bu gece bacaklarım çekildi ağrıdan. Sırtım battı. Yağmurlu havalar böyle. Bu arada canım Çarşamba kontrolüm vardı limanda. Muayene sonrası önce doğumhane katına çıkıp baş ebeyle konuştum. Ne lazım farklı olarak getirmem gerekn dedim. Senin ve bebeğin kişisel eşyaları hasta bezini biz veriyoruz dedi. Sadece göbek bağı için özel bir bakım solüsyon ů istedi. Burda sürmeye başlarız sen evde devam edersin dedi. Artık batikon önermiyoruz dedi. Sonra muhasebeye indim doğum ücretleri için. Epidural normal = oda + doğum fiyatı 2000 TL. sezaryen =oda+doğum fiyatı 1700.bu fiyat arka odada yatarsan geçerli. Önde deniz manzaralı odada üstüne 100 TL daha ekleniyor her ikisinin de
İnşallah canım yaa sezeryan olucam mecburi bakalım ne olacakÇok güzel kilosu cnm maşallah inşallah erken gelmz kndini çok yorma dinlen
Dikkat et canım hamilelikte de grip çekilmiyor bol ıhlamur çorba falan iç kızına da içir inşallah iyi gelir.çok geçmiş olsunTam eşim gidecek ben nezle olmuşum kafam ağrıyor gözler kızarık yetmiyormuş gibi zeynep zülal de grip olmaya başladı bile. Hava kötü bulanık içim daralıyor eşim gelene kadar maceralı günler geçireceğiz galiba
Bende süsleri istagramdan aldım kapı süsü tulum battaniye vs süsleyeceğim birara.senin süsleri de facede gördüm ortaya güzel birşeyler çıkacağı kesin merakla bekliyoruzHayırlı cumalar kışlar nasilsnz.
Bu aralar bi telaşe gidiyrz.giremiyrm hiç girince ancak bikaç msj okuyabiliyrm.sohbete katilamiyrm.
Kv ler bayramdn sonra gelmslerdi.Onlar gitti kardeşim geldi.doktor falan.alışveriş yaptık süslemeler için.bebisimin kiyafetlrni yıkayıp utuluyrz.baya bi yoğunuz yani
Siz neler yapiosnz hazırlıklar başladı mı :)
canım ben o dönemki yoğunluktan buraya yazamadım ama lohusa pijamasını objeden aldım ben %70 indirim vardı bi sürü marka var içinde sattığı.. bana gayet uygun fiyata gelmiş oldu 2 gecelik takımı .. biri sabahlıklı ve bandı da vardı.. benim gibi aşırı sadelikten yana olan biri için çooookk iyi oldu o bant yok sevemiyorum çünkü o süslü püslü terliklerle taçları :/ obje devam ediyo mu bilmiyorum ama geçen gün dagide de indirim vardı yine.. bi bak istersen..saol canım.Bizim evde ablamız olunca dolapda hazırdı.Zamanında 4 kapaklı almıştım bi tarafı hic kullanmıyordum orayı minige verdik.Çekmeceyi düzenli hale getirmek için çekmece düzenleyici alacağım çorap,şapka,eldiven onluk için.Artik kendi eksiklerimi tamamlayayım daha hic bisi almadım pijama bile yok
evet ben de baktım da sabah baya uzun zaman olmuş iyidir inşallah..En son 10 agustosda girmis bir daha girmemis.
Aslinda 32 haftalik yasama sansi cok yuksek ve kilosuda cok iyi.
Bebegine bile bile nasil sigara icirir.karnidayken cunku o masum bebisde iciyor ve suan olmasi gereken cigerlerden daha gucsuzdur onun cigerleri.Allah akil fikit versin boyle insanlara.
cnm çok dikkat et kendine az daha sabretsin bebişin benim oğlumda erken doğdu benim direk suyum geldi bişey yapılamadı sezeryan oldum herhangi bir sağlık sorunu yaşamadık doğunca ama bağışıklığı zayıf ben ondan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü gayet iyi besleniyor ayrıca 2 yaşına kadar emzirdim oğlumuİnşallah canım yaa sezeryan olucam mecburi bakalım ne olacak
inşallah erken gelmez canım ama kilosu çok iyi masallahKızlar kontrolden geldim gece cok agrım olmuştu 33+4 2500kilo olmus ntsye girdim sancım çıktı Dr ilaç verdi sabah bıdaha çağırdı nst için erken gelebilir önlücez dedi inş erken gelmez bebeim eşimde yok yanımda
canım ben belis marka aldımCilek guzelde biraz bize fiyati fazla geldine kdra aldiniz
Epidural normal 1750 TL.1400 belki direk normal doğumun fiyatıdır. Epidural normal genelde sezaryendan daha pahalı oluyor diğer yerlerde de.Normal dogumun fiyati daha dusuk olmasi gerekmez mi?? Cok ilginc ama bizde sorduk 1400 dediler bizede normal dogum icin. Acaba kafalarina gore mi fiyat cikariyor bu hastane neyse biz daha zaten karar veremedik. Mediklaparkla gorusmelerimiz devam ediyor. Esim pek guvenemedi liman hastanesine.
Aynen canim oğlum 4. 200 gr doğmuştu doğduktan sonra zayifladi sütüm yaramadı galiba 4, 5 aylıkken mamaya başlamıştık.Bnmki haftası da kuçuk çıkıyo 3 4 gün kilosu da anca 2 kilo oldu eşim de kafayı takıyor kilolu olsun istiyor bn de takıyordum ama gerek yok yani sağlıklı olsun alırlar kilo illa ki dogunca
Ben epidural dusunmuyorum kuzum senin fiyat o yuzden pahali.Epidural normal 1750 TL.1400 belki direk normal doğumun fiyatıdır. Epidural normal genelde sezaryendan daha pahalı oluyor diğer yerlerde de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?