bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar ne güzel sohpet ediyosunuz bugün benim üstümde tuhaf bir ağırlık var. Bebeklerde baya büyümüş maşallah benim bebeğim kaç kilo oldu bilmiyorum asistanın ilk günüydü ölçümleri yanlış yaptı ona kalırsa Allah korusun bebeğim 3 hafta geriye gitmiş 29 haftalık çıkardı ölçümleri normalde 2 hafta önde gidiyordu. Çok sinirlendim ama bidaha polikinliğe gitmiycem zaten artık haftada bir perinatoloğa gidicem salı gününü bekliyorum inşallah kilosu sağlığı gelişimi iyi çıkar da bende yazarım

Selam uzun zamandır yazamadım. Son aya girdik hepimiz. Ben daha önce epidural veya spinal sezaryen olan annelere danışmak istiyorum. Bir sorun yaşayan oldu mu?

İnşallah perinatolog dan güzel haberler alırsın canım. Kafayı takma bencede normaldir bebeğin. Allah sağlıkla kavuştursun bebişine.

Güle güle giy canım güzelmiş:) bende bavulu hazırladım hiç eksik kalmadı derken dün bebek çantası almadığımız aklımıza geldi

Çok tşk ederim canım
::) ben evde bir çanta var onu yıkayacam ona hazırlayım diyorum hastane çantasını şuna herşeyi aldım diyorum bakalım ne çıkacak daha :)

Ben çok beğeniyorum ama 1 yaşa kadar kullanılıyor diye almadım onun yerine park yatak aldım internetten bakarsan belki bulursun çarşafı

Bizde para vermedik, öyle arkadaşlar arasında dolaşıyor çünkü 1 yaşına kadar bile değil 4-5 ay anca sığıyorlarmış :)

İnternette yok, hep uyku setli satılıyor. Fermuarlı penye bi yastık kılıfı takmışlar zaten uyku setinde de.

Ben bebeğin çarşafını annemin yakınında kumaşçı var ordan alıcam istediğin türlü yaptırabilirsin lastikli de yapılabilir kumaşçı varsa sorabilirsin

Doğru diosn cnm.çok iyi düşünmüşsün.gönlüne göre olur inşallah.benm sağolsun kardeşim ütü işini halledio :)

Bende süsleri istagramdan aldım kapı süsü tulum battaniye vs süsleyeceğim birara.senin süsleri de facede gördüm ortaya güzel birşeyler çıkacağı kesin merakla bekliyoruz

Bende pleksi siparişi vercem cnm inşallah ama daha ismimiz belli olmadgndn veremiyrm :)
Malzemelrmi buraya ekleyemedm.İnşallah güzel olur.
Takı yastgi ve yatak süsleri yapcam inşallah.kapı susunu de kendim polyester çerçeve alıp yapmak istyrm bakalm.İnşallah

Güzel olur Canım el emeği sonuçta.bende polyester çerçeve kumaş aldım bakalım Nasıl sonuçlar ortaya çıkacak

Canım banada abim hediye etti bu beşikten beyaz rengi. Annem içine hem döşek yaptı hem kenarları lastikli olacak şekilde çarşaf dikti. Bu beşiğe uygun varmı bilmiyorum annem kendi yaptı. İnşallah bulabilirsin.

Kisslar bişey sorcam.
Larus cnm sen demiştin dimi arkadsnn mantardn dolayı idrarinda bakteri bitmiodu.
Ben bunu doktoruma sordum bugün. Vajinal muayene olmadm.mantar ihtimali olablr mi die.vagen kültürü almamız lazım gel dedi de.alttan muayene yine etmiick mi acaba.Ya da bu vagen kültürü smear almak gibi bişey mi. @Ada ve deniz cnm sen bilirsin belki.Sende de mantar vardı dimi.bak çekindim doktora söylemeye böyle söyledim artık Beni alttan bi muayene et de denmio ki :)

Güzel olur Canım el emeği sonuçta.bende polyester çerçeve kumaş aldım bakalım Nasıl sonuçlar ortaya çıkacak

Ne kadara aldın cnm.ben daha önce sormuştum.40 falan Die hatrliorm ama int.te 10 15 liraya cercevelr gördüm şaşırdım.
İnşallah güzel olur cnm.Kolay gelsin :)

Genelde eksik olcumde olabiliyor canim.bal serbeti muz dondurma bebise yariyormus canim.

Ne kadara aldın cnm.ben daha önce sormuştum.40 falan Die hatrliorm ama int.te 10 15 liraya cercevelr gördüm şaşırdım.
İnşallah güzel olur cnm.Kolay gelsin :)
Bak bunları aldım cnm yapılmış halini sordum 75 -100 arası fiyatı.ben boş çerçeveyi 18,kumaş 7,5 harfler tanesi 1 lira birde danteli falan var 35 lira civarına denk getirmiş oldum

Eklentiler

• image.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 71
Gecmis olsun ccanim.papatya cayi ve ihlamur icin cocuklarima iciririm hemn fayda eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…