- 15 Ekim 2014
- 1.895
- 2.456
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #51.281
Tamam bende bakim o zaman.Kalitesi falan nasıl peki?
Ben çok beğendim canım yumuşacık yeri vardı tavsiye ediyorum o siteyi bende burdan öğrendim kızlar sağolsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam bende bakim o zaman.Kalitesi falan nasıl peki?
inşallah çabucak geçer haftalar da sen de izne ayrılır rahatlarsın kuzucum![]()
Benimkide öyle nerdeyse hiç tekme atmiyor artık itiyor toplanıyor karnımın bi tarafını sisiriyor geneldearkadaşlar bişi sorucam bebeğinizin hareketleri nasıl
böle itiyor benım bebeğim. öyle baslardaki gibi tekme hissetmiyorum.
itiyor orası biraz kabarıyor sonra geri çekiyor. yeri dar diye mi artık öyle acaba
ilk gebelik bilemedim normal mi :)
çok zor oluyo kuşum kuru hava ya valla bebiş bahane ben kendi sinüzitim için alıcam aslındaCanım ben kışın kızımla ikimiz hasta olunca kullandım ve çok faydasıını gördüm. Ben de burnumun ne kadar kuruduğunu nem makinesini kullanınca anladım.
Benim bebeğim de kıpırdıyo ama eskisi gibi net tekme çok az korkuyorum bende yarın doktora sorcamBenimkide öyle nerdeyse hiç tekme atmiyor artık itiyor toplanıyor karnımın bi tarafını sisiriyor genelde![]()
Canım benimki ishal değil. Sen bi doktora görün istersen inşallah mikrop kapmamışındır geçmiş olsun. Bu aralar kabızlıkta ishalde iyi olmaz inşallah çabuk geçerBende aynıyım fena halde ishalim ödüm kopuyor bazı doğumlar ishalle başlarmış diye duymuşum bi yerden geceden beri diken üstündeyim resmen ne yapsak?
Korkmana gerek yok canım doktorum bana günde en az 10 kere oynaması lazım dedi tekmemi dedim hayır kipirdanmasi oynaması lazım dediBenim bebeğim de kıpırdıyo ama eskisi gibi net tekme çok az korkuyorum bende yarın doktora sorcam
kız aklına getırme oyle seylerOglum 36.4 , kizim 34.4 de dogdu ve yarin gunlerden de benim icin 32.4 oluyoruz.yarin dan resmen korkuyorum.bu yaramazimda abisini ablasini ornek alirsa yarin dogarmi acaba.cok fazla kasilmam var ama dr ye gidemiyorum resmen korkudan.
Her tuvalete gittigimde acaba nisan gelirmi diye bakar oldum.paranoyak oldum resmen.
hareketleri kesinlikle değişti benimkinin de artık daha çok ittirme gibi o rahat rahat dönmeler bitti.. annem de bana geçen gün sanki göbeğin biraz aşağı inmeye başlamış dediğinden beri bana da öyle geliyo sankibirde benım göbeğim sanki küçük duruyor birde herkez assagı inmeye başlamış falan diyor.
ölçtnüz mü acaba sizlerin göbek deliği hizasından ölçünce kaç geliyor acaba göbüşler :)
hadi göbüş ölçülerini konuşalım.
ben aldım canm ama pahalıya geldi benim cokKızlar gecelik alan var mı? İki gündür geziyorum.Ama doğum için doğru düzgün bişey bulamadım.
ben de krem kullanmıorum canım e vbitamini kapsul kullanıyorum ıcındeki yagı yanı e vitaminini sürüyorum dogrudan hem cildi besliyor hem de hamileler için de uretilmiş olsa içinde kimyasal barındıran diğer kremler gibi hafif de olsa yan etkieri yokkızlar göğüs çatlağı için krem aldınız mı ben almadım çünkü oğlumda çatlamadı göğsüm annemler hiç emzirmeden göğsüme soğan sürdüler sonra emzirdim belkide onun faydası olmuştur sizleri de bilgilendireyim dedim deneyin isterseniz
Al kuzum al çok faydasını görürsün. Bak biz gene hastayız bugün başlarım kullanmayaçok zor oluyo kuşum kuru hava ya valla bebiş bahane ben kendi sinüzitim için alıcam aslında![]()
Benimki sizlere göre küçük ama bende farkındayım biraz daha aşağıda duruyohareketleri kesinlikle değişti benimkinin de artık daha çok ittirme gibi o rahat rahat dönmeler bitti.. annem de bana geçen gün sanki göbeğin biraz aşağı inmeye başlamış dediğinden beri bana da öyle geliyo sanki
Üşüttüm galiba ya zaten hamileliğimin başından beri kabızım şimdide ishalim dr u arayayım bariCanım benimki ishal değil. Sen bi doktora görün istersen inşallah mikrop kapmamışındır geçmiş olsun. Bu aralar kabızlıkta ishalde iyi olmaz inşallah çabuk geçer
beni de bilgilendir canım benimki de oyleBenim bebeğim de kıpırdıyo ama eskisi gibi net tekme çok az korkuyorum bende yarın doktora sorcam
En son gittiğimde asistan ölçümleri yanlış yapmıştı canım ama 29 haftalık 1500 gr dı sanırım. Yarın gittiğimde yazarımbeni de bilgilendir canım benimki de oyleen son gittiğinde kaç kiloydu senin ki ?
Geçmiş olsun canım alıcam büyük ihtimalle siz de dikkat edin kendinizeAl kuzum al çok faydasını görürsün. Bak biz gene hastayız bugün başlarım kullanmaya![]()