• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İnşallah bekler kızın bol bol konuş karnında bak sana hazırlık yapıyorum süslü püslü odaya doğ azıcık sabret diye anlaşma yap:)))) inşallah herşeye gönlüne göre olur canım.

Kızlarr yarın benim en yakın arkadaşım doğuma gidecek deminden beri konuşuyoruz son hazırlıkların üstünden geçtik eksik bişey yok gibi:))) ilk bebeği eslem dünyaya gelecek inşallah. çok heyecanlı ben ondan daha heyecanlı :)))yarın hastanede olucam benim doktorum girecek doğuma inşallah herşey güzel olur dua edin inşallah.:halay::KK36:

Rabbim yardımcısı olsun inşallah. sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

Canım bayadır giremedim ya şimdi gördüm :) vallahi tebrik ederim alt açmanın üstünü biz hala takamadık :KK70: bütün yatağı sorunsuz hızlıca takıp bunda takılmak garip geldi artık aparattında bir sorun var diye düşünüyoruz :KK70: cibinlik tüm yatak için ama üstündeki herşeyi çıkartıp takmak lazım bilmiyorum nekadar kullanışlı :) içine yatak bende henüz almadım ama genelde hep ince 5 6 cnm kadar :) üst kat olduğu için düşme riskine göre çok yüksek olmaması lazım zaten. güle güle kullanınn sizde :)

Slm cnm o alt açmanın üstünü bende takamadım :KK70:
kızım taktı nasıl başardı bilmiyorum. Cibinlik dediğin gibi herşey çıkınca ancak olur, bunlada kim uğraşacak...
Okadar ince yatak hala içime sinmiş değil :( bakalım takviye yapıcam gibi...

Müzikli dönenceyi hallettinizmi,,,
biz pil ile testtide yaptık bundanda geçti

mp3 olayı kaldı bir tek,, onu henüz kurcalamadık ;)

Şu anda okulda. Kötü olursa öğretmenine aramasını söyledim. Henüz ses seda yok bakalım. Ay karnım burnumda eğil kalk tuvalete götür getir ne kadar zor yaa.. Sabaha kadar karnını ovdum kollarım ağrıyor. Anne bi çözüm bul diye kıvranırken yavrum 2 gecedir. Bakalım okukda ne yaptı gelince görücez.sağol canım ilgin için
canım çok geçmiş olsun. kıyamam ben ona yaaa:KK12:

İnşallah bekler kızın bol bol konuş karnında bak sana hazırlık yapıyorum süslü püslü odaya doğ azıcık sabret diye anlaşma yap:)))) inşallah herşeye gönlüne göre olur canım.

Kızlarr yarın benim en yakın arkadaşım doğuma gidecek deminden beri konuşuyoruz son hazırlıkların üstünden geçtik eksik bişey yok gibi:))) ilk bebeği eslem dünyaya gelecek inşallah. çok heyecanlı ben ondan daha heyecanlı :)))yarın hastanede olucam benim doktorum girecek doğuma inşallah herşey güzel olur dua edin inşallah.:halay::KK36:
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım arkadaşın mis kokulu yavrusunu kucağına alır inşallah:21: bende bugün çok müjdeli haber aldım kardeşim hamileymiş:anneadayı: 2 seneyi geçmişti evleneli acayip mutluyum bugün:halay:

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım arkadaşın mis kokulu yavrusunu kucağına alır inşallah:21: bende bugün çok müjdeli haber aldım kardeşim hamileymiş:anneadayı: 2 seneyi geçmişti evleneli acayip mutluyum bugün:halay:
Gözü aydın olsun kardeşinin canım ;)

Kızlar gecelik alan var mı? İki gündür geziyorum.Ama doğum için doğru düzgün bişey bulamadım.

Ben bunları aldım istanbul ümraniye çarşıdan gecelik+ pijama alt üst+sabahlık+ taç + terlik 200 tl malı çok güzel. modeller çoktu.ince kumaş değil kışlık ama sanırım sen istanbulda değilsin :) ümraniye civarında olan varsa mağazayı tarif edebilirim mağazada güzel indirim yapıyorlar :)

Eklentiler

• 20160922_202812_resized.webp
    20160922_202812_resized.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 68
  • 20160922_202758_resized.webp
    20160922_202758_resized.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 66
Slm cnm o alt açmanın üstünü bende takamadım :KK70:
kızım taktı nasıl başardı bilmiyorum. Cibinlik dediğin gibi herşey çıkınca ancak olur, bunlada kim uğraşacak...
Okadar ince yatak hala içime sinmiş değil :KK43: bakalım takviye yapıcam gibi...

Müzikli dönenceyi hallettinizmi,,,
biz pil ile testtide yaptık bundanda geçti

mp3 olayı kaldı bir tek,, onu henüz kurcalamadık :KK66:

vallahi okadar kurcalamadım pil yerini bile görmedim açıkcası :)) neresinde kalıyor.? kızını tebrik ederim kendimi iyice saf hissettim :D:D

Hayırlısıyla gelecek inş :) saanada güzel prova olacak yani aynı doktor falan çok iyi . Güzel haberler bekliyoruz bebişten :)

Rabbim yardımcısı olsun inşallah. sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
Amin canım inşallah sağol.
İnşallah canım sağol.kardeşine çok sevindim canım inşallah sonuna kadar sağlıklı gider oda kucağına alır kuzusunu sağ salim.

kızlar fena halde nezle oldum. dün boğazımda belirtileri vardı ama bugün daha fena oldu.üstelik işyerindeyim. çalışıyorum. telefonla doktoru aradım. sekreteri çıktı. kendisi muayenedeymiş. minoset yada parol içebilirsin dedi. kullanan veya duyan oldumu. zararı olurmu acaba

Benimde dün hafif hafif bogazım aciyordu şu saat itibariyle de burun akintim başladı müthiş baş agrisiyla birlikte:hasta: doğuma az bi süre kala hiç iyi olmadı ınş hemen geçer.

Kizlar bi onceki gece benim de burnum tikandi. Dun gozlerim yasardi, degisik ses tonu, genize akinti... bugun de evdeyim, cikmadim. Hala arada gozlerim yaniyor. Ihlamur icicem bi turlu aklima gelmiyor. Umarim ilerlemeden atlatiriz... Cok gecmis olsun.

arkadaşlar bişi sorucam bebeğinizin hareketleri nasıl

böle itiyor benım bebeğim. öyle baslardaki gibi tekme hissetmiyorum.

itiyor orası biraz kabarıyor sonra geri çekiyor. yeri dar diye mi artık öyle acaba

ilk gebelik bilemedim normal mi :)

Benimkinin hickiriklari disinda yattigimda butun karnim dalgalaniyor. Sol tarafta dogum pozisyonundaydi gecen hafta muayende. Gobegimin sagi cok sisiyor orda saniyodum dedim, ayagiyla itiyodur dedi doktor. Dun hele oyle bi sisti ki sag yanim, derim yirtilip ayagi cikacak sandim:KK70:
:oha:

http://www.lohusasepeti.com/marilyn-9124-dantelli-lohusa-gecelik
bende bunu aldım canım gecelik pijama takımınıda gitti gidiyordan aldım mavi renk aldım onu sabahlıklı o. Geceliği açık renk aldım tacımla terliğim acık renk olduğu için :)

Usumeyecek misiniz, bizim ev cok sicak olmuyor diye kalin bakiyorum ama netten bedenlere guvenemiyorum, gidip daha denemedim de bir yerlerde...:KK43:

Tugra034 Tugra034 ters durmasının kilo ve gelişimle ilgisi olmadığının sana rahatlıkla söyleyebilirim Can'ım ..oğlum 4.200 doğdu hemde nerdeyse 10 gün önce ve hep tersti :)) kızım da ters pozisyonda hatta yan duruyor öldürdü beni acıdan yürümek bile işkence gibi Kilosu abisinden daha fazla Zaman'ını beklerse abisini geçer ..takılma yanı o doktorada selam söyle yanlış biliyor :)))) pozisyonla kilo yada gelişimin Alakası yok azıcık kafa büyük oluyor oda kanala girmiyor ya dar alanda değil geniş geniş olunca oda problem değil zaten

Benim yavru hickirdiginda popomu bile titretiyor sizinde boylemi.otururken cok net hissediyorum.
2 gundur dislerim cok hassaslasti en ufak birseyde sızliyor.cekirdek yedim az once dislerim daha da kotu oldu.

Back
X