- 18 Mayıs 2016
- 363
- 611
- 23
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #51.441
Ah bu mide beni öldürecek
Çok az kaldi
Çok az kaldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerim onun kolunu bacağını minnos bunlar ya benimkide aynı illa biryerlerini cikarcak karnimdan sert sertBenimde fırladı cnm.1 2 hafta oluo.göbek fıtığı var mdr die doktora gittim herşey normal . Ama göbek deligim şuan bosta.bebisim arada oradan kolunu bacagni cikario :)
Geceleri pek rahatsiz etmiyordu ama 2 gecedir fenayim bende.hem tuvalet hem mide uyutmuyor benide.Ah bu mide beni öldürecek
Çok az kaldi![]()
Calisanlarin Allah yardimcisi olsun.bende evde zor islerimi yapiyorum siz birde sandalye tepesinde butun gun.diyorum ya ben calisiyor olsaydim 27. Haftalardan sonra hep rapor alirdim herhalde.sırtim da felaket bir agri var cunku.İşe gitmek..... deli gibi sevdiğim iş hayatı ilk defa zor geliyor. Belim ağrıyor bebek zaten hareket ettikçe vajina ya minik minik iğne batar gibi oluyor.Saat başı tuvalet.Çok şu içiyorum çünkü. ..Dayanamıyorum susuzluga...Uykusuzluk da cabası. ....Yapsa ya devlet 32. Haftadan sonra mecburi çalışamaz ve 1 yıl ücretli izin.....Yapmazlar onlar anca gitsin saçma sapan yasa fln değiştirsinler. ...
İşe gitmek..... deli gibi sevdiğim iş hayatı ilk defa zor geliyor. Belim ağrıyor bebek zaten hareket ettikçe vajina ya minik minik iğne batar gibi oluyor.Saat başı tuvalet.Çok şu içiyorum çünkü. ..Dayanamıyorum susuzluga...Uykusuzluk da cabası. ....Yapsa ya devlet 32. Haftadan sonra mecburi çalışamaz ve 1 yıl ücretli izin.....Yapmazlar onlar anca gitsin saçma sapan yasa fln değiştirsinler. ...
Migrosta gordum ben dün canımBirde unibabynin camasir deterjanini cok merak ettim nerden bulabilirim ben bunu.sizler nerden aldiniz yazarmisiniz.belki o magaza bizim buralarda vardir.
Birde unibabynin camasir deterjanini cok merak ettim nerden bulabilirim ben bunu.sizler nerden aldiniz yazarmisiniz.belki o magaza bizim buralarda vardir.
Masallah canım.bılırım o agrıyı ahhhHerkese günaydınn yine bir iş günüvalla masa başında uyuyorum
dün doktordan 32. hfta çalışabilir raporumu aldım 37 e kadar çalışcam ama çook zor geliyo
oğluşumun ayakları sağ göğsümün altındaymış kaburgama geliyor sürekli batma hissi orada uyuyamıyorum gece
2 kg 42 cnm olmuşuz bu arada :)
![]()
günaydın cnm fotocuyla anlaşsan eşini almayanlar onları alırlar ama doğuma gıcık şeylerGünaydın kızlar. .dün dr randevumuza gittik bebek gayet ıyı masallah 2084 gr.46cm olmuş.hala 2 hafta önden gıtme durumu var.ve azcık bobrek büyümesi devam edıyor ama sıkıntı degıl dedı doktorumuz şükür.artık 2 haftada bir gidecegız dojtora ve muayene öncesi nst şeklinde olacakmış.32.hafta dogum iznimi de aldım evde tatıldeyım artık.bu arada hastane ile gorustuk ,ızmır medıkalpark,eşler doguma giremiyor ve fotocu tutmazsan 1 resım dahı cekmıyor hastane.bu ıkısı moralımı bozdu.özel dedım eş gırer doguma dedım ama durum bu.moralım bozuldu buna. Kılo çok alıyorum 2 haftada 1.7 kg almışım yıne. Dr dıkkat et dedı ama az yıyorum yıne alıyorum ne yapacagım bılmem.netten hamıle dıyetı bakıcam artık.benden haberler bunlar hepınızı öptüm,Allah yavrularımıza saglık versın,vaktınde kavuştursun bizi![]()
Tabi cnmm.fotocu gırıyomuş her turlu.eş yokmuş yuh ya.sagol cnmgünaydın cnm fotocuyla anlaşsan eşini almayanlar onları alırlar ama doğuma gıcık şeylerayrıca maşallahh
bebeğine :)
İşe gitmek..... deli gibi sevdiğim iş hayatı ilk defa zor geliyor. Belim ağrıyor bebek zaten hareket ettikçe vajina ya minik minik iğne batar gibi oluyor.Saat başı tuvalet.Çok şu içiyorum çünkü. ..Dayanamıyorum susuzluga...Uykusuzluk da cabası. ....Yapsa ya devlet 32. Haftadan sonra mecburi çalışamaz ve 1 yıl ücretli izin.....Yapmazlar onlar anca gitsin saçma sapan yasa fln değiştirsinler. ...
Allah 37.haftaya kadar calisma hirsi versin insallah hepimize :)Herkese günaydınn yine bir iş günüvalla masa başında uyuyorum
dün doktordan 32. hfta çalışabilir raporumu aldım 37 e kadar çalışcam ama çook zor geliyo
oğluşumun ayakları sağ göğsümün altındaymış kaburgama geliyor sürekli batma hissi orada uyuyamıyorum gece
2 kg 42 cnm olmuşuz bu arada :)
![]()
Aminn :) çabucak geçsin inş.Allah 37.haftaya kadar calisma hirsi versin insallah hepimize :)