• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benimde fırladı cnm.1 2 hafta oluo.göbek fıtığı var mdr die doktora gittim herşey normal . Ama göbek deligim şuan bosta.bebisim arada oradan kolunu bacagni cikario :)
Yerim onun kolunu bacağını minnos bunlar ya benimkide aynı illa biryerlerini cikarcak karnimdan sert sert :KK46::anneadayı: fıtık olunca yanında kocaman birşey çıkıyor o daha fena arkadaşimda olmuştu dar birşey giyince çok fena gorunuyor du ağrısı falanda çabasıdır herhalde :KK17:

My moonlight My moonlight vajinaya bicak saplanmasi bende gun icinde cok oluyor.bel agrisi yorulmaktan olmus gibi senin.sen kizini yikama artik bende esime yikatiyorum oglani ama kizimi benden baska kimse yikayamaz mecbur o bende.
Dogum sancisinda belden vuran bir sanci yasadigimi hatirlamiyorum yada kasik agrisi daha baskin oldu o yuzden farketmemis olabilirim.bildigin adet sancisi gibi kasiklarimda agri olurdu.tabi sureliydi.
Misal ilk basta 5 dk bir 40 sn suren bir agri olurdu kaybolurdu tekrar bi 5 dk sonra belirirdi.zaman ilerledikce 3 dk ya duser arasi agri siddeti uzar bu sefer.
Yatip dinlenince asla gecmez.ne yaparsan yap gecmez o agri.oglumda cahildim kizimda hatirladigim bu 2 sene oncesi ama onuda tam olarak hatirliyamiyorum.yine dogum sancisi vs azcik unutmusum.

Suan nasilsin.gectimi agrilarin.

İşe gitmek..... deli gibi sevdiğim iş hayatı ilk defa zor geliyor. Belim ağrıyor bebek zaten hareket ettikçe vajina ya minik minik iğne batar gibi oluyor.Saat başı tuvalet.Çok şu içiyorum çünkü. ..Dayanamıyorum susuzluga...Uykusuzluk da cabası. ....Yapsa ya devlet 32. Haftadan sonra mecburi çalışamaz ve 1 yıl ücretli izin.....Yapmazlar onlar anca gitsin saçma sapan yasa fln değiştirsinler. ...

İşe gitmek..... deli gibi sevdiğim iş hayatı ilk defa zor geliyor. Belim ağrıyor bebek zaten hareket ettikçe vajina ya minik minik iğne batar gibi oluyor.Saat başı tuvalet.Çok şu içiyorum çünkü. ..Dayanamıyorum susuzluga...Uykusuzluk da cabası. ....Yapsa ya devlet 32. Haftadan sonra mecburi çalışamaz ve 1 yıl ücretli izin.....Yapmazlar onlar anca gitsin saçma sapan yasa fln değiştirsinler. ...
Calisanlarin Allah yardimcisi olsun.bende evde zor islerimi yapiyorum siz birde sandalye tepesinde butun gun.diyorum ya ben calisiyor olsaydim 27. Haftalardan sonra hep rapor alirdim herhalde.sırtim da felaket bir agri var cunku.
Az kaldi hadi yakinda bitiyor is hayati.

bende artık tahamül edemiyorum sabh işe gelmeye.. :KK43:

devlet en az 3 çocuk diye bas bas bagrıyor ama orada kalıyor.. nasıl olacak acaba 3 çocuk. bu imkansızlıklarla.

bebek öncesi 2 ay bebek sonrası 2 ay izin veriyorlar.. 2 aylık bebek nasıl bırakılır.. süt emmesi lazım ilgi lazım..

kıyamıyoruz diye şimdi zorlanıyoruz 1 hafta daha fazladan bebegimiz ile kalmak için..

4 ayın ücretini de 4 ay sonra veriyorlar.. en çok para lazım oldugu zamanlarda vermiyorlar..

dediğin gibi yap 1 yıllık izin ama ücretli.. bak o zamn nasıl güzel oluyor.. bizlerde 32. hafta oldu mu düşünmeden çıkalım izne...

millet vekilleri sadece kendinlerini düşünerek meclisteler

vatandası düşünen gercekten millet vekilliği yapmak için mecliste bulununan kimse yok...

kendilerine zam yada erken emeklilik söz konusu oldu mu hepsi ortak dilden konusuyorlar... bir gecede düzenliyorlar...

vatandasa gelince bişi yok...

günaydın kızlar. My moonlight My moonlight canım geçmiş olsun bende de oluyor öyle dun dr ye sordum rahim kendini doğuma hazırladığı icin olurmuş.Ne çok yatacaksin ne çok ayakta kalacaksın dedi en güzeli yavaş yavaş adımlamakmis.Bide magnezyum ic dedi.Eğer düzenli aralik olursa o zaman gel panik yapma zaten hemen doğmaz diye de ekledi :)

Günaydın kızlar. .dün dr randevumuza gittik bebek gayet ıyı masallah 2084 gr.46cm olmuş.hala 2 hafta önden gıtme durumu var.ve azcık bobrek büyümesi devam edıyor ama sıkıntı degıl dedı doktorumuz şükür.sag ön kaburga agrımın nedeni de belli oldu.minişinmin ayakları oraya dayanmış durumda tabi arada vuruyo arada itiyo orayı cok acıyo uyuşmuş gıbı agrıdan.artık 2 haftada bir gidecegız doktora ve muayene öncesi nst şeklinde olacakmış.32.hafta dogum iznimi de aldım evde tatıldeyım artık.bu arada hastane ile gorustuk ,ızmır medıkalpark,eşler doguma giremiyor ve fotocu tutmazsan 1 resım dahı cekmıyor hastane.bu ıkısı moralımı bozdu.özel dedım eş gırer doguma dedım ama durum bu.moralım bozuldu buna. Kılo çok alıyorum 2 haftada 1.7 kg almışım yıne. Dr dıkkat et dedı ama az yıyorum yıne alıyorum ne yapacagım bılmem.netten hamıle dıyetı bakıcam artık.benden haberler bunlar hepınızı öptüm,Allah yavrularımıza saglık versın,vaktınde kavuştursun bizi :anne::nazar::nazar::anneadayı:

Son düzenleme:
Herkese günaydınn yine bir iş günü :( valla masa başında uyuyorum :uykucu::uykucu: dün doktordan 32. hfta çalışabilir raporumu aldım 37 e kadar çalışcam ama çook zor geliyo :( oğluşumun ayakları sağ göğsümün altındaymış kaburgama geliyor sürekli batma hissi orada uyuyamıyorum gece :( 2 kg 42 cnm olmuşuz bu arada :) :KK200:

Herkese günaydınn yine bir iş günü :KK43: valla masa başında uyuyorum :uykucu::uykucu: dün doktordan 32. hfta çalışabilir raporumu aldım 37 e kadar çalışcam ama çook zor geliyo :KK43: oğluşumun ayakları sağ göğsümün altındaymış kaburgama geliyor sürekli batma hissi orada uyuyamıyorum gece :KK43: 2 kg 42 cnm olmuşuz bu arada :) :KK200:
Masallah canım.bılırım o agrıyı ahhh

Günaydın kızlar. .dün dr randevumuza gittik bebek gayet ıyı masallah 2084 gr.46cm olmuş.hala 2 hafta önden gıtme durumu var.ve azcık bobrek büyümesi devam edıyor ama sıkıntı degıl dedı doktorumuz şükür.artık 2 haftada bir gidecegız dojtora ve muayene öncesi nst şeklinde olacakmış.32.hafta dogum iznimi de aldım evde tatıldeyım artık.bu arada hastane ile gorustuk ,ızmır medıkalpark,eşler doguma giremiyor ve fotocu tutmazsan 1 resım dahı cekmıyor hastane.bu ıkısı moralımı bozdu.özel dedım eş gırer doguma dedım ama durum bu.moralım bozuldu buna. Kılo çok alıyorum 2 haftada 1.7 kg almışım yıne. Dr dıkkat et dedı ama az yıyorum yıne alıyorum ne yapacagım bılmem.netten hamıle dıyetı bakıcam artık.benden haberler bunlar hepınızı öptüm,Allah yavrularımıza saglık versın,vaktınde kavuştursun bizi :anne::nazar::nazar::anneadayı:
günaydın cnm fotocuyla anlaşsan eşini almayanlar onları alırlar ama doğuma gıcık şeyler :KK12: ayrıca maşallahh:nazar: bebeğine :)

Sorma yaa valla 8den 5 e kadar otururak calismak tam bi eziyet. Arada kalkip bir iki turluyorum ama fayda yok tabi. Karnimin alt kismi agrio oturmaktan. Keske su izin haklarini uzatsalar dedigin gibi cok guzel olurdu. Sirf dogum sonrasi daha fazla evde kalabilmek icin eziyet cekiyoruz

Herkese günaydınn yine bir iş günü :KK43: valla masa başında uyuyorum :uykucu::uykucu: dün doktordan 32. hfta çalışabilir raporumu aldım 37 e kadar çalışcam ama çook zor geliyo :KK43: oğluşumun ayakları sağ göğsümün altındaymış kaburgama geliyor sürekli batma hissi orada uyuyamıyorum gece :KK43: 2 kg 42 cnm olmuşuz bu arada :) :KK200:
Allah 37.haftaya kadar calisma hirsi versin insallah hepimize :)

Back
X