• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Selam kızlar. Nasılsınız? Biz hafta sonu Dr.daydık. 1755 gr olmuş oğluşum, boyu da 42 cm. Doğum pozisyonunu da almış. Erken değil mi ki? :KK57:

Maşallah cnm erken değil benimki bayadır öyle ve doktor bir sorun var demedi hatta hep çok iyi normal doğum pozisyonunda diyo

Maşallah :KK46: biz 28. Hafta da gittiğimizde doğum pozisyonunda demişti doktor normal

İyi sevindim canım yaaa, içimi rahatlattın valla. Diğeri 34.haftada dönmüştü, bu 30'da dönünce korktum açıkçası. Bir de kasılmalarım ve ağrım fazla bu aralar, dönünce iyice korktum. Daha çok küçük çünkü...

Canım bişey sormak istiyorum. Göğüslerinden normal sıvı gibimi akıyo süt? Benim uç kısımları sarımsı sertleşmiş şekilde kapatmış, dün akşam çıkarmaya çalıştım temizliyim diye sınradan aklıma geldi belki süt çıkıp kurumuştur diye, ne yapsam bilemedim temizlesem mi acaba??

Canım o bende hep oluyor. Süt herhalde diye düşünüyorum. Hep temizliyorum ben de. Sıkınca birşey gelmiyor ama, o da enteresan... :işsiz:

Bütün bir haftasonu iki farklı avm gezdim.En çok bu gecelikte zorlandım.Bulduklarimda çok ince iç gösterir tarzda oluyor.Alamadım bi türlü.
Hiç gecelik bakma canım. Alsan bile 1 gün kullanacaksın. Evde hiç giyilmiyo. Ben ilk doğumda aldım boşa almışım. 1 kere giydim hastane de arkama kan geçti pijama giydim ohhhh.. Normal pijama gibi düşünme lohusa için olanları. Beli yüksek ve lastik inanılmaz ince ve rahat oluyor. Zaten doğurunca çok üşüyorsun. Gecelik le bacakların üşüyor.pijama bacaklarını da sıcacık tutuyor ohh

Maşallah cnm erken değil benimki bayadır öyle ve doktor bir sorun var demedi hatta hep çok iyi normal doğum pozisyonunda diyo
Benim zaten mecbur sezaryen alacak canım. Senin için sevindim valla. Normal doğum en güzeli. Evet zor ama sonrasında bebeğinle hemen ilgilenebiliyorsun...

İstanbul burası canım selam verir geçersin evine :KK70: arkdasım tabıki varda gel dolap sil diyebilemem :)
Denmiyor canım yaaa.. Ben önceden gurbetteydim.candan arkadaşlarım vardı ama herkesin işi gücü çoluk çocuk. Başında bir sürü iş var. Gel de benim dolapların sil diyemiyorsun ki.. Ben de herşeyimi mecbur kendimi yapmıştım mecbur.

İyi sevindim canım yaaa, içimi rahatlattın valla. Diğeri 34.haftada dönmüştü, bu 30'da dönünce korktum açıkçası. Bir de kasılmalarım ve ağrım fazla bu aralar, dönünce iyice korktum. Daha çok küçük çünkü...

Canım o bende hep oluyor. Süt herhalde diye düşünüyorum. Hep temizliyorum ben de. Sıkınca birşey gelmiyor ama, o da enteresan... :işsiz:

Daha erken dönenlerde varmış. Bende 28. Hafta da dönmüş diyince okumuştum. Değişebiliyormuş ya da aynı şekil erken dönüp doğuma kadar bekleyende. 33. Hafta da da aynı doğum pozisyonundaydı. Tabi baş aşağı da olduğu için çatı ağrısı daha da hissediliyor ki ağırlaştılarda zaten artık

Hamileligin son demleri bebislerimizi bekleme zamanlarindayiz ya heyecanla.. ben de bu kv. Şevk mevk heyecan birakmadi :110:Besik diye tutturuyordu yaa park yatak alicaz daha kullanisli uzun sure kulaniriz dedik 100 kere ama inatla ara ara besik diye tutturuyordu kac aydir hani.. gecen anlasildi nedeni.. biri kiyafet hediye etmis sonradan gelirim demis izmirden ziyarete.. ben de uzerine 40inda mevlut yapilimca ya da 6. Ayinda havalar da guzellestiginde toplu bir agirlama etkinligi yapilabilir sonradan dedim ozaman herkesi cagiralim gorsunler bebegi dedim bu sesini yukseltti bana olmaz oyle sey ben cat kapi gitmistim insanlar da cat kapi gelecek dedi. Tanimadigim insanlari muze gezer gibi evime getirmeyi planliyormus meger posta posta. Besik de sunum olacak millete !!!!:olamaz: hayvanat bahcesi mi burasi oldu olacak giriste bilet kes:rolleyes:Diyorum simdi uzerinde dusunme zamani gelince artik mudehale edersin ama yok yaa aklima geldikce sinirlerim kalkiyor iyice :olamaz::KK57: bu simdiden hafta hafta kimi getirceginin planlarini organizasyonunu yapiyordur:110::KK34:
canım aynı haltı benim kv düğünden sonra yapmaya kalktı neymiş arkadaşlarına göstericekmiş benim evi!! kimse kusura bakmasın gelenek midir nedir bu da saçma geliyo bana kvinin arkadaşlarını ben neden ağırlıyorum ki!! susup susup sonunda patlamıştım gelsinler dedim eşime benim salonunda perdesi olmayan, orta sehpa olarak annenin kırık cam sehpasının olduğu evimi arkadaşları da görsün tabii dedim!! eşim çok üzülmüştü ama mecbur bıraktılar ha biz sonra herşeyimizi kendimiz yapıp aldık çok şükür ama bi daha onun arkadaşlarını falan da çağırmadım tabii :))) sakın taviz verme en azından bu bebiş bi milat olsun sizin için bence kuzucum tavrını koy senin kv çok fena yoksa

Canım bişey sormak istiyorum. Göğüslerinden normal sıvı gibimi akıyo süt? Benim uç kısımları sarımsı sertleşmiş şekilde kapatmış, dün akşam çıkarmaya çalıştım temizliyim diye sınradan aklıma geldi belki süt çıkıp kurumuştur diye, ne yapsam bilemedim temizlesem mi acaba??
Bnm de sağ göğsüm öyle 3 aylıkken biraz bsy akiyo gibi oldu snra olmadı ama o akanlar da orda kurumus gibi tam ortası sapsarı çıkarmaya korktm oynamadim ve çatlak çatlak göğsümun ucu kupkuru

Geceleri pek rahatsiz etmiyordu ama 2 gecedir fenayim bende.hem tuvalet hem mide uyutmuyor benide.
Yastigima bir yastik daha ekledim biraz midem rahatladi sanki.yapmadiysan sen de bi dene canim.

Canim yaptim yapmaz miyim... dun balik yedim ama en yagsizindan. Sonra gece 10da bi tatli yedim. Sucluyum, sucum belli. Esim de yanimda yatiyo bi zamandir. Derken mideydi,.rahat edememekti 4 oldu. Onu salona gonderip 3.gavisconu da dikince. Kafaya uyumusum artik. Saga yatinca mide kapagim hic tutmuyor, solda da cok elim uyusuyor. Daha kotu gunler yasamayalim:dua:

günaydın kızlar :anneadayı::KK200::KK200: inşallah hepiniz iyisinizdir bıdıklarınızla :KK46::KK46: şimdi benim annemin çocukları olur olmaz yerleriyle sevmek gibi bi huyu var mesela beni küçükken şeyimi kastederek fındığım diye severdi :olamaz::olamaz::olamaz: yok memik sıkar falan neyse ki yeğenim doğunca ailenin en küçüğü olmaktan kurtuldum da yeğenime sardı annem fındıktı memikti falan :KK48: herneyse işte bu sabah da yanıma geldi annem.. ben ağrılarımdan bahsettim gece dönemiyorum bile anne dedim çok fenayım..nerden estiyse baktım fındığım diye benimkini sevmeye çalışıyo ha bak dedim hazır fındık demişken gel dedim accık ucundan bak sen görebilicek misin varisi?? annemin böyle pazarda domates seçerken bi yüz hali vardır baktım o gelmeye başladı bunun yüzüne yavaştan noldu gördün mü bişey dedim?? yaaaaağğnii yok da dedi senin fındık kürek olmuş kızım demez mi:oha: KÜREK!! evet fındıktan küreğe terfi etmenin acısı oturdu içime özgüvenim altüst oldu sabah sabah daha kahvaltımı bile etmeden :KK12::KK12: bi de kalkmış kahvaltıda ne hazırlıyım sana diye soruyo :63: kürek omleti yap dedim naparsan yap içinde kürek olsun dedim bi de kahkaha attı utanmadan merak etme geçer doğumdan sonra diyo benim beş doğumdan sonra bile kendine geldi diyo!! sonra çıktı odadan tabii burda gencecik yaşta cinsel özgüveni sarsılan ben oldum :cry: ha bu arada B BlackandBlack anne candır canım :KK48:

Bnm de sağ göğsüm öyle 3 aylıkken biraz bsy akiyo gibi oldu snra olmadı ama o akanlar da orda kurumus gibi tam ortası sapsarı çıkarmaya korktm oynamadim ve çatlak çatlak göğsümun ucu kupkuru
Aynen dediğin gibi iki göğüs ucumda öyle. Gerçi sol göğüs ucum yok denecek gibi. Öyle nasıl emzircem bilmiyorum inşallah ucu çıkar.

İşe gitmek..... deli gibi sevdiğim iş hayatı ilk defa zor geliyor. Belim ağrıyor bebek zaten hareket ettikçe vajina ya minik minik iğne batar gibi oluyor.Saat başı tuvalet.Çok şu içiyorum çünkü. ..Dayanamıyorum susuzluga...Uykusuzluk da cabası. ....Yapsa ya devlet 32. Haftadan sonra mecburi çalışamaz ve 1 yıl ücretli izin.....Yapmazlar onlar anca gitsin saçma sapan yasa fln değiştirsinler. ...

bende artık tahamül edemiyorum sabh işe gelmeye.. :KK43:

devlet en az 3 çocuk diye bas bas bagrıyor ama orada kalıyor.. nasıl olacak acaba 3 çocuk. bu imkansızlıklarla.

bebek öncesi 2 ay bebek sonrası 2 ay izin veriyorlar.. 2 aylık bebek nasıl bırakılır.. süt emmesi lazım ilgi lazım..

kıyamıyoruz diye şimdi zorlanıyoruz 1 hafta daha fazladan bebegimiz ile kalmak için..

4 ayın ücretini de 4 ay sonra veriyorlar.. en çok para lazım oldugu zamanlarda vermiyorlar..

dediğin gibi yap 1 yıllık izin ama ücretli.. bak o zamn nasıl güzel oluyor.. bizlerde 32. hafta oldu mu düşünmeden çıkalım izne...

millet vekilleri sadece kendinlerini düşünerek meclisteler

vatandası düşünen gercekten millet vekilliği yapmak için mecliste bulununan kimse yok...

kendilerine zam yada erken emeklilik söz konusu oldu mu hepsi ortak dilden konusuyorlar... bir gecede düzenliyorlar...

vatandasa gelince bişi yok...

Ahh vatandasini dusunen buyukler mi var basimizda. 300.tl yardimi bisi saniyorlar. Cahil bakimsiz muhtac ilgisiz nesiller yetissin onemli degil. Hepimiz sadece rakamlardan ibaretiz...

günaydın kızlar :anneadayı::KK200::KK200: inşallah hepiniz iyisinizdir bıdıklarınızla :KK46::KK46: şimdi benim annemin çocukları olur olmaz yerleriyle sevmek gibi bi huyu var mesela beni küçükken şeyimi kastederek fındığım diye severdi :olamaz::olamaz::olamaz: yok memik sıkar falan neyse ki yeğenim doğunca ailenin en küçüğü olmaktan kurtuldum da yeğenime sardı annem fındıktı memikti falan :KK48: herneyse işte bu sabah da yanıma geldi annem.. ben ağrılarımdan bahsettim gece dönemiyorum bile anne dedim çok fenayım..nerden estiyse baktım fındığım diye benimkini sevmeye çalışıyo ha bak dedim hazır fındık demişken gel dedim accık ucundan bak sen görebilicek misin varisi?? annemin böyle pazarda domates seçerken bi yüz hali vardır baktım o gelmeye başladı bunun yüzüne yavaştan noldu gördün mü bişey dedim?? yaaaaağğnii yok da dedi senin fındık kürek olmuş kızım demez mi:oha: KÜREK!! evet fındıktan küreğe terfi etmenin acısı oturdu içime özgüvenim altüst oldu sabah sabah daha kahvaltımı bile etmeden :KK12::KK12: bi de kalkmış kahvaltıda ne hazırlıyım sana diye soruyo :63: kürek omleti yap dedim naparsan yap içinde kürek olsun dedim bi de kahkaha attı utanmadan merak etme geçer doğumdan sonra diyo benim beş doğumdan sonra bile kendine geldi diyo!! sonra çıktı odadan tabii burda gencecik yaşta cinsel özgüveni sarsılan ben oldum :cry: ha bu arada B BlackandBlack anne candır canım :KK48:
İlahiiiii :halay: ne güldürdün canım beni yaaa :KK53: iyi annene göstermişsin annen demiş, eşin deseydi daha fena krize girerdin, takma canım her şey düzelicekk :super:

Kızlar bebeğinizle konuşuyor musunuz ara sıra??? Ben konuşmaya çalışıyorum ama çok fazla değil. Ama klasik müzik çok dinliyoruz :anneadayı: Şu an da bile:KK46:
Artık bebeğimi dışardan da hissetmeye başladım yumruk gibi çıkıntılar yapmaya başladı :anneadayı: Sizde de oluyor mu kızlar???

cnm senin annede biraz benim ki gibi :) İlerde benim çocuğumun pipisine de lakaplar takıp severse diye endişe duyuyorum :) Pek sevmiyorum da öyle şeyleri ben :) cnm şeyinde ne oldu anlayamadım varis özel bölgende mi çıktı cnm??

Back
X