• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Bebiim uyuyodu adamcağız uyandırmayayım dedim :) ne bileyim ben akrobat gibiyimdir hiç aklıma gelmediydi ucusa geçecegim :KK70: dolabı silmek lazım ki havalansın daha yerleşecek :/ bak bakalım teysesi beğemcenmi dolabımısı :)

Ayyy gule gule kullansin, cok tatli,
Bizim de dün geldi mobilyalarimiz :halay::halay::halay:actik kapaklarini, cami da. Butun gece havalandirdik. Bugun kadin gelecekti gelmisken sildirecektim ama gelemedi. Esim de isten cikarildigi icin temizlemesi ona düştü. Cok dogal bir sabunumuz vardi. Sabunlu suyla sildi, duruladi, kuruladi. Ama kokusunun gitmesi 1 haftayi bulur diyor bir arkadas.
Artik cicilerini yikayip yerlestirmeye baslayabilirim Masal kizimin :anne:Bir ara da hali, perde, lamba alicaz.
 
anneeeeemmm sanki dün akşama şöyle bi bakınca sancı falan gördüm devam etmiyo dimi :KK43: allah korusun bak bugün de girmemişin doğru düzgün iyi misin aşkitooommm ses ver :KK43: ah bu boyu devrilmiyesice kocan gitti moralin bozuldu senin :KK43:
İyiyim canım merak etme dün biraz kötüydüm ama geçti çok şükür :))))) bugün hastanedeydim bebiş severdim :)))
 
Kızlar selam. Biz anadolu yakası kadıköy maltepe pendik civarında oturanlar olarak bi buluşalım diyoduk ya aylardır :)
Cumartesi hamiş konsepti yapalım kahvaltı yapalım dedik. Bunun içinde deniz kenarı olsun Pendik Marina - Değirmen Cafe de bu cumartesi 1 Ekim günü yani sabah 10 gibi toplanalım dedik. Yakınlarda olan gelmek isteyen olabilir mi acep? Yakınlarda olup gelmek istemeyeni oklavayla kovalarım zati :sinirli:
15 sayfa gerideyim, msji gorunce cevaplamak istedim. tadilatimiz olmazsa ben gelmek isterim.:KK45:
 
Sevgiye gel sen de:) 4 ekimde o zmn doğum tarihi verir mi bana serinkan nurettin:)
Verir verir kesin bayılır o sezeryan tarihi vermeye :)) en geç 25 ekim filan der bence sana ...sevgi ye geleyim ama üniversitedeki doktor beni kessin istiyorum eee tabi mümkün değil ..kitlendim kaldım bugün ümide ki hoca 11 ekimde gel gün ayarlayalım sana dedi içim titredi resmen ..sen kes beni neolurrrrr ama sevgi ye gidelim üniversite hastanesiyle ilgili hiç bir fikrim yok diye sarılıp ağlamak istedim :))))))) Sevgi'de çok mükemmel bir yer değil aama oğlum orda doğduysa en azından biliyorum tanıdık geliyor bana herşey :))))
 
Kisa bir sure sonra bizlerinde kollari dolcak insallah.Allah hayirli saglikli uzun omurler nasip etsin bebise.
Amin kuzum sağol hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
kız bana bak vajinaya jilet atılıyo gibi acı falan varisten olmasın o?? ilerleyince oluyomuş daha ağır ağrılar
Bilmiyorum ki canım ama içerden aşağı doğru oldu o acı dışında değildi bilemedim:/ belkide öyledir artık ağrımadık yerim yok hergün biyerim ağrıyor :)))) nasılsın diyenlere iyi diyelim iyi olsun diyorum artık:))) bi başlarsam saymaya oooo utanıyorum artık:KK70:
aaaaa bak canım şimdi okuyorum sen kızı yıkadıysan o varisi iyice azdırıyo :/ varis ve çatı ağrısında market arabasını bile itmiceksiniz diyolar
 
Kizlar goguslerinizin uc kismi catlak catlak olabilir sutun gelcegi yerden bahsediyorum hatta minik kabuklar atabilir sakin ellemeyin siz onlar normal.bu catlamis anlamina gelmiyor.komple kahverengi bolgede catlak olursa kotu.o kahverengi bolge nemlenmeli ozellikle ve bebegin agzina o kahverengi bolgeyi sokturmak onemli o zamn bebis tam kavradimi catlakda olusmaz.sadece ucu alirsa hem catlar hemde zamanla kanama bile yapabilir.sadece ucu emersede sut akimi az olur.
Benim gogsum buyuktur, koyu kismi da iyice buyudu, capi 9 cm oldu, nasil alcak hepsini agzina :oha: hadi azicik büzüşse ucu cikinca ama ben var korkmak:KK57:
 
Benim gogsum buyuktur, koyu kismi da iyice buyudu, capi 9 cm oldu, nasil alcak hepsini agzina :oha: hadi azicik büzüşse ucu cikinca ama ben var korkmak:KK57:
al benden de o kadar canım bugün duşta bi daha baktım şöyle alıcı gözle yok yani yavrumu kendi ellerimle boğmuş olurum tüm o kısmı ağzına sokarsam :KK43:
 
anaaa sancıyla su ayrı ayrı mı geliyo ki:KK57: su geldi mi sancının içinde gelir en son patlar çocuk doğar diyodum öyle diilmiş demek ki.. doğumla ilgili bi tahminim daha çürüdü :KK51:
Canım öyle bir sıra yok maalesef.. Ben hiç kendi doğal sancısı yaşamadım mesela. Ama su şakır şakır gitti alttan. Kimi de sancı çekiyor su yok. Kurallı değil
 
Parmaklamadan iyidir diosun :KK70:
he valla mümkünse :( ya ben doğum sancımla mı uğraşıcam şeyime açılma kontrolünde giricek parmaklarla mı ha bi de arka tarafa pat diye sokabilirler kiiii ablama öyle yapılmış :/ mümkünse üstüme otursunlar sumo güreşçisi gibi kum torbası koysunlar karnıma :deli:
 
aynen canım komşuluk çok önemli ama gerçek komşuluk.. yüzüme gülüp sonra eksiğime gediğime bakıcak komşuyu hiç istemem.. okuldan arkadaşlarla yapıyoruz ama toplanmalar kahvaltılar çok güzel oluyo gerçekten
Ay benim yaşlı bi alt komşum var, bebegi duydugundan beri arada bir seyler getiriyor bebege, kendi torunu da var 2.5 yasinda. Ozluyor onu galiba, kiyamam.
 
oyy maşşallah kuzucuğa benim balıkla değerleri aynı.. ben de perşembe bi daha gidicem.. bu doğum kanalına girmesiyle baş aşağı durması farklı şeylermiş kuzucum hatta geçen gün @yaren92 de bahsetmişti.. yoksa benim balık daha 20. haftada da baş aşağı duruyodu :))
Bugun bana da arkadas bakti,.ust kismi sert karninin alti yumusak bak bu iyi, ters dursa da daha ustte, dogmaz hemen dedi.
 
Back
X