• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
anammmm tam timarhanelik olmuş demek geçen sene sizin ev:halay:halay başıda sen olmuşun...
valla bana bi annem gelir babam zaten doğur öyle gelin rahat edemezsin dedi.. kV KP de yakın zaten... diğerleride gelir gider tamamdır bizim durum

Hayaller ve gerçekler :KK47:

Ya ne bilim hani her evde evde pişer ya mercimek ondan eve söylenince :KK48: bir de dışarı da yiyince mercimeği benim önüme koyuyorlar adamlar bana işkembeyi yakıştıramıyor zaar :KK70: işkembeyi önüme çekip sosunu alabilir miyim diyorum :ıslık:
Kocanın mercimek yemesi değilde asıl komik olan bu olmuş işte işkembe önüne çekip sos istemen:KK70: acaip canım çekti yarın kesin yemeliyim :kk77:

Ooo sizin ki kadın kadına :KK76: bize geçen sömestr tatilinde 75 metrekare 2+1 eve annem, babam, kayınvalide, kayınpeder, kaynım, görümcem sığdık :oha: 15 gün kop kop :rolleyes: he annem düşüp ayağını sakatlanmış öyle geldi, kv yürürken ayak liflerini yırttı, görümcem de gözlük kullanmak istemiyorum dedi lazer ameliyat oldu, ben de aşılama tedavisine başlamıştım :KK71: :KK71:
:oha: 75 metre kare evde kucak kucağa yatmışsınızdır:olamaz: evi birde kliniğe çevirmişsiniz:KK57: ağzım açık kaldı:rolleyes:

cnm sitede yok resimleri unutmazsam bugün çekeyim resimleri yarın yüklerim 2 takım aldım iksi 150tl
Kozyatagindaki magaza acmadi teli. Yenisahradakine de kisliklar yeni sezon gelmemis ama 3-4 marka var 70-130 tl arasi dedi. Yrn gidip bakicam. Telde tutturdu illa gecelik de almaniz lazim diye.

Back
X