• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
gonulll gonulll canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sezaryen sonrası ağrı biraz zorlar seni ama yarın yepyeni Bi güne uyanmış olacaksın ağrıların azalacak ve kızın çok güçlü Bi kız olduğu için solunumu herşeyi düzelecek Allah'ın izniyle. Sadece dinlen bu akşam sonra kızınla evinizde dinlenmeye pek fırsatın olmayacak uykusuz gecelerde meme nöbetlerinde :) hiç canını da sıkma erken oldu diye herşey yoluna girecek

Aaaa bak ozaman kv.en hakliymis kendikisi icin :KK48: valla babannen fenaymis o yasta o enerji . Ayy ben kansizim ondan mi bu kadar enerjisizim acaba yoksa depresyondamiyim gizli gizli kimseyle ugracak halim yok. millet kendisiyle ugrasanlari bitirmis baskalariyla ugrasiyor masallah :skandal:

Bizden bişi olmaz kv de de olmaz :KK70: kolumuzu zor kaldırıyoruz arkadaş o kadar lafa 2 kelam cevap da veremiyoruz :stop:

En basinda 2 sene once karistiklarindan esim de burasi.olacak diye tutturdu valla oda gelince kucuk olacak o kesin diger odalar da ona gore sekillendi hep calisma odasi ile yer degistirsek desek kutuphane ve calisma.masqlari sigmayacak ters oldu malesef :KK43: balkonlu odayi cocuga vermeyi basindan beri istemiyordum her acidam sagliksiz diye (temizlik malzemelerim duruyordu orda) ama anlatamadim ki :110:

Ahh ahh canım bu eşlerin ailesi bi kenara çekilse gerçi ben aldım tavrımı karışamıyorsun öyle bana

canım benim çok geçmiş olsun anladım zorunlu sezeryan, olsun hiç birşey hissetmiyceksin bide bunu düşün :) bebiş doğduktan sonra ufak tefek acıların olucak hepsi bu ben çok merak ediyorum nasıl doğum yapcam acaba benimkide mechul
Hayırlısı cnm hepimiz için keşke normal olabilse sonrası daha kolay normalin ama ben hepsinden korkuyorum da işte aane olmak zor ama çokta güzel sikacaz dişimizi biraz

Senin dogum nezaman tarih belli mi?
Saglikla kucagina al insallah kuzucuklarini
canim haftaya 7 ekimde cuma gunu randevum var 10 ekimde 36 hafta oluyoruz insallah bir aksilik olmazsa 7 ekimde gun verecek doktorumuz 10-10- 2016 dan once gelmesin prenseslerim :))) sen dogum yaptinmi canim nasilsin guzel duana amin diyorum rabbim cumlemize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Listeye eklenmek isteyen annelerimiz isimleriyle bilgilerini verirseniz sevinirim ben formatli yaptigim icin zor ekliyorum iki defa girmeyim liste formatina yok isimsiz olsun diyorsaniz eklim sizleri ...

Eki Görüntüle 1891305 Sevgili annelerimiz sayfamizin ilk sayfasina dogum yapan annelerimizi ismini listeye ekliyorum rabbim hayirli zamanda saglikla dogum yapmamizi nasip etsin insallah hayirli dogumlarimiz olsun sevgilerimle ❤❤
Aman allahım gönül doğum mu yaptı dün okumuştum bir ara ama sonra takip edemedim hayırlı oldun bebeği sağlıkla büyüsün inşaallah

canim haftaya 7 ekimde cuma gunu randevum var 10 ekimde 36 hafta oluyoruz insallah bir aksilik olmazsa 7 ekimde gun verecek doktorumuz 10-10- 2016 dan once gelmesin prenseslerim :))) sen dogum yaptinmi canim nasilsin guzel duana amin diyorum rabbim cumlemize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Hayırlısı canım çok az kalmış senin tüm hazırlıklar tmm mı sizin. Yanına kim gelecek doğumdan sonra yardıma. Sohbetlere eskisi gibi kayılmıyorsun detayda vermiyorsun artık. Neler yapıyosun anlatsana biraz.

Hazirliklar tamam canim annem gelicek yanima kardesim gelicek 1 ay kalicak annem evi yakin bana o gunduzleri gelip gidecek artik kasilmalar siklasti ama dogum sancisi degil 15 dkk bazen 20 dkk da geliyor sanci kasilmam yerleri daraldi kizlarimin karnim tas gibi surekli diriyorlar canim aciyor biz hazir canta hazir bekliyoruz insallah 36 gorecegiz pazar gunu 35+0 oluyoruz sukur canim rabbim saglikli ve zamaninda nasip etsin cumlemize insallah... ecmain
Hayırlısı canım çok az kalmış senin tüm hazırlıklar tmm mı sizin. Yanına kim gelecek doğumdan sonra yardıma. Sohbetlere eskisi gibi kayılmıyorsun detayda vermiyorsun artık. Neler yapıyosun anlatsana biraz.

Son düzenleme:
Listeye eklenmek isteyen annelerimiz isimleriyle bilgilerini verirseniz sevinirim ben formatli yaptigim icin zor ekliyorum iki defa girmeyim liste formatina yok isimsiz olsun diyorsaniz eklim sizleri ...[/QUOT benim bebis isimsiz kalsin canim.netlesse bile sonradan ekletmem sana.senin sıkıntı n kendine yeter bi de onunla ugrastirmam.verdigim bilgileri girebiliyorsan gir yoksa onemli de degil aslinda... Allahim sana kolayliklar versin her yonden

Ok canim yarin eklerim isim kalir tatlim yarin tekrar etiketlermisin bilgilerini arka sayfalarda kaldi bilgilerin canim .. L Larendee

Hazirliklar tamam canim annem gelicek yanima kardesim gelicek 1 ay kalicak annem evi yakin bana o gunduzleri gelip gidecek artik kasilmalar siklasti ama dogum sancisi degil 15 dkk bazen 20 dkk da geliyor sanci kasilmam yerleri daraldi kizlarimin karnim tas gibi surekli diriyorlar canim aciyor biz hazir canta hazir bekliyoruz insallah 36 gorecegiz pazar gunu 35+0 oluyoruz sukur canim rabbim saglikli ve zamaninda nasip etsin cumlemize insallah... ecmain
Allah kolaylıklar versin canım. İkiz hamilelik zor ama ikiz annelik daha zor olacak. Kritik dönemleri atlattın maşallah. Kendini 36 diye şartlama bence 37 olursa süper olur bebekler için. Kızların annelerini dinlicek uslu uslu beklicek inşallah canım

Back
X