• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ay süpermiş ebe maceran bir an gözümün önüne kendi doğumum geldi sanmaki doğum da herşey böyle hijyenik olacak ben kanamayla gittim hastaneye düşün çıktım çatala heryerden bişeyler akıyor bir taraftan delirtecek bir sancı doğum haneye giren çıkan belli değil gelip bakıp gidiyorlar ölçüyorlar falan arkasından bebeği kaybediyoruz anne taşikardi oldu diye fısıldaşmalar başladı ki aldılar beni o çataldan yatırdılar sedyeye hadiii bu seferde sakın ıkınma sancı geliyor bağırma aman çocuk doğmasın ıkınma diye telkinlere düşün artık ben en son beni bayıltın diye çığlık attığımı hatırlıyorum tabi benim çığlıklarla anneler babalar eşim salya sümük ağlıyor bitaraftan düşün kabus gibiydi.. Oyüzden normal yada değil rabbim sağlıklı doğum nasip etsin sen Nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun tabi her normal doğum benim ki gibi olacak diye bişey yok benim oğlum 41. Haftada doğdu birde kordona düğüm atmış üç kez de bacağına boynuna dolamış yaramaz çok hareketliydi bende de kalp problemi varmış böyle oldu bebeğim iki gün aç kalmış besin gitmemiş düğümden şükür sağlıkla kavuştuk birbirimize gerisi unutuluyor...

Canim ya neler yasamissin :KK42:

Canım öncelikle gerçekten can sıkıcı bir durum ama şu bi gerçek ki istediğin kadar düşün stres yap hiçbişi değişmiyor. He şuan ki psikolojik duruma gelde bunu anlat. Yalnız 7000 de az para değilmiş :KK11: ben bile ilk başta kendi hastanemi 3500 diye duyunca bi bırakma bi düşünme hallerine girmiştim gece düşünüp düşünüp eşime ben gideyim memlekette doğurup geleyim o parayı oğluma harcarım demiştim. O kadar düşündüm ettim seçenekler sıraladım sonra o başka doktorun fiyatıymış 950 deyince ne düşündüğüm gecelere değdi ne de bişi. He eğer 3500 olsaydı değiştirirdim o da ayrı mevzu. Tabi maddi durum önemli etken. Önce bi fiyatı öğrenin sonra net duruma göre karar verirsiniz şu güzel günlerde bozma moralini :KK200:
cnm evet istemesem de kafaya takıyorum. işte öğrenmek için gitmemiz gerek dolmuş ile 30 dakka uzaklıkta bize hastane.... Eğer vakitli gelirse bugün gidip öğrenmek istiyorm pazartesi gider öğreniriz diyor ama ben pazartesiyi bekleyemem... Sizin hastane de farklı doktor ücretimiymiş o fiyat cnm. Sanırım doktordan doktora değişiyor

Cnm Hastaneyi aradım kesinlikle fiyat vermiyor telefonda :KK43: Ben bir kez ekonomik bi özel hastanede erkek bi doktora muayene oldum o doktor çok iyiydi evi hastaneye yakındı acil durumlarda koşup gelebilen biriydi... Normal doğum 1000 tl idi uygun bi hastaneydi ama eşim değiştirtti doktoru bende o zaman buranın en iyi bayan doktoruna giderim dedim acımıycam 500 tl fazla gitsin o zaman doğum ücreti dedim. Gittiğimiz hastanede normal doğum 1350 sezeryan 1650 idi o bayan doktorun hastanesi ve o bayan doktora geçmiştim memnun kaldım önce ki gittiğim bayan doktorlar ile kıyaslayınca bilgili ilgilili güler yüzlü biriydi ve ben tam doktoru buldum derken (o zaman 30 haftalıktım tam) Doktor bize o gün muayene de ekim ayından itibaren bu hastanede olmayacağım medikal park a doçent olarak geçtim dedi ve bizde oraya geliriz o zaman dedik o zaman tam 1 ay sonra ya randevu alın görüşürüz dedi ve işte 7 ekime randevum vardı tam 1 ay sonrası için almıştım ve eşim bugün okulda duymuş 7 bin tl ye yapıyormuş doğumu diye nasıl öyle oluyor analmıyorum kendisi girince mi öyle pahalı yapıyor yani... Ne saçma... :KK43: Haftaya cumaya randevum var ve ücretten dolayı iptal etme durumumuz var eğer öyle pahalıysa kesinlikle istemem... En fazla normal doğuma 1500 tl sezeryana 2000 tl verebiliriz. Şu an kafam çok karışık eğer böyle ücret yüksekse hastaneyi de doktoru da değiştircem ve bıktım artık doktor değiştirmekten ne yapacağımı bilmiyorum :KK43: Şaşkın ördek gibiyim. Doktorlara son aylarda gidince az ilgileniyor zaten...
Erkek doktorlar sapık değil.
Eşin bunu anlayamadıysa aylardır versin 7000 lira da aklı başına gelsin.

kızlar çantaları hazırladınız mı ben öünümzdeki hafta hazırlayayım diyorum neler koydunuz yazar mısınız hem bebişe hem kendinize

cnm evet istemesem de kafaya takıyorum. işte öğrenmek için gitmemiz gerek dolmuş ile 30 dakka uzaklıkta bize hastane.... Eğer vakitli gelirse bugün gidip öğrenmek istiyorm pazartesi gider öğreniriz diyor ama ben pazartesiyi bekleyemem... Sizin hastane de farklı doktor ücretimiymiş o fiyat cnm. Sanırım doktordan doktora değişiyor

Canım doktorun doçt. Prof. Falan olması fiyatları etkiliyor.. En net bilgiyi görüşüp alabilirsin.

Erkek doktorlar sapık değil.
Eşin bunu anlayamadıysa aylardır versin 7000 lira da aklı başına gelsin.
Ben ona acımıyorum zaten hiç ama maddi sıkıntı çekeceğiz o zaman :( Beni maymuna çevirdi erkek doktor yüzünden hep gitmediğim bayan doktor kalmadı benim bayanlarla frekansım tutmuyor kuaföre bile erkek kuaföre giderim her zaman başka poliklniklerde de erkek doktor tercih ederim uyuşamıyorum işte anlayamadı bi türlü. Bi tane erkek doktora gittim hemen memnun kaldım.... Karışmasından bıktım artık

Canım doktor sancımız beklicek 40 hafta içinde doğarsa muharrem ayı içinde doğar inşallah. Buarada tam 11 Ekim muharrem 10 o yüzden dedim sana:)))) bereketle hayırla gelsinler inşallah. Benim kızımda 5 muharrem doğmuştu tesadüf inşallah oğlumda muharrem ayında doğacak:)))
Ben oğlum da muharrem de doğmuştu. Ama bu doğmasın mümkünse çok erken olur..

Cnm Hastaneyi aradım kesinlikle fiyat vermiyor telefonda :KK43: Ben bir kez ekonomik bi özel hastanede erkek bi doktora muayene oldum o doktor çok iyiydi evi hastaneye yakındı acil durumlarda koşup gelebilen biriydi... Normal doğum 1000 tl idi uygun bi hastaneydi ama eşim değiştirtti doktoru bende o zaman buranın en iyi bayan doktoruna giderim dedim acımıycam 500 tl fazla gitsin o zaman doğum ücreti dedim. Gittiğimiz hastanede normal doğum 1350 sezeryan 1650 idi o bayan doktorun hastanesi ve o bayan doktora geçmiştim memnun kaldım önce ki gittiğim bayan doktorlar ile kıyaslayınca bilgili ilgilili güler yüzlü biriydi ve ben tam doktoru buldum derken (o zaman 30 haftalıktım tam) Doktor bize o gün muayene de ekim ayından itibaren bu hastanede olmayacağım medikal park a doçent olarak geçtim dedi ve bizde oraya geliriz o zaman dedik o zaman tam 1 ay sonra ya randevu alın görüşürüz dedi ve işte 7 ekime randevum vardı tam 1 ay sonrası için almıştım ve eşim bugün okulda duymuş 7 bin tl ye yapıyormuş doğumu diye nasıl öyle oluyor analmıyorum kendisi girince mi öyle pahalı yapıyor yani... Ne saçma... :KK43: Haftaya cumaya randevum var ve ücretten dolayı iptal etme durumumuz var eğer öyle pahalıysa kesinlikle istemem... En fazla normal doğuma 1500 tl sezeryana 2000 tl verebiliriz. Şu an kafam çok karışık eğer böyle ücret yüksekse hastaneyi de doktoru da değiştircem ve bıktım artık doktor değiştirmekten ne yapacağımı bilmiyorum :KK43: Şaşkın ördek gibiyim. Doktorlara son aylarda gidince az ilgileniyor zaten...

Medical park bildiğim kadarıyla pahalı yani 7 bin olma ihtimali yüksek. Ama bence hiç canını sıkma son aylarda da gitsen bence doktor yine aynı doktordur. biz bu kadar uğraşııyoruz ediyoruz doktor seçiyoruz sonra acil bişi oluyo muayene olduğumuz doktor doğumu yapmıyor başkası yapıyo . çok yaşanıyor böyle şeyler. En son gönül gibi mesela. nerde küvez varsa orda doğum yaptı kızcağız. Hiç görünmediği bir doktor. ama erken olmasına rağmen şükür oda atlattı. Sen son ayında gitsen bile doktorun çoktan seni bilir tanır yan ön yargılı olma bence streste yapma rahatlat kendini. bebeğin üzülür sonra yapma annesi :) :KK200::anne:

nassiniz bayanlar???
herkes iyidir umarim.....
Rossella Rossella bende bu konuda TaeYang TaeYang e katılıyorum.....
Bu erkek doktor takıntısı gerçekten çok çirkin...
senin söyle bi zamanda bukadar yıpratmasi çok çirkin... bence hiç uğraşma kendingitsin konuşsun.. bulsun doktoru hastaneyi...
iyi bee erkek doktor olmasın..
kadin ordan oraya dolaşsin hastane arasin doktor bulsun...
yazık günah yaaa..
sıkma canini Hiç de düşünme bırak arasin bulsun sen gir randevuna güzel guzel

Ben ona acımıyorum zaten hiç ama maddi sıkıntı çekeceğiz o zaman :KK43: Beni maymuna çevirdi erkek doktor yüzünden hep gitmediğim bayan doktor kalmadı benim bayanlarla frekansım tutmuyor kuaföre bile erkek kuaföre giderim her zaman başka poliklniklerde de erkek doktor tercih ederim uyuşamıyorum işte anlayamadı bi türlü. Bi tane erkek doktora gittim hemen memnun kaldım.... Karışmasından bıktım artık
Canım benim eşim erkek kuaförede izin vermiyor :D bak çok şanslısın :D:D sıkmaa canınıı vardır bunda da bir hayır. Bizde de aynı sıkıntı oldu tam kavga edecektik. ki valla kendisi aradı taradı bu doktoru buldu. Senin eşinde sadece sana bırakmasın durumu yani hem karşı çıkıp hemde naparsan yap olmuyor. düzelecek inşş

Arkadaslar yarın iş yerinde son günüm ve ciddi anlamda gerildim.

çnkü tekrar geri dönmek istersem sayet kabul ediceklerinden emin değilim

pazartesi günü yerime başkası gelicekmiş ama o lanet müdür olacak adam (bıraksalar birbirimizi gırtlaklarız):KK11:

benden saklıyor sır gibi... kimse yok diyor ama kaç kişiden duydum pazartesi başkası gelicek diye..

7 yıldır buradayım yani çok bayıldığımdan değil buraya da işte hani benım masam benım bilgisayarım . başkasının oturcak olması sinirlerimi bozdu :cry:

birde benden saklamaları da zoruma gitti açıkçası.. çok saçma bişi..

madem başka planlar var açık açık söle dimi 4 ay sonra geldiğinde senınle çalışmıcaz diye.. yani bu muamele zoruma gitti .

şimdi düşün dur ne olacak acaba diye...

eşime de iş yok artık diye seviniyormuş numarası yapıyorum... ama üzgünüm gerçekten..

Canımm sıkma canını başka iş bulursun hemde daha iyisini inşallah ama cidden ayıp ne demek saklamak amann canım personelin hiç kıymeti yok inan devlette de böyle özelde de sadece devlette beni her koşulda işe almak zorundalar.

Hayırlı cumalar kızlar
Nasilsnz
Sonunda bebegimze isim bulduk galiba :KK9:
Eşimi hep bekledim bu konuda o begensn bulsun istedm ama ortak noktada bulusamamstk.
Eşimin yeni bulduğu isim :KK200:Hifa:KK200:
Hanım sahabelrmzdn birinin ismi.
Hayatını okuyunca bende çok beğendim.
Ilk başta kulağma garip geldi ama dedigm gibi hayatını okuyunca anlamni öğrenince beğendim.eşim de Allah rızası için koymak istyrz dedi:KK68:çok şükür aylardr duymak istedgm cümle:KK68:
Sizce nasıl isim kızlar. Hifa hatun :)

Hayırlı cumalar kızlar
Nasilsnz
Eşimi hep bekledim bu konuda o begensn bulsun istedm ama ortak noktada bulusamamstk.
Ilk başta kulağma garip geldi ama dedigm gibi hayatını okuyunca anlamni öğrenince beğendim.eşim de Allah rızası için koymak istyrz dedi:KK68:çok şükür aylardr duymak istedgm cümle:KK68:

sadece ALLAH'ın rızasını kazanmak için yaşayan Müslüman kadın. :) çok güzelmiş cnm sadece ilk söylerken karşı taraf anlamayabilir bu konuda sıkıntı olabilir biraz bilindik bir isim değil çünkü ama kesinlikle ağır ve karizmatik :) hayırlıı olsunnn adıyla yaşasın inş

:) ben bi sabah namaza kalktığımda alıyorum nasıl olsa arada kahvaltıya vakit oluyor birde gece yatarken dengeyi öyle ayarladım :) senin demekki bide öyle olmasaa baya iyi olacak kan değerin :)
Bn bi tane iciyrm canm namazda icsem bana dokunur hapı içip fazla aç kalamıyorum ben midem agriyor.hc aklıma gelmedj aslında öyle yapabilirdim içip geri Uyuyuncaa dokunmazdi belki.

Bn bi tane iciyrm canm namazda icsem bana dokunur hapı içip fazla aç kalamıyorum ben midem agriyor.hc aklıma gelmedj aslında öyle yapabilirdim içip geri Uyuyuncaa dokunmazdi belki.

işte ben 2 kere almama rağmen böyle :) banada dokunuyordu o yüzden iki hapıda hep yatacağm zaman alıyorum iyi oluyor hiç etkilenmiyorum :)

Hayırlı cumalar kızlar
Nasilsnz

Anlamı çok güzel canım. Arkadaşım hifanur koymuştu bende o zaman okumuştum. Tek zor yanı diyeyim pek kulağa aşina bir isim olmadığı için genelde tam söylenemiyor. İsmiyle yaşasın hayırlı güzel bi ömrü olsun inşallah :KK200:

Kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum şu an :KK43: Karnıma ağrı giriyor canımı sıktıkça ama engel olamıyorum kendime :KK43: Bugün sabahtan beri içimde bi sıkıntı vardı ve bütün gün yattım... Eşimle ilgili bazı problemlerim var bunlara kafayı çok takıyorum mutsuzum çok hayatım çok monoton :KK43: Bugün bi de başka bi sıkıntı oldu. öğlen eşim eve geldi ve bizim gittiğimiz doktorda doğm yapmak 7 bin miş.... öyle duymuş.... Eşim yüzünden zaten çok doktor değiştirdim sebebi ise erkek doktor istememesi..... İnanın maymuna döndüm onun yüzünden. Burada ki bayan doktorlar içime bi türlü tam olarak sinmedi kaç kez doktor değiştirdim en son memnun kaldığım doktor da hastane değiştirdi ve ona ikinci gişim olacaktı 7 ekim de randevu var zaten 1 ay önce muayene oldum ona. 33+2 yim ve bebeğim 2 hafta önde gidiyor. doğumum gebelik şekeri yüzünden erken olma ihtimali var zaten en fazla 1 buçuk ayım var doğuma ve benim doktorum hala net değil hep eşimin erkek doktor takıntısı yüzünden.... İnanın artık boğulmaya başladım.... Eğer gittiğimiz bayan doktor 7 bin tl ise gerçekten mecbur değiştircem doktoru. Pazartesi gidip öğrenelim diyor bana benim 1 gün bekleyecek gücüm yok ki :KK43: Bir şeylerin net olmasını istiyorum artık... :KK43: Artık yoruldum kızlar ağlıyorum sinirimden... Eşimin anlayışsızlığından :KK43: Onun yüzünden bu duruma düştüm hep...
Cnm o takıntı yüzünden bn de çok çektim ameliytimi içime sinmeyen birine oldum.ama bayan doktorlar la olmayacağını eşim de anladi sonunda.erkekler sanki daha cesur ve daha kndinden emin oluyor.bnde miyom olunca ve doğumda onları aldırmak istediğimiz icin mecbur erkek doktora gdyrz ve artık bıraktı o takıntıyi.olacak gibi değil çünkü burda gttm bayan doktora beni kovmadigi kaldi miyomun var 3.sezeryan gelme bi daha bana dedi korka korka.bebek düşer bana bsy olur ustine kalcam sandı kadın ama hc bi erkek doktor bunu demez bi daha bana gelme djye. Fakuktede erkekti miyomunu almam riske girmem dedi smdiki de erkek miyomu alirm dediği için sesini çıkaramadı. Gerçekten çok sinir bozucu bsy seni çok iyi anliyrm.ama bayan doktorlara haksızlık olmasın iyisi de vardır ama bn erkeklere daha çok güveniyorum

herkese günaydın kızlar :anneadayı::KK200::KK200:
@gonulll canıııımmm daha ben senin doğum yapmanın şokunu atamadım sen ne durumdasın kimbilir pat diye kuzuna kavuştun dün burda ilk o sezeryana alındım falan diye msjını okuyunca hani böyle rüzgar çok sert sert yüzüne esince bi nefes alamazsın ya aynen öyle oldum acaip heyecan bastı.. sevgili @equita da vardı gruptan doğum yapan ama o çok erkendi.. daha biz doğum beklentisine girmemiştik sanırım ama seninki hepimizin her an beklediği bi dönem olunca çok değişik oldum.. inşallah bir an önce tam anlamıyla kucağına da alırsın yavrucuğunu canım benim çok mutluyum senin adına.. allah yardımcınız olsun..
dünkü randevumuzu merak eden arkadaşlara çooookkk teşekkür ederim dün yazamadım ağır bi olay yaşadım anlatıcam birazdan.. öncelikle şunu söyliyim balığım çok iyi o kadar iyi ki normal gününü yakalamış sonunda 1 güncük kalmış o da benden olsun beyaaaaaaaa hiç bişeycik olmaz diye düşündüm :KK48: renkli dopplerde bakıldı hiç bi sorun yok kilosu da 2100..sonra hayatımda ilk defa nst denilen o cihaza girdim kız her harekette bu butona bas deyip bişey tutuşturdu elime :oha: içimden diyorum acaba bebeğin hareketini mi kastediyo?? neyse ki oymuş :KK48: her neyse onda da bi sıkıntı yok sanırım yani.. daha doğrusu bana hiç sancı şu kadar çıktı falan denmedi bilemiyorum ama birazdan nst çıktısının fotosunu atıcam buraya..şimdi gelelim yaşadığım ağır olaya :KK51: burda benim doğum hikayemi heyecanla bekleyen arkadaşları okuyunca ya en fazla ne olabilir ki belki de çok sıradan bi doğum olur falan diyodum ama yok bacılar ben daha ufacık bir alttan muayenede bunları yaşadıysam doğum çok cümbüşlü olucak sanırım :KK47:.. şimdi herrşey çok güzel ilerlerken doktora bile tam saatinde girdim düşünün :KK61: her neyse zaten ultrasona falan almadı bu kez ben en son ağrınız falan var mı deyince bu vajinal ağrıları bi daha hatırlattım.. normal doğuma engel mi diye bi daha sorunca yanındaki asistan kız güldü artık siz bunu geçen hafta da sormuştunuz dedi o kadar belli etmişim yani :olamaz::olamaz: ben de patladım artık sezeryana yönlendirin diye bekliyorum dedim bizim dr tam normal doğumcu çıktı iyi mi o_O her neyse yönlendirin beni ebeye o zaman bi muayene yapılsın dedim asıl amacım ebeyi görmek tanımak ki doğum şeklime karar vericem kadının tarzına tavrına göre.. nerden bilicektim ki ebemin nikahını görücem :cry: çıktık yukarıya tatlişş halis munis gencecik bi kız karşıladı beni siz ebe misiniz dedim evet dedi.. ohh be dedim bu kız anlayışlı olur haldur huldur dalmaz olaya.. ama tabii şimdi odanın tam ortasında bi nesne var ki o tek başına korkunç.. idam sandalyesi gibi.. üzerine de türbe yeşili bi örtü örtmüşler meğer oymuş çatal denen meret!! kız dedi ki alt çamaşırınızı çıkarın.. ben de pantolonumla bi güzel çıktım oraya hafif sıyırdım taaammm kız arkasını döndü hayır tamamen soyunun gibi bişeyler diyodu ki yan taraftan bişeyin bize doğru geldiğini gördüm.. arkadaş enine geniş boyuna kısa bi teyze!! teyze dediysem tontiş bişey canlanmasın gözünüzde bildiğin ninja kaplumbağaların fareden bozma splinter ustası :KK61: direk eldivenini taktı çıkar aşağıyı komple dedi baktı ben mala bağladım tamam bi bacağını çıkarsan da olur dedi.. neyse efendim çıkardık daha bi de ayaklarımı benim kollarımı koyduğum yere koymam gerekiyomuş oralar kol diil ayak için varmış yani :KK70: oralara da ikisi ayaklarımı çıkardılar.. o kadar şaşkaloz oldum ki onlar benim yerime herşeyi yaptı saolsunlar.. ya bi insan evladı öte başı şöyle bi varis var mı yok mu diye muayene edicekken ne kadar sert olabilir dimii?? teyzem organıma kocasından ne biliyim belki de kvsinden yıllardır çıkaramadığı hınçla yaklaştı adeta ben birden geri çekilince de kaç yaşındasın sen niye tedirgin oluyosun dedi ya :KK57: ilk defa çıkıyorum böyle bişeye falan dedim ama hiç de öyle çirkeflik falan yapmadım sesim çoktan bi tarafıma kaçmıştı :KK70::KK70: varis yok dedi bi de :KK51: ben sordum çatı muayenesi bundan fazlası dimi dedim ben seni muayene etmedim ki şu anda dedi ters ters.. artık gerçekten teyze nolur uzanayım şuraya al bi cop falan ne bulursan döv beni rahatla diycektim :KK61: daha bu noktada sıkıntın varsa sezeryan olursun dedi öyle olucak zaten bu gidişle dedim.. sonra çıktım ama güya o kattaki doğum odalarını incelicektim falan ne doğum odası ya yemişim doğum odasını :110: suratım renkten renge girmiş çıktım odadan.. veee son darbeyi eşim vurdu otoparka inmiştik.. ne bekliyodun canım kadın sana evet yavaş yavaş düğmelerini aç tonunda mı konuşucaktı bu kadının işi o her gün kaç insan geçiyo elinden dedi.. ben çok şey istemedim ki bir iki rahatlatıcı cümle kurucaktı dedim sonra ebeye yapamadığım tüm çirkefliği eşime yaptım sus sen dedim sus benim böyle anlarımda konuşma allahın belası dedim.. ağladım ağladım eve kadar rahatladım.. sonuç epidural sezeryan olucam inşallah :işsiz::işsiz:

Kuzumm yeni gordum mesajini bebisinin sagliklo olmasina cok sevindimm hayirli haberlerini almissin ne guzel. Dogum isine gelince de bunye meselesi cidden hakkinda hayirlisi sagliklisi neyse o olsun uzup bunaltma kendini hic

Back
X