• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canım seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de yavrumu 3aylıkken bırakıp gidicem işe.. tabii benim bi avantajım muhtemelen haftanın 2 gününe sıkıştırıcam dersleri yani haftanın 5 günü yavrumla olucam inşallah.. sadece bizim olmadığımız anlarda biberondan alıcak sütü onun haricinde emzirmeye devam.. benim arkadaşımın annesi bakardı çocuğa ve sütünü sağar sağar bırakırdı eve gittiğinde de emzirirdi turp gibi bi oğlu vardı maşşallah :) sıkma canını napalım çalışmamız da onlar için neticede..

ay ınsallah benimde oglum bu surece alişır ya okadar korkuyorm ki dogum korkusu aklima gelmiyo :) cok kuçuk olcagi icin vicdan azabi yapiorm iste :(

Benim de çok gücüne gidiyor en azından 6 aya kadar emzirebilmek çok istiyorum...Fakat seninle aynı borç durumları yüzünden hemen işe geri döneceğim....Rabbim biz çalışan kadınların yardımcısı olsun... gerçekten düşünmesi bole. Şimdiden ağlama sebebim oluyor.daha monicikken yavrumdan ayrılmak onu besleyememek... offf ki ne offf.

aynen cnim benimde aklima geldkce hemen gözlerm doluyo :( daha bebişlerimızn kokusuu almadk alismadik bile smdidn dusununce zorlanioruz ayrılma zamanı gelnce nasıll dayancz :( Allah yardmcmiz olsun

Canim hepimiz bu dunyada sınavdayiz.hepimiz farkli farkli durumlardan sınaniyoruz.sabir en buyuk ilac.sizde bunun farkindasiniz bunu anladim.Allah insallah en kisa zamanda kollarini doldurmak nasip etsin abinin ailesinin.
Ewet canim sınav dünyası, inşaallah hepimiz layıkıyla geciyoruzdur. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. amiinnn

Bu kadar dayandık dahada dayanırız arkadaşım 31 ekime kadar 3.250 filan geçer bence ama mutlaka sabahları 2 yumurta kır ye ve kaşar peyniri ...gün içinde muz ye 1 tane maden suyu iç gece yatarkende ballı süt bunları hiç ihmal etme ...bunlar bebeğe çok yarıyor ....ağırlaştık ben zaten doğru düzgün bişey yapmamıyordum şimdi dahada kötüyüm ...dolaba bende birşeyler yapmak isterim ama hiç o konuda becerim yok neler dolapta durup bayatlamaz bilmiyorum bile ... Annen gelse epeyce rahatlarsın eminim ...oğlumda annem hiç ihtiyacım YOkken çünkü at gibiydim doğuma kadar 1.5 ay önceden gelmişti çok rahattım ..şimdi yürümeye halim yok gelmiyor :)))) sebepte kardeşim dükkan açtı eleman yokmuş ..kardeşim boşuna para kaybetmesin miş :))) annem buraya gelince onun işi kötü gidiyormuş ona yardım ediyor annem ilk fırsatta gelecekmiş güya bende istemiyorum zaten gelmeyin bu zamana kadar gelmediniz bundan sonra gelmeyin dedim trip atıyorum :KK43: doğursam bile söylemiyeceğim diye kendi kendime sözler veriyorum ama daha ne kadar dayanıcam bimiyorum ...Allah hepimize yardım etsin ne diyeyim
Evet canm gurbette olmak zor bzmkiler de ankarada.eşim de annem de rahat edemiyor cekiniyolar birbirinden.dogumdan snra da kalacak o yüzden 20sinde gel dedim inşallah dogurmam o zmna:) iyi ki çantaları kıyafetleri hazrlamisim. Canim yufka börek koydum çaylı kahveli bi kurabiye var ondan koydm onlar durur bsy olmaz buzlukta.bi de bn de gereken ilgiyi görmediğini dusunuyorm kndi annem de çok heyecanlı değil kaynanam da değil ama bnm 2 sene çocuğum olmadığı zaman daha çok arayıp sıkıştırıyodu sanki bnim elimde gibi.ama smdi o ilgiyi goremedm olana kadarms demek ki.çok sinirleniyrm ama kndjmi frenliyorm nefret ve kin çok güçlü içimde taşımak istemiyorum gerek yok umursamamaya karar verdim. Sadece kndi mutluluğuma oğluma odaklanicam.

Allahım hayırlısı ne zamansa o Zaman Nasıl etsin..bu güzel duygudan mahrum olmasınlar inşallah Meryem suresi var Canım 40 gün boyunca peş peşe okunacak suya ve içilecek adet olunca başkası yerine okuyacak suyunu içecek..
Saolasin canim bilmiyodum soyliyeyim de okusunlar inşaallah

hala mı geliyo kuzu senin kahve akıntı?? ne biçim nişanmış hakkaten ya :/ ay ben de çok tecrübesizim..
Evet ya bugünki daha çoktu bitmedi gitti.bu serumda mahvetti beni çok sinirliyim agrasifim kalbim çarpıyo elim ayağım titriyor artık alın Dicem dr a Bebek bugün doğsa ilgilenecek enerjim yok insanlıktan çıktım resmen.

Saolasin canim bilmiyodum soyliyeyim de okusunlar inşaallah
Evet cnm Meryem süresini çok söylüyorlar çocuğu olmayana.bir de kafayı boşaltmak çok onemli.spora başlamıştım cocuk olayını kafamdan attım o ay kaldım:) ve hamile kaldığım ay bi arkdsimiz umreden hurma ve zemzem getrmsti onlari yems tim.

Evet ya bugünki daha çoktu bitmedi gitti.bu serumda mahvetti beni çok sinirliyim agrasifim kalbim çarpıyo elim ayağım titriyor artık alın Dicem dr a Bebek bugün doğsa ilgilenecek enerjim yok insanlıktan çıktım resmen.
Olsun kuzum o hastane ortamı yaşadıkların çok zor ama ne kadar durabiliyorsa dursun bebişin. Bu günler geçince iyi ki dayanmışim da oğlum sağlıklı doğdu dersin emin ol geçip gidiçek bu günler. biraz sabir Annelik de sabır demek değil mi zaten bi yerde.

Olsun kuzum o hastane ortamı yaşadıkların çok zor ama ne kadar durabiliyorsa dursun bebişin. Bu günler geçince iyi ki dayanmışim da oğlum sağlıklı doğdu dersin emin ol geçip gidiçek bu günler. biraz sabir Annelik de sabır demek değil mi zaten bi yerde.
Sağol Can'ım birde herkes sizin gibi teselli verebilse.arayan yok alsınlar artık çocuğa zararı olcak o ilaçlar ya çocuk şöyle olursa böyle olursa kv başımda sürekli abuk subuk konuşur dediği dedik yanıyorum diyorum üzerimi inatla örtüyor sinir geldi valla bitsin şu kabus

Evet canm gurbette olmak zor bzmkiler de ankarada.eşim de annem de rahat edemiyor cekiniyolar birbirinden.dogumdan snra da kalacak o yüzden 20sinde gel dedim inşallah dogurmam o zmna:) iyi ki çantaları kıyafetleri hazrlamisim. Canim yufka börek koydum çaylı kahveli bi kurabiye var ondan koydm onlar durur bsy olmaz buzlukta.bi de bn de gereken ilgiyi görmediğini dusunuyorm kndi annem de çok heyecanlı değil kaynanam da değil ama bnm 2 sene çocuğum olmadığı zaman daha çok arayıp sıkıştırıyodu sanki bnim elimde gibi.ama smdi o ilgiyi goremedm olana kadarms demek ki.çok sinirleniyrm ama kndjmi frenliyorm nefret ve kin çok güçlü içimde taşımak istemiyorum gerek yok umursamamaya karar verdim. Sadece kndi mutluluğuma oğluma odaklanicam.
Bende de tam tersi annemle eşim ana oğuldan daha düşkünler birbirlerinde kendi annesinden daha çok bağlı eşim anneme annemde ona :)) alıştırmak lazım birbirilerine ama senin durumu biraz zor olur sonrası için ama iyi yönünde var sende onun annesi için rahat edemiyorum gelmesin gitmeyelim diyebilirsin :))) Aslı'nda haklısın ne emeklere çekmissin Bebek için üzerine titremeleri lazım ama işte şans meselesi Allah muhtaç etmesin bizi de varsın ilgilenmesinler ...ben ilk çocuğumda eşim ve ailem tarafından ilgi Manyağı yapılmıştım eşimin ailesi hep soğuktu onları ciddiye bile almıyorum torun olunca kıymete biniyor onun ailesinde her halta karışacakları tutuyor Onuda engelledim çok şükür .şimdi kızımın şansına bir tas çorba verenim yok :)) heveslenen bile yok :)))) internetten almasam yada zor bela çıkıp almasaydım kıyafeti bile olmayacaktı garip kuzumun o kadar ruhsuz herkes eşim daha valize bile bakmadı açıp :)))) eşime şunu aldım bunu aldım diyordum iyi ,tamam vs.hep geçiştirmece yapıyordu Onuda anlatmıyorum artık ,aileme sıkıntımı anlatıyorum karnım sertleşiyor kayraya bakacak gücüm yok nefes bile alamıyorum diyorum Allah yardım etsin diyorlar sanki yabancıya teselli verir gibi :))))))) kardeşimin dükkan problemlerinden bahsediyorlar ben daha cümlemi bitirmeden :)))))) çok garip oldu yani bu hamileliğim şok oluyorum :))) Allah ikincide sana yardım etsin arkadaşım dahada herkes elini eteğini çekiyormuş gerçekten ...Allah bize güç versin hergece ayetel kürsü okuyorum ve allahım sen beni kimseye muhtaç etme diyorum rabbimde acıyor heralde :)

Surekli mi veriyorlar prepar.nasil is anlamadim.ben gunde yarim tablet iciyordum kizimda yarimsaat kendime gelemiyordum resmen icmek istemiyordum.serumun yaptiklarini dusunmek bile istemedim.sancilarin ne alemde.ciger gelistirici igne atildinmi.

Evet cnm Meryem süresini çok söylüyorlar çocuğu olmayana.bir de kafayı boşaltmak çok onemli.spora başlamıştım cocuk olayını kafamdan attım o ay kaldım:) ve hamile kaldığım ay bi arkdsimiz umreden hurma ve zemzem getrmsti onlari yems tim.
Canim cok özel deilse sizin sorununuz neydi, hani diyosunya normal yoldan kaldım diye. Bizimkilerin (en azından simdilik) pek öyle ihtimalleri yok, ama tabii olmaz olmaz dememek lazım rabbim dilerse her şey olur

Canim biraz daha sabret durdugu kadar dursun bebis.cunku kizim 34 de dogdu hic bir sorun yasamadik oglum 36 da 8 gun kuvozde kaldi.saun yavrum da biliyorsun 32 de dogdu hala kuvozde toplamda 12 gun fln durcak herhalde.mide ve cigerlerinde problem oldu.bilemzsin bebek dogunca durumunun nasil olcagini.hakkinda hayirlisi olsun canim.insallh saglikla kucagina alirsin bebisini.

Sağol Can'ım birde herkes sizin gibi teselli verebilse.arayan yok alsınlar artık çocuğa zararı olcak o ilaçlar ya çocuk şöyle olursa böyle olursa kv başımda sürekli abuk subuk konuşur dediği dedik yanıyorum diyorum üzerimi inatla örtüyor sinir geldi valla bitsin şu kabus
Tahmin edebiliyorum canjm.bnm hastalığım var miyom çıkıyor rahimde çocuğu engelliyrdu kaynanam diyor ki ameliyt ol doktora söyle bi daha çıkmasın. Sanki onun isteğine bağlıydı Allahtan görümcem iyi de anne bünyesi yapıyor doktor ne yapsın demsti.hc bi desteklerini görmedim daha da bni uzduler.Allah kimseye muhtaç etmesin. eşine söyle psikolojimi bozuyo lar diye o biraz sustursun canim sen yüz göz olma

Canim cok özel deilse sizin sorununuz neydi, hani diyosunya normal yoldan kaldım diye. Bizimkilerin (en azından simdilik) pek öyle ihtimalleri yok, ama tabii olmaz olmaz dememek lazım rabbim dilerse her şey olur
Cnm bnde miyom yani ur çıkıyor bebek gibi et parçası rahimde bslenip büyüyor ve bebeğin büyüyeceğini yerde çıkıyordu 2 kere ameliyt oldum sağ tüpüm tikaliydi yumurtam catlamiyordu.sağ taraftan yumurta çıkıyor soldan çıkmıyordu bn de dedim hayatta kalamam sadece sol tüp açık. Kocam da hc bsy yoktu bütün sorun bnde ydi. 2.ameliyatımı oldim tüp bebek yaptık tutmadı.yani sağ tüpüm tıkalı tek tüpüm vardı. İlaçla bile gelişmeyen sol taraf yumurtaları gelişmiş çatlamis o ay.ve 3 miyomum hala vardi rahimde su anda da bebegimle birlikte buyuduler ve hc bi sorun olusturmadilar cok sukur.Sizde sorun erkekteyse biraz daha zor oluyor ama olsun olmayacak diye bsy asla yok.

Bende de tam tersi annemle eşim ana oğuldan daha düşkünler birbirlerinde kendi annesinden daha çok bağlı eşim anneme annemde ona :)) alıştırmak lazım birbirilerine ama senin durumu biraz zor olur sonrası için ama iyi yönünde var sende onun annesi için rahat edemiyorum gelmesin gitmeyelim diyebilirsin :))) Aslı'nda haklısın ne emeklere çekmissin Bebek için üzerine titremeleri lazım ama işte şans meselesi Allah muhtaç etmesin bizi de varsın ilgilenmesinler ...ben ilk çocuğumda eşim ve ailem tarafından ilgi Manyağı yapılmıştım eşimin ailesi hep soğuktu onları ciddiye bile almıyorum torun olunca kıymete biniyor onun ailesinde her halta karışacakları tutuyor Onuda engelledim çok şükür .şimdi kızımın şansına bir tas çorba verenim yok :)) heveslenen bile yok :)))) internetten almasam yada zor bela çıkıp almasaydım kıyafeti bile olmayacaktı garip kuzumun o kadar ruhsuz herkes eşim daha valize bile bakmadı açıp :)))) eşime şunu aldım bunu aldım diyordum iyi ,tamam vs.hep geçiştirmece yapıyordu Onuda anlatmıyorum artık ,aileme sıkıntımı anlatıyorum karnım sertleşiyor kayraya bakacak gücüm yok nefes bile alamıyorum diyorum Allah yardım etsin diyorlar sanki yabancıya teselli verir gibi :))))))) kardeşimin dükkan problemlerinden bahsediyorlar ben daha cümlemi bitirmeden :)))))) çok garip oldu yani bu hamileliğim şok oluyorum :))) Allah ikincide sana yardım etsin arkadaşım dahada herkes elini eteğini çekiyormuş gerçekten ...Allah bize güç versin hergece ayetel kürsü okuyorum ve allahım sen beni kimseye muhtaç etme diyorum rabbimde acıyor heralde :)
Bizin de kaynımın dugunu olcak onların bütün gündemi düğün bn doğum yapcam 5 gün snra düğün var.inat gibi tam doğumla aynı zamana aldılar snra bana düğüne gel diyolar 5 günlük çocukla şehir dışına mi cikcam asla oyle bsy yapmam coxugum hrksten onemli.ilk başta doktor çıkışı hep arıyordum hani heveslilerdir diye baktım düğün de düğün bn de artık aramiyorum.hc bsy almadılar bi Bnyo seti aldı kaynanam başka hc bsy yok düğün olcak diyo başka bsy demiyo. Hadi kndimi geçtim torun yani bu o bile değersiz.artık kmseye değer vermicem kndm ve oğlum dışında ve umursamicam da.eşime dedim annen başımın etini yedi torun diye ama çocuğa hc bsy almıyor bi heves yok.o da mahçup oluyor bsy diyemiyor daha ona da bsy demiyorum.değer vermeyince umursamiyo da insan kimseyi.Allahtan başka dost yoktur bunu çok iyi anladım. Bnm de en büyük duam maddi manevi kimseye muhtaç etmesin Allaha Şükür işimiz gücümuz var kmseye muhtaç değiliz. Sen de kmseyi takma cnm sağ salim kızına kavus gerisi önemli degil

Cnm bnde miyom yani ur çıkıyor bebek gibi et parçası rahimde bslenip büyüyor ve bebeğin büyüyeceğini yerde çıkıyordu 2 kere ameliyt oldum sağ tüpüm tikaliydi yumurtam catlamiyordu.sağ taraftan yumurta çıkıyor soldan çıkmıyordu bn de dedim hayatta kalamam sadece sol tüp açık. Kocam da hc bsy yoktu bütün sorun bnde ydi. 2.ameliyatımı oldim tüp bebek yaptık tutmadı.yani sağ tüpüm tıkalı tek tüpüm vardı. İlaçla bile gelişmeyen sol taraf yumurtaları gelişmiş çatlamis o ay.ve 3 miyomum hala vardi rahimde su anda da bebegimle birlikte buyuduler ve hc bi sorun olusturmadilar cok sukur.Sizde sorun erkekteyse biraz daha zor oluyor ama olsun olmayacak diye bsy asla yok.

Allahn mucizesı iste olmazlari oldurur.ne guzel bu zamana kadar geldn sorunsuz masallah canim :nazar:

Slm lar kızlar evde tek başımayım gece gelecek eşim bu işinden çok sıkıldım ya benim ne yapıp edip şu tayin işini halletmem lazım çok bunaldım resmen icim daraldı evlendoğumdan bu yana böyle ailem de yok burda offff

Slm lar kızlar evde tek başımayım gece gelecek eşim bu işinden çok sıkıldım ya benim ne yapıp edip şu tayin işini halletmem lazım çok bunaldım resmen icim daraldı evlendoğumdan bu yana böyle ailem de yok burda offff
Bende eşimin işinden sıkılıyorum çok sorma gece nöbet ani çağırmalar Doğuda ilçede yasıyoruz bide bende ailemin yanına geldım erkenden Doğumu burda yapıcam orda ne olur olmaz insan korkuyor nerde yaşıyorsunuz

Back
X