ben bunu daha önce burda anlatmıştım zati bak kaçırmışsınız bu çok önemli mevzuyu bi daha istemem böyle dikkatsizlik

şimdi canlar bunlarda adetmiş güya aaaa ne işi var sürmenin yeni doğmuş yavrunun gözünde dedim ben yapamam dedim benim akıllı kv zannetti ki ben yapamam ama buyrun annecim siz çıkarın yavrumun gözünü tövbeee tövbeee

aaaa ben yaparım olsun dedi hayır anlamadın anne ben yaptırmam öyle bişi ne münasebet dedim ayyyy bi bozuldu kadın yüzünün şeklinin şemalinin kayışını görmeliydiniz

ama bizimkiler de yenidoğmuştu biz sürdüüüükk demez mi eee olabilir anne onlar sizin çocuğunuzdu ben karışamam ki bu benim çocuğum dedim!! sonra eve geldim araştırdım da yani böyle bi sünnet yok yenidoğan için.. evet peygamber efendimiz yaparmış sünnet kirpik dibi iltihabına falan da iyi geliyomuş ama birincisi bu büyükler için.. ikincisi o gerçek sürme yani şimdikiler gibi kurşun yuvası diil!! ama benim kv üzerinde arapça sülalesine düz gidilse mübarek sayıcağı için umreden getirdim ama ben bebek için getirdim ama ben bu sürmeyi dedi durdu!! valla umrum bile diil!! eşim de kalkmış canım annemlerle falan hiç böyle tartışmaya girme he de geç ben hallderim demez mi çok matah bişey yapıyomuş gibi.. sen ne diyosun ya dedim benim kendi evladımın üzerinde söz hakkım yok mu ki he deyip geçicem tabii ki kendi annem bile olsa onay vermediğim şeyi söylicem dedim!! o da sustu