• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canııımm dün bişeyler okudum aralıklı aralıklı mehmet girayıma tosunuma nazar mı değdi ki :KK43: başka bi dr a daha gidicek misiniz neye karar verdin??
Canım tosunumuz biraz zayıf ilerliyor. Zayıf olması mühim değil ama 1 haftada 82 gr almış doktorumuz beslenemediğini söyledi eğer kilo alımı durursa alırız biraz erken dedi. Kordon plasenta bişeyler söyledi ama net değil bugün tekrar görüştük eşimle birlikte. Bebek hareketlerini takip et istersen hergün gel takip edelim dedi. İnşallah 21 ine kadar bekler 200 gr bari alsa iyi olur sağlıkla kavuşalım tombişlikten vazgeçtik:KK46:

tabii yaaa :KK58::KK58: senin panik atak da olabilir canım zaten o krizleri geçiren insanlar ciddi ciddi kalp krizi geçirdiklerini zannederek dr a bile gidiyolar.. inşallah çözersiniz doğumdan sonra o kvne de kızı baksın bi zahmet :sopa:
Hı hı onlarda öyle düşünüyor zaten:/ bana geçen gün bunu normal doğur diyor babası gibi kolayca çıkıpgelecek benim oğlum diyor. Bende normal sancım bile olsa sezeryan alacaklar kalbimde sorun var doktor çarpıntı ile doğuramazsın dedi dedim. Neymiş doktorlar bi kulp buluyırmuşmuş. Sinirlendim doktorlardan daha iyi bilecek değilsiniz ya hem ben doğumdan sonra tedavi görecem bende hastayım dedim. Dertleri normal dopurayım oda hemen gelsin.

Dogru diyorsun:110: canim biz de soyledik defalarca ama anlamadi sanirim kapidan cevirmem gerekicek getirdigi insanlarin yaninda rezil olunca anlayacak bir tek :olamaz:Koptum burda okuyunca buarada :KK48: yani ben de istemiyorum tanimadigim insanlarin tooplasmasini mevlutte goren gorur 40imiz.ciktiginda :anne:
ooooo o hareket çok sert olur :KK48:

Canım tosunumuz biraz zayıf ilerliyor. Zayıf olması mühim değil ama 1 haftada 82 gr almış doktorumuz beslenemediğini söyledi eğer kilo alımı durursa alırız biraz erken dedi. Kordon plasenta bişeyler söyledi ama net değil bugün tekrar görüştük eşimle birlikte. Bebek hareketlerini takip et istersen hergün gel takip edelim dedi. İnşallah 21 ine kadar bekler 200 gr bari alsa iyi olur sağlıkla kavuşalım tombişlikten vazgeçtik:KK46:
anladım kuzucum inşallah sağlıkla gelicek minik bıdık.. zaten takip edilicekmiş biz de dua ediyoruz

Hı hı onlarda öyle düşünüyor zaten:/ bana geçen gün bunu normal doğur diyor babası gibi kolayca çıkıpgelecek benim oğlum diyor. Bende normal sancım bile olsa sezeryan alacaklar kalbimde sorun var doktor çarpıntı ile doğuramazsın dedi dedim. Neymiş doktorlar bi kulp buluyırmuşmuş. Sinirlendim doktorlardan daha iyi bilecek değilsiniz ya hem ben doğumdan sonra tedavi görecem bende hastayım dedim. Dertleri normal dopurayım oda hemen gelsin.
ay vallahi delirmelik ne karışırsın ya dimi benim çocuğu nasıl çıkartıcağıma!! geçen gün annem benim yerime babamı halletmiş benim babiş sezeryan konusunda pammmmuk gibi oldu eşim de annesini halletmiş.. hala soruyomuş niye bi sorun mu var ki diye hayır anne öyle uygun gördük demiş eşim de.. susmuş kalmış densiz!!

ay vallahi delirmelik ne karışırsın ya dimi benim çocuğu nasıl çıkartıcağıma!! geçen gün annem benim yerime babamı halletmiş benim babiş sezeryan konusunda pammmmuk gibi oldu eşim de annesini halletmiş.. hala soruyomuş niye bi sorun mu var ki diye hayır anne öyle uygun gördük demiş eşim de.. susmuş kalmış densiz!!
Doğum şeklimiz niye milletin sorunu oluyor anlamıyorum vücut bizim çocuk bizim. Ha psikopatız bile bile kestiriyoruz tövbee tövbeeee. Eşin iyi demiş ama annesine :KK66:

benzer şeyler yasıyoruz sanırım canım.. :KK43: Benimkiler dibimde oturuyr yatak odama kadar goruyorlar camlarından.. :110:ısıklar yanmadıgında arayıp hemen nerdesınız dıye hesap soruyorlar :kızgın:doguma yakında arabanız yok nerdesınız hastanedemısınız dıye aramalara baslar kesin :kızgın:
daha gecen ben toparlanmadan insanları evımde ıstemıyorum dedım.40ımız cıksın oyle dedım.tamam demedi işne gelmediği için ama geçiştirdi yok gelme denmez ben catkapı gitmiştim onlar da gelecek dedi(senin gunahını ben mi çekicem diyemedim) neyse eşimle bunu tekrarladık ama eşim bir sorun olsa bana dikleniyor ailesine karsı kibarcık . Kibar kibar soyluyor. Yine anlattık defalarca bu kez lohusa yatagından gırdı konuya.:skandal: Eşim de persefon istemiyor odasında sergilenmek lohusa lohusa ınsanlar mı gelip seyredecek odasında dedi. Annesi yok oyle olmaz ben gelirim misafirleri agırlarım gormek isteyen bakarsa hazır olur dedi. Yani bizim sorunun cevabı hernekadar hayırla baslamıs olsa da dolaylı yoldan evet oldu.:olamaz: bebeği alırım gazını cıkarırım gezdırırım altını degıstırırım filan diyor daha ılk haftadan ben dogurucam inek gibi sut emziricem yatıcam bebegime o alısacak benim yerime!!!! "ben istemiyorum oyle" sozu cıkabildi anca agzımdan :110:eşim de anne ben zaten evde olucam 3 hafta biz bakarız bebege dedi hayır ben bakarım diyor ınatla... Eşim de anne biz bakarız zaten bebek bir alışsın bze dedi bu kez sesi titredi ayy lohusa atesı olur dedı benim için! Çocuk kandırır gibi lohusa atesi nedne olur: hijyenini saglayamazsan içeride bir komplikasyon olusmussa dogum sırasında ve dfıkkat edilmediyse, psikolojik olarak ve ev temizliği yemek gibi seylere kosturyurken asırı yorulmussan elden ayaktan dusersen olursun... Bebebğine bakıorsun diye lohusa atesi olan anne duyulmus şey değğil cocuk kandırır gibi... 40 yasında esım ya, ben de 33 salak mıyız bız:KK43: Sanki bebeği kaçırıyoruz ondan yerini bil babanne olcaksan da babanne gibi gelir ziyaret eder yemege temizliğe yardım edersin bebek altı değiştirmek yardım değil sonra da gidersin evine! haa cok mudehaleci olmadıgına kurallarımıza saygı duyacagına bebegi elimden kapmaya calısmayacagına gercekten ınanırsam zaten seve seve ben veririm senin kucagına bebeğimi sev diye ama yok illla sıkıntı yaratacaklar:bicak: kp in yanında konusunu actık suyum gelince 8 saatte surebilir doguma almaları 15 saatte dedık ilk dogumda uzun oluyormus bu sure dedim gelmesinler bekleyip tepemde beni strese sokmasınlar dıye dusunsene altına kacırıcan baskıdan gaz kacırıcan yanında kayınpeder olacak ıs deıl ama kendisini kp getirecegi için orda sırf kayınpederi kandırma pahasına ayy yok yarım saatte de doguyor belli olmuyor o dedi. Yaaa doktorumla konustuk bu konuyu doktorum dedi dedik ama kendsi doktorumdan daha doktor kesildi hurafelerle... daha sonra evde yalnızken konustuk kp yokkken dediği tabı canım ne kadar surecegı hıc bellı olmaz benim de 8 saat surmustu demez mi:sinirli:
suit oda tutacakmısız bide hastanede kendisi de yan odada yatıya kalacak orda bana huzur vermicek hastanede bile yaa aynı sehırdeyız gıt evıne ne kalıyorsun az rahat edeyım rahat rahat dus alıcaksam alıım osurayım sıcayım bebeğime bakıım rahat rahat emzireyim bir git cıldırmak uzereyım ben de canım ceneme vurdu cenem elime vurdu suan resmen :eek:Kafasını şişirdim herkesin özür diliyorum oyuzden :KK23:
Allah tüm bu sorundan muzdarip lohusalara yardım etsin huzurlu bir süreç geçirmesini sağlasın ve kimseyi kırmayayım diye içine atmak yerine yüzleşecek güç versin :cry::dua:
osurma sıçma kısmına bayıldım :KK70: son duan için de içten bi amiiiinnn diyorum canısı :dua::dua:

Doğum şeklimiz niye milletin sorunu oluyor anlamıyorum vücut bizim çocuk bizim. Ha psikopatız bile bile kestiriyoruz tövbee tövbeeee. Eşin iyi demiş ama annesine :KK66:
because of you because of you ay kızlarr bu hamilelik sizi mahallenin bıçkın delikanlıları gibi yaptı :KK70: he dediklerinizde doğrusunuz o ayrı anlatış tarzınızı yerim :KK70:

şu an çok moralim bozuldu canım daha da ötesi sinir oldum ama şimdi halledicem annemi!!! kalkmış dayımın eşini aramış dayımın oğlu askere gitmiş adam seni aramamış bile hala yerine koyup.. onu bırak hayatlarında bi kere aramışlıkları yok annemi dayım rahmetli oldu insan babasının hatrına arar dimi o da yok!! neyse annemin aile budalalığı hep vardı zaten umurumda bile diil artık.. ama benden bahsederken kalkıp demez mi doğum şeklini sordu galiba yengem şimdikiler biliyosun daha kolayını yapıyo yok öyle sancı çekmek falan sezeryan olur diye!! bütün cinlerim tepeme çıktı resmen benim kendi annem gömdü beni!! niye ben suçlu gibi hareket ediyorum ki ya neyi ispatlıyoruz burda lanet olsun ya bi rahatsızlığımız var dimi boşuna korkmuyoruz herhalde bu zıkkımdan bu kadar vajinismustum ben zar zor yenip bebeği yaptım.. şükür rabbime 3 ayda verdi bize ama eşimle anca yendim elaleme muayene ettiricek kadar iyileşmedim ki.. çok kötüyüm çok ağlıyorum şu an sinirimden ve annem de biliyo yani bu rahatsızlığımı..en büyük destekti bana tüm o süreçte.. buna rağmen kalktı yedi bu haltı çok kırıldım

Back
X