bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Gecmis olsun canimm insallah yarin güzel haberlerle dönersinn dikkat et kendinee

Gecmis olsun canim. Du bakalim genel cerrah ne diyecek. Bebegi etkileyecegini sanmiyorum ben..

Merhabalar yazamasamda takip etmeye calisiyorum
Bende dun kontroldeydim arkadaslar
Bebegin 34 haftalik 2400 gr dedi doktor.
Normal dedi ama bana az geldi
Onceki bebegin 32. Haftada 2400 du cunku.
Ama sagligi flaan yerinde cok sukur.
Kasimin ilk haftasi sezaryen olucak.
2 hafta snra tekrar kontrole cagirdi

Canım çok geçmiş olsun sana sadece şunu diyebilirim. Hiç bişey senden ve çocuğundan önemli değil bırak komodinler üstüste olmayıversin. Sen sağlıklı doğurmaya bak. Allah yardımcın olsun.

Çok doğru diosn cnm.Zaten sen ne kadar yirtinirsan yirtin herşey olacagna vario.normalde bende çok büyütmem umursamam.mukemmelytci değilim Die düşünyrm ama annemdn bişeyler var galiba.arada böyle geliolar.Kendi kendimi yiyorum
Bu arada sağolsun eşim taşıdı
Hep hamileliktn bunlar.ayarlrmz bozuldu.doğumdan sonra fabrika ayarlrna döneriz inşallah :)

Gecmis olsun canimm insallah yarin güzel haberlerle dönersinn dikkat et kendinee

Çok sağol cnm.insallah.Allah razı olsn

Gecmis olsun canim. Du bakalim genel cerrah ne diyecek. Bebegi etkileyecegini sanmiyorum ben..

Inşallah cnm ya.bende doğumu falan tetikliicgni sanmiyrm.hiiicc dogurcak gibi değilim.o açıdan hiç korkmadm :) ama bebek iyi mi düşünmedim değil.çünkü o ara hiç hareket etmiodu.şimdi hâlâ göbek deligim çok hassas çevresi taş gibi ama şükür bebeğim şuan iyi inşallah.hareketlri gayet normal.Tabi arada göbek deligime basınca ziplatio annesini yaramaz :)
Inşallah doktormz hayırlı haberler verir

Amin canim insallah. Benim de gobek ustu karnim aciyor. Gergin boyle. Yirtiliuor gibi. Dun bi uzanayim dedim. Acidan gozumden yas geldi,.dogrulinca gecti, anlamadim bisi. Ikra meyra yirtiliyosun dedi anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…