• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Medella mi eger onu diyorsan harika bisey..cekimi cok kuvvetli rahat ama kremsiz surme gogus uclarin mahvolur..

evet medela canım krem almıştım daha kullanmadım öyle yapayım bari inş yara bere olmaz ablamın çok kötü olmuştu :/

upload_2016-10-7_9-30-25.webp

evet medela canım krem almıştım daha kullanmadım öyle yapayım bari inş yara bere olmaz ablamın çok kötü olmuştu :/

Eki Görüntüle 1894570
Evet aynisi bu.abimin eşi de toker bebe den bi model aldi ama pek memnun kalmadi kullanamadi bile medelladan bi 50 tl daha ucuzdu..ama memnun kalmadi benimkini verdim o da cok memnun kaldi..bir de makine 15 yil oldu masallah tik demedi...kac kisi kullandi..

Evet aynisi bu.abimin eşi de toker bebe den bi model aldi ama pek memnun kalmadi kullanamadi bile medelladan bi 50 tl daha ucuzdu..ama memnun kalmadi benimkini verdim o da cok memnun kaldi..bir de makine 15 yil oldu masallah tik demedi...kac kisi kullandi..
ayy inş bende öyle kullanırım 15 yıl olmasada 2. cocumuda idare ederse süper olur :):))

Günaydın arkadaşlar bugun kontrolümüz vardı bebeğim 2400 olmuş suyum hep azdı gebeliğim boyunca . Bugun ölçümlerinden karın çevresi daha küçük çıktı gelişimi yavaşlamaya başlamış Dedi doktorumuz Çarşamba yine muayenem var duruma göre önümüzdeki hafta Doğum olacak suni sancı ile sıkıntı olur mu direk sezeryana mı girsem bilemiyorum bugun ve yarın celestone vurulacağım korkuyorum daha önce böyle birşey yaşayanız oldu mu

Canim fiyatlari 80 ile 150 tl arasi degisiyor eczanede ve bebek urunleri satan magazalarda bulabilirsin e-bebek gibi..ben eczaneden 100 tl ye aldim alindan ölçüyor temazsiz 10cm felan geriden ölçüyorsun..yani kizilötesi ölçüyor
Temasli ölçenlerden ne Farkı oluyor temasli ölçenlerin bi dezavantajı var mı peki cnm

Doğru diosn cnm.bende bugüne kadar yoğurt yedim.Son 4 5 haftaya kadar.Evde mayaliodm hep.doktorumda süt içmemen sorun değil bol bol yoğurt ye demişti.ama son haftalrda sıkıldım artık.yoruldum.hazirlklr Vs.beslenmeyle ekstra ugrasasim kalmamıştı yani yoğurt mayalamyi birakmstm.ama ona da yine basliicm inşallah canım.biraz daha sabır :)
Bende kendim mayaliyordum aynı yaklaşık 1 aydır sıkıldım hep süt alıyorum ya da market yoğurdu :) bende akşam sabah yeniden mayalayacagm.

Merhabalar yazamasamda takip etmeye calisiyorum
Bende dun kontroldeydim arkadaslar
Bebegin 34 haftalik 2400 gr dedi doktor.
Normal dedi ama bana az geldi
Onceki bebegin 32. Haftada 2400 du cunku.
Ama sagligi flaan yerinde cok sukur.
Kasimin ilk haftasi sezaryen olucak.
2 hafta snra tekrar kontrole cagirdi
Cnm bana da 33+5 ken 2400 gram dedi. Bebeğim normalde 10 gün hatta 2 hafta önde gidiyor. 10 gün önce devlet Hastanesine gitmiştim orada ki doktor 2350 gram demişti. Yani 10 günde 50 gram almış olamaz. 1 ay önce de başka doktora gitmiştim o da fazla söylemişti ama bu son gittiğim özel de ki doktorun sanırım ultrason cihazı biraz küçük ölçüm yapıyor. Senin gittiğin doktorun da öyle olabilir ama olmasa bile bence haftasına göre gayet iyi bebeğin hatta bence 1 hafta önde bile kilosu

herkese günaydın kızlar geçmişe bakamadım inş herkes iyidir şimdi okuyabildiğimi okuyayım malum işteyim bugün cuma ettik şükür :)) haftayada çalışacam benden bu kadar diycem yetti evde oturayım az :)

Back
X