• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Allah iyiliğini versin:KK70::KK70: sonuçta onlar en fazla ne görebilceklerini bilerek okuyorlar. Ayrıca ben doktorların jiletle temizlenmesinin daha sağlıklı olduğunu söylediklerini duymuştum yani ağda tamamen bizim utanıp zorlayıp yaptığımız bişey ama onlar enfeksiyon kapabiliriz diye sağlıklı olmadığını söylüyorlar:cool:

Ayyy içim çok rahatladı :) doktorlar jilet sağlıklı diolar dimi :KK9:yaşasın çok mutlu oldm :halay:

Canım ben granül toz sabunla yıkadım uni babynin yumuşatıcısını kullandım ve tüm renkleri beraber attım :)) hiçç bişey olmadıı mis gibide koktularr. Küçük parçalarınıda eldiven çorap şapkalarınıda yıkama kesesinin içine koyarak yıkadım kaybolmadı da :))
Yikama kesesi nasil bisey canim? Bu seferlik normal yikadim sorun olmadi da. Yine de alirim belki, nerde satilir ki :)

Çok güzeldi ama dimi:KK68:okurken çok kolay gelio.bizimkilerde öyle kolay olur inşallah

O kolay olmuş bi tane daha okumuştum o da çok güzeldi insanın pırt çıkartası geliyor :KK70: ama hepsi öyle değil işte :KK22: bizde böyle cici güzel olanlardan yaşar anlatırız inşallah

hadı gzun aydın canım ben gerıden sayfaları okuyorum inş çok az kalır kuvezde hemen evınıze gtrursun bebışını .benım bebışımde gelışmemış bu haftada olmama ragmen 2 kılo çıkıo bakalım nasıp

Hayırdır cnm ya.Ne zaman gittin kontrole.Neden 2 kilo çıktı.doktorun ne dedi

Kizlar hastane cantasi hazirlama calismalarim devam ediyo :) Bi hazirlasaydim rahatlayacaktim. Dun kontrolum vardi, dr suyumun azaldigini soyledi, boyle giderse belki sezeryana almamiz gerekir belki de miadinin dolmasini bekler dedi. Durumum belli degil yani ama su cantayi hazirlasam biraz rahatliycam. Lohusa pedi olarak ne aldiniz kizlar? Normal ped mi? Gogus pedi olarak lansinoh 100 lu siparis verdim az once internetten. Eger daha uygun olursa pedi de siparis vereyim bi an once.

Bi de kizlar hastane cantasina bebisin kiyafetlerini ayri koydunuz degil mi? Ne sekilde ayri koydunuz? Bana da fikir verin :) Aklimda tül keseye koymak var ama keselerin de en buyukleri bile cok buyuk degil, baska bi fikri olan var mi?

Yikama kesesi nasil bisey canim? Bu seferlik normal yikadim sorun olmadi da. Yine de alirim belki, nerde satilir ki :)
Canım yıkama kesesi derken file olanı kasteddim. Ben bir milyoncudan aldım. Baya bişey de sığıyor içine.

Eklentiler

• IMG_1463.webp
    IMG_1463.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 30
Arkadaslar ben dalan roxinin sabun tozunu aldim yikadim misler gibi kokuyo. Yumusatici kullanmayin bevce alerji olabikiyormus bebisler. Kimse onermiyo yani. Cok heyecanliyim ctesi gitcem bende doktora bakalim ne diycek cati muayenesi yapacakmim bi an once dogsa hayirlisiyl

Back
X