- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #56.281
Ahahaha oda iyiymiş de bu kadın sana nasıl düğün yaptı ki paraya kıyıp![]()
orta da ne düğün denecek bi düğün vardı ne de bişi
kredi çektiler bir de eşime ödettirdilerAşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaha oda iyiymiş de bu kadın sana nasıl düğün yaptı ki paraya kıyıp![]()
orta da ne düğün denecek bi düğün vardı ne de bişi
kredi çektiler bir de eşime ödettirdilerEkim annelerinde okudum banyoda sıcak suyu bende![]()
Eylülde doğummu kaldı güzelim çocukları okula başlıcakEylüldü yaaaadiğil miydi yoksa
![]()
Eylülde doğummu kaldı güzelim çocukları okula başlıcak![]()
Keskeee![]()
keşke onlarda dopursaydı. Eminim yeni bir anestezi çeşidi üretirdi erkekler
![]()
Allah iyiliğini versinsonuçta onlar en fazla ne görebilceklerini bilerek okuyorlar. Ayrıca ben doktorların jiletle temizlenmesinin daha sağlıklı olduğunu söylediklerini duymuştum yani ağda tamamen bizim utanıp zorlayıp yaptığımız bişey ama onlar enfeksiyon kapabiliriz diye sağlıklı olmadığını söylüyorlar
![]()

Yikama kesesi nasil bisey canim? Bu seferlik normal yikadim sorun olmadi da. Yine de alirim belki, nerde satilir ki :)Canım ben granül toz sabunla yıkadım uni babynin yumuşatıcısını kullandım ve tüm renkleri beraber attım :)) hiçç bişey olmadıı mis gibide koktularr. Küçük parçalarınıda eldiven çorap şapkalarınıda yıkama kesesinin içine koyarak yıkadım kaybolmadı da :))
Dün gece diğer topikleri gezen tek ben değilmişimEylül annelerindeydi bende okudum
![]()
Yikama kesesi nasil bisey canim? Bu seferlik normal yikadim sorun olmadi da. Yine de alirim belki, nerde satilir ki :)
Çok güzeldi ama dimiokurken çok kolay gelio.bizimkilerde öyle kolay olur inşallah
hadı gzun aydın canım ben gerıden sayfaları okuyorum inş çok az kalır kuvezde hemen evınıze gtrursun bebışını .benım bebışımde gelışmemış bu haftada olmama ragmen 2 kılo çıkıo bakalım nasıp
O kolay olmuş bi tane daha okumuştum o da çok güzeldi insanın pırt çıkartası geliyorama hepsi öyle değil işte
bizde böyle cici güzel olanlardan yaşar anlatırız inşallah
Canım yıkama kesesi derken file olanı kasteddim. Ben bir milyoncudan aldım. Baya bişey de sığıyor içine.Yikama kesesi nasil bisey canim? Bu seferlik normal yikadim sorun olmadi da. Yine de alirim belki, nerde satilir ki :)
Ayy inşallah pırtlatrz
Kötü örnek olmazms.pirtlatanlri örnek alalminşallah öyle olur
Amin canimÇok geçmiş olsun canım çok dikkat edelim son ayımızdayız Allah hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin cümlemize
Keşke önceden söyleseydim bukadar mutlu olacağınızı bilseydimAyyy içim çok rahatladı :) doktorlar jilet sağlıklı diolar dimiyaşasın çok mutlu oldm
![]()
Şu ana kadar Kasım anneleri sezeryan ilerledi galibagerçi erken doğumlar olduğu için sezeryan. Sezeryan olacakları içinde diğerlerinin erken tarih
![]()