• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İnşallah cnm cook guzel keyifli bi doğum hikayesi yle gelirsin bize de umut olursun.bnm de 4.kesi olacak ama 2.çocuğu istyrm Allah nasip ederse.erkeği bilmem ama bnce bi kiz cocuk olmalı anneye dert ortağı her yönden yardimci.senin kiz var cok sukur oglus da geliyor 3.de hangisi olursa fark etmz artik:)insallah bi sorun olmz da 3.de gelir sag salim.kayinvalidenin 2 oğlan 1 kiz.oglanlar evlendi kız evde mesela yanına bi arkds. çok özeniyorm kız çocuk bi başka. Oğlan da isteniyor tabi :)hep oğlum olsun isterdim onu bulduk ya smdi de kıza ozeniyrm:) kısmet bakalım bi kiz da verir Rabbim insallah.
İnşallah Allâh gönlüne göre verir canım sağlıklı sıhhatli. Belki ikiz olur seninde mevhibe gibi:)))

Ayy meleksr meleksr nin de bebeği doğmuş, gözün aydın tatlım:KK68: Sağlıkla küvezden çıkar kuzucuk kucaklarsın inşallah ikiniz de çabucak toparlarsınız:)

Bunada sukur senin cok yakinmis hastane ile ev arasi.aksam sen gittiginde 1 gunluk sut gotursen.ben hastaneye biraktim sutleri onlar veriyorlar.evde dolaptada sutler birikti.ben kendi memleketimde kuvez bulamadim taaa manisalarda yavrum.
Cnm smdi biraz büyüdü ya balikesire getirme imkanı var mı sevgide 34 haftalik olursa alıyorlar demstin.

Maşallah paşana canım inşallah kolay olur doğumunda çatı muayenen gibi. Kişiden kişiye değişiyor acı hissi canım birde bazı doktorlar çok hafif davranıyor bazıları sert oluyor acıtanıda gördüm acıtmayanıda:KK66:
İnşallah canım. 34 haftadan bu yana 2 kilo hurma yedim ama hala ne sancı ne açılma var :olamaz::KK48: çatı muayenesini de hep zor diye okuyordum çok şükür anlamadım bile artık pasamizin keyfini bekliyoruz bakalım.ne zaman gelecek

Kızlar ben 2 kilo hurma yedim daha açılma maçilma yok. Hurma bende pek yaramadı galiba. Yarın halıları yeri falan silmeyi düşünüyorum :KK71:

Cnm smdi biraz büyüdü ya balikesire getirme imkanı var mı sevgide 34 haftalik olursa alıyorlar demstin.
Onu dusunduk canim ama suan bulundugu hastanenin kuvezi cok iyiymis arastirdik.doktorumuzda cok iyi olunca hic ellemeyelim ordan dedik.getrsek balikesire nasil bir doktorla karsilasacagiz bilmedigimizden vazgectik o dusuncemizden.cocugum saglikli olsun yeter.

İnşallah canım. 34 haftadan bu yana 2 kilo hurma yedim ama hala ne sancı ne açılma var :olamaz::KK48: çatı muayenesini de hep zor diye okuyordum çok şükür anlamadım bile artık pasamizin keyfini bekliyoruz bakalım.ne zaman gelecek
Cati muaynesi ebelerin ellerinden olsa gerek kiminde hic anlasilmiyor kiminde fena can yakiyor.kizimda sancilar tutunca bide hastane hastane dolastik bir kac ebe ve doktor muayne etti.balikesirde ki ebenin muaynesinden hic canim yanmadi.manisada univde doktor acilmam varmi yokmu diye bakiyor resmen bagirtti beni.ozeldeki ebe de univ deki kadar olmasada o da canimi yakti.kimi daha nazik elliyor galiba.

Cati muaynesi ebelerin ellerinden olsa gerek kiminde hic anlasilmiyor kiminde fena can yakiyor.kizimda sancilar tutunca bide hastane hastane dolastik bir kac ebe ve doktor muayne etti.balikesirde ki ebenin muaynesinden hic canim yanmadi.manisada univde doktor acilmam varmi yokmu diye bakiyor resmen bagirtti beni.ozeldeki ebe de univ deki kadar olmasada o da canimi yakti.kimi daha nazik elliyor galiba.
Doğrudur canım. Hayvan gibi davranan sağlık çalışanı çok fazla ne yazık ki. İlk gebeligimde bebeğimin kalp atışları durduğunda devlet hastanesine gitmiştik o günden sonra devlet hastanesi fobisi oluştu bende. Allah vicdanlı insanlarla karsilastirsin hepimizi

Onu dusunduk canim ama suan bulundugu hastanenin kuvezi cok iyiymis arastirdik.doktorumuzda cok iyi olunca hic ellemeyelim ordan dedik.getrsek balikesire nasil bir doktorla karsilasacagiz bilmedigimizden vazgectik o dusuncemizden.cocugum saglikli olsun yeter.
Evet cnm zaten çoğu gtti azı kaldı iyi dusunmussunz

Valla çok iyi düşünmüşsün Can'ım doğru bir karar ..günlerdir hasret çekiyorsun Zaten doldun taştın en azından güvende yavrucak ...burda bayram yada Bozkurt bakacaktı yada Ayşegül hiç biri ora kadar iyi olamaz eminim yanı ...ben oğlanı götürüyorum mecbur onlara ama genelde sağlık ocağında bir doktor var ona götürüyorum benim aile hekimim değil ama bitek ona güveniyorum aile hekimi bile onlardan daha güvenilir yanı ...biraz Bozkurt u beğeniyorum kötünün iyisi yanı

Gece kusu olanlara iyi geceler olsun.bem de deneyim uyumayi sabah erken kalkmam lazim konyaya gidiyorum bakalim paşam ne kadar olmus neler yapmis bir haftada... Yarin cikista gorusmek uzere

Güzel haberler verirsin inşallah canım :anneadayı: biz dün gece saat 7 i gördük pardon sabah 7 diyeyim uykusuzluk kötü :KK12: hele ki mide de eklenince üzerine :63: hemencik uyursun inşallah :uykucu:

Back
X